Vay MASALLAH ben yarismadan cekilsemmi ne yapsam![]()
Niye çekilicen canım yaaa senin püskevitli

Hele sakızlı muhallebiyi çok severim.Kremşantiden daha makbul bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay MASALLAH ben yarismadan cekilsemmi ne yapsam![]()
Canımsın ya,
İkiz kız anası kıskanıyom bazen seni dolu dolu kızım oğlum olsun istiyorum.Evlat gibisi yok.Bu saatte ağladım işte.
Güzel dilek ve yazılarınız için sağolun kızlar.Kızım çok mutlu olacak bunları okuyunca![]()
Niye çekilicen canım yaaa senin püskevitlipastana hiiç yok demem.Şimdi olsa yerim 2 dilim.Varsa yolla hatta
Hele sakızlı muhallebiyi çok severim.Kremşantiden daha makbul bana
onu bi danis bence zevkli olacak gibi ana kiz rekabeti![]()
Evet canım çok şükür çok şanslıyımBenim kızlarda şimdiden yemeğe çok meraklı memlekete gideceğim eşime gitmeden birşeyler hazırlayıp buzluğa koyuyorum sarma sardım kızımda yardım etti inan o kadar güzel sardı ki çok mutlu oldum
Anne her zaman izin ver olur mu diyor
![]()
var var ah keske yollansa... arasina meyvede cok yakisirmis ama evde yoktu bende ani kararla yapinca sade oldu![]()
Oğlum uyandı kızlaruyumazda sıpa şimdi.
Allah evlatlarımızın yokluğunu göstermesin canım.Kız oldumu bir ayrı her şeyde yapışıyorlar elimiz ayağmız oluyorlar.Sezeryan ile doğum yaptım annem rahatszıdı kalamadı yanımda kızım baktı akrdeşine.Yemek desen aynı keza herşeyime yardım eder.
Maşallah benim kızımda güzel sarma sarar teyzesiii :)
Yemiş kadar oldum canım Allah razı olsun.Sen yetrki yap arsına ne koysan olur.Koymasanda o sakızlı muhallebinin kokusu ta buralara geldi![]()
Ben çıktım kızlar oğlum uyumadı.Uykusu dağılırsa sabahlarız
Hayırlı sabahlar olsun hepimize.Sağlıcakla kalın.
Bu kismi bi yerden hatirliyorum sankibu gece sabaha kadar ruyamda pasta yaptim yemin ederimen son bi baktim fotolarini cekmemisim
falan sinir krizleri geciriyordum ruyamda
bu yarisma bana hic iyi gelmiyor
![]()
ve pastami ekledim tum kkya hayirli ugurlu olsun
her kese basarilar hakeden kazansin![]()
kızlar yaptım ve yönetime yolladım onaylarını bekliyorum![]()
Hayırlı olsun![]()
Ne güzel işte çok hareketli bir yarışma olacakYanlis zamandami katildim ne yaptim butun kk katilacak galiba bu kategoriye acelemi ettim ne ettim![]()
Allah mutluluğunu bozmasınevet hayırlara vesile olsun
katıldım başım göğe erdi çok mesudum![]()