Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Yanlis zamandami katildim ne yaptim butun kk katilacak galiba bu kategoriye acelemi ettim ne ettim :27:

katılımın fazla olacağı belliydi ama en başında kategori belli olunca bir çok hatun belli etti...
her kategoriye bu kez katılıyorum deyip katılmayı beceremeyen ben bile bu kategoride çıktım meydane:9::9::9:

kızlar yaptım ve yönetime yolladım onaylarını bekliyorum:32::32::32::32:

pastanı merakla bekliyorumm Egunalciğim...Hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum :16::16:
yeni kategori ye bayıldımm hep pratik ve farklı tarifler incelediklerim..:56::56::39::39: olsa da yesek:16::16:

Ne güzel işte çok hareketli bir yarışma olacak :9:

Allah mutluluğunu bozmasın:9:Heyecan başlasın:9:

Amin...
Ve heyecan başlasın gerçekten gönderdim yönetime o an heyecan başladı benim için...
daha önce atıp tutuyordum ne var canım sadece her zaman yaptığımız şeyleri foto çekip yayınlayacaz çok kolay diyordum artık öyle birşey demiyorum keyif alayım diye katıldım gerim gerim gerildim yaparken :9::9::9:

Amin...
Ve heyecan başlasın gerçekten gönderdim yönetime o an heyecan başladı benim için...
daha önce atıp tutuyordum ne var canım sadece her zaman yaptığımız şeyleri foto çekip yayınlayacaz çok kolay diyordum artık öyle birşey demiyorum keyif alayım diye katıldım gerim gerim gerildim yaparken :9::9::9:

ben beğendim bile:34:

Amin...
Bu heyecanı yaşamak bile çok güzel canım ellerine sağlık :56::16:Bu yarışmada oy kullanmak bayağı zor olacak:59::9:

katılımın fazla olacağı belliydi ama en başında kategori belli olunca bir çok hatun belli etti...
her kategoriye bu kez katılıyorum deyip katılmayı beceremeyen ben bile bu kategoride çıktım meydane:9::9::9:

Bende hic katilmam dusuncesindeydim ama iyi kotu yaptik biseyler hayirlisi olsun...
1.olmasamda sondan 1.olurum buda güzel bisey:52:

hastayım hasta canım ister pasta:ssz:
oyy kiyamam valla bayat mayat yedirecem o pastadan sana:9::9::9::9::9:
Bende hic katilmam dusuncesindeydim ama iyi kotu yaptik biseyler hayirlisi olsun...
1.olmasamda sondan 1.olurum buda güzel bisey:52:
hakkinla sona kaldiginda bile o gurur yetiyor twim merak etme:34:bi kac kez sona kalmis biri olarak soyluyorum:27::9::9:
dünyanın en güzel pastasını bekliyorum:34::34:

e yaptim ya daha ne bekliyosun:19::19::19::27::27::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Kurallar icerisinde yarismada daha önce 1.olmus biri yine 1.olursa ödül 2. ye gecer yazmissiniz.

Eger yarismayi daha önce 1. olmamis fakat pro üyeligi olan biri kazanirsa durum nedir,bilgi verirmisiniz.

Tesekkürler.

Kurallar icerisinde yarismada daha önce 1.olmus biri yine 1.olursa ödül 2. ye gecer yazmissiniz.

Eger yarismayi daha önce 1. olmamis fakat pro üyeligi olan biri kazanirsa durum nedir,bilgi verirmisiniz.

Tesekkürler.

Canım merhaba ben et kategorisinde 1. oldum ve zaten pro üyeydim pro üyelik kimseye verilmedi:34:Yani o zaman kimseye pro üyelik verilmiyor:44:

Back
X