Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Canımsın ya,
İkiz kız anası kıskanıyom bazen seni dolu dolu kızım oğlum olsun istiyorum.Evlat gibisi yok.Bu saatte ağladım işte.
Güzel dilek ve yazılarınız için sağolun kızlar.Kızım çok mutlu olacak bunları okuyunca:16:

Evet canım çok şükür çok şanslıyım:34:Benim kızlarda şimdiden yemeğe çok meraklı memlekete gideceğim eşime gitmeden birşeyler hazırlayıp buzluğa koyuyorum sarma sardım kızımda yardım etti inan o kadar güzel sardı ki çok mutlu oldum:9:Anne her zaman izin ver olur mu diyor:9:

Niye çekilicen canım yaaa senin püskevitli :16:pastana hiiç yok demem.Şimdi olsa yerim 2 dilim.Varsa yolla hatta:56:
Hele sakızlı muhallebiyi çok severim.Kremşantiden daha makbul bana

var var ah keske yollansa... arasina meyvede cok yakisirmis ama evde yoktu bende ani kararla yapinca sade oldu :16:

Evet canım çok şükür çok şanslıyım:34:Benim kızlarda şimdiden yemeğe çok meraklı memlekete gideceğim eşime gitmeden birşeyler hazırlayıp buzluğa koyuyorum sarma sardım kızımda yardım etti inan o kadar güzel sardı ki çok mutlu oldum:9:Anne her zaman izin ver olur mu diyor:9:

Oğlum uyandı kızlar:52: uyumazda sıpa şimdi.
Allah evlatlarımızın yokluğunu göstermesin canım.Kız oldumu bir ayrı her şeyde yapışıyorlar elimiz ayağmız oluyorlar.Sezeryan ile doğum yaptım annem rahatszıdı kalamadı yanımda kızım baktı akrdeşine.Yemek desen aynı keza herşeyime yardım eder.
Maşallah benim kızımda güzel sarma sarar teyzesiii :)

Son düzenleme:
var var ah keske yollansa... arasina meyvede cok yakisirmis ama evde yoktu bende ani kararla yapinca sade oldu :16:

Yemiş kadar oldum canım Allah razı olsun.Sen yetrki yap arsına ne koysan olur.Koymasanda o sakızlı muhallebinin kokusu ta buralara geldi:16:

Oğlum uyandı kızlar:52: uyumazda sıpa şimdi.
Allah evlatlarımızın yokluğunu göstermesin canım.Kız oldumu bir ayrı her şeyde yapışıyorlar elimiz ayağmız oluyorlar.Sezeryan ile doğum yaptım annem rahatszıdı kalamadı yanımda kızım baktı akrdeşine.Yemek desen aynı keza herşeyime yardım eder.
Maşallah benim kızımda güzel sarma sarar teyzesiii :)

Maşaallah canım:nazar:

Ben çıktım kızlar oğlum uyumadı.Uykusu dağılırsa sabahlarız:16:
Hayırlı sabahlar olsun hepimize.Sağlıcakla kalın.

bu gece sabaha kadar ruyamda pasta yaptim yemin ederim:27::27::9::9::9::9:en son bi baktim fotolarini cekmemisim:30::30: falan sinir krizleri geciriyordum ruyamda :9::9::9:bu yarisma bana hic iyi gelmiyor:19::9::9::9:

bu gece sabaha kadar ruyamda pasta yaptim yemin ederim:27::27::9::9::9::9:en son bi baktim fotolarini cekmemisim:30::30: falan sinir krizleri geciriyordum ruyamda :9::9::9:bu yarisma bana hic iyi gelmiyor:19::9::9::9:
Bu kismi bi yerden hatirliyorum sanki:37:
ve pastami ekledim tum kkya hayirli ugurlu olsun:9::9::9:
her kese basarilar hakeden kazansin:34:

Ellerine saglik,sanada basarilar:56:

Yanlis zamandami katildim ne yaptim butun kk katilacak galiba bu kategoriye acelemi ettim ne ettim :27:

Back
X