Günaydın Canım tarifi ekleyip konunu açtıysan sorun yokYarışma için eklediğimiz konular önce kontrolden geçiyor sonra yayınlanıyor beklemeniz gerekiyor
Aslinda yaptim ama acemilik ve 3 ufak cocukla yapmaktan foto cekmeyi unuttum
Bir kisminida bu gün yapicam.
Son hali istedigim gibi olursa yarisma icinde yaparim,foto cekerek
Aslinda yaptim ama acemilik ve 3 ufak cocukla yapmaktan foto cekmeyi unuttum
Bir kisminida bu gün yapicam.
Son hali istedigim gibi olursa yarisma icinde yaparim,foto cekerek
ayy varya tekrar konu açıyim dedim tarif yazdım fotoları ekledim atam sona geliyodum sen bilgisayar pat diye kapannn,ağlamıyorum gözüme monitör kaçtı canım u gidişle tiramisumu göremicez
ayy varya tekrar konu açıyim dedim tarif yazdım fotoları ekledim atam sona geliyodum sen bilgisayar pat diye kapannn,ağlamıyorum gözüme monitör kaçtı canım u gidişle tiramisumu göremicez
biri benide kaldırsa mutfağa soksa
sonra güzel güzel pastaları döktürsem
ama nerdeeee
yapasım var ama halim yok sanki
ama bensizde olmaz bu yarışma sonra ağlanıp dururum eminim
biri benide kaldırsa mutfağa soksa
sonra güzel güzel pastaları döktürsem
ama nerdeeee
yapasım var ama halim yok sanki
ama bensizde olmaz bu yarışma sonra ağlanıp dururum eminim
hala ne yapacağıma karar veremedim
aslında malzeme sıkıntım var alışverişe çıkamam bu ara ama yarışmayada katılmak istiyorum evde ne varsa pastası yapayım bende evdeki ve eldeki imkanlarla bişi çıkarayım
hala ne yapacağıma karar veremedim
aslında malzeme sıkıntım var alışverişe çıkamam bu ara ama yarışmayada katılmak istiyorum evde ne varsa pastası yapayım bende evdeki ve eldeki imkanlarla bişi çıkarayım
yok nerdeee daha başlayamadım karar versem malzemem eksik çıkıyooo evden çıkamam bu ara eşime desem al diye beni deli eder anlamaz alışverişten o sebeple kendi başımın çaresine bakmam lazım...acil karar vermeliyim önce..
Benim pastam sizinkini döver
şaka bi yana deli gibi sınırsızca pasta yiyesim var,bugün öğlen 2 dilim dışarda yedim arkadaşlarla ama benim evde yapılan pastalardan canım çekiyooo
sınırsızca yatana kadar yemek istiyorum,dibini görmek istiyorummmmmm
biriniz hayrına yapsa yollasa,yoksa ben bu üstümden gitmeyen ve bitmek tükenmek bilmeyen üşengeçlikle yarışmayı kaçırıcam