Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis zamandami katildim ne yaptim butun kk katilacak galiba bu kategoriye acelemi ettim ne ettim![]()
kızlar yaptım ve yönetime yolladım onaylarını bekliyorum![]()
kızlar naberrrr![]()
izi burada gördügüme sevindim
![]()
Ne güzel işte çok hareketli bir yarışma olacak
Allah mutluluğunu bozmasınHeyecan başlasın
![]()
Amin...
Ve heyecan başlasın gerçekten gönderdim yönetime o an heyecan başladı benim için...
daha önce atıp tutuyordum ne var canım sadece her zaman yaptığımız şeyleri foto çekip yayınlayacaz çok kolay diyordum artık öyle birşey demiyorum keyif alayım diye katıldım gerim gerim gerildim yaparken![]()
Bu heyecanı yaşamak bile çok güzel canım ellerine sağlıkAmin...
Ve heyecan başlasın gerçekten gönderdim yönetime o an heyecan başladı benim için...
daha önce atıp tutuyordum ne var canım sadece her zaman yaptığımız şeyleri foto çekip yayınlayacaz çok kolay diyordum artık öyle birşey demiyorum keyif alayım diye katıldım gerim gerim gerildim yaparken![]()
katılımın fazla olacağı belliydi ama en başında kategori belli olunca bir çok hatun belli etti...
her kategoriye bu kez katılıyorum deyip katılmayı beceremeyen ben bile bu kategoride çıktım meydane![]()
oyy kiyamam valla bayat mayat yedirecem o pastadan sanahastayım hasta canım ister pasta![]()
hakkinla sona kaldiginda bile o gurur yetiyor twim merak etmeBende hic katilmam dusuncesindeydim ama iyi kotu yaptik biseyler hayirlisi olsun...
1.olmasamda sondan 1.olurum buda güzel bisey![]()
dünyanın en güzel pastasını bekliyorum![]()
oyy kiyamam valla bayat mayat yedirecem o pastadan sana
hakkinla sona kaldiginda bile o gurur yetiyor twim merak etmebi kac kez sona kalmis biri olarak soyluyorum
e yaptim ya daha ne bekliyosun![]()
Kurallar icerisinde yarismada daha önce 1.olmus biri yine 1.olursa ödül 2. ye gecer yazmissiniz.
Eger yarismayi daha önce 1. olmamis fakat pro üyeligi olan biri kazanirsa durum nedir,bilgi verirmisiniz.
Tesekkürler.
Canım merhaba ben et kategorisinde 1. oldum ve zaten pro üyeydim pro üyelik kimseye verilmediYani o zaman kimseye pro üyelik verilmiyor:44:
Ama sen pro değilsin zaten:26:Tesekkür ederim.Verilseymis keske![]()
Ama sen pro değilsin zaten:26:
O 2. benim
Yarismacilarin arkadas listelerine ve tariflere bakinca fazla hayal kurmim dedim![]()
Canım hiç öyle düşünmeHiç belli olmaz
![]()
Öyle miSorun degil ya,Kazene dügün pastasi yapicam zaten.Belki pastasini görürse pro üyeligide verir![]()