Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Oyle uzaktan uzaktan yaparim ederimle olmuyor bu is

yapta gorelim,merak etme kimseciklere ayip olmaz
Lisabeeellll ablaaammm benim kedi kediii bildiniz kedii yaparım anacım ben

yapacakta görek bari 6 katlı çakma chesscake rengarenk

Lisabeeellll ablaaammm benim kedi kediii bildiniz kedii yaparım anacım ben

yapacakta görek bari 6 katlı çakma chesscake rengarenk

Kiz kedi senmiydinne bileyim en son seni UI birakmistik geri donmussun.Ama sozlerim yinede gecerli yaparim demekle olmuyor yapta gorelim derler adama

Bu arada abla deme demedimmi sana kackere gordun beni hangoutta ablalik bir halim varmi

Kiz kedi senmiydinne bileyim en son seni UI birakmistik geri donmussun.Ama sozlerim yinede gecerli yaparim demekle olmuyor yapta gorelim derler adama

Bu arada abla deme demedimmi sana kackere gordun beni hangoutta ablalik bir halim varmi

16 temmuzda ne oluyor aplaaa

herkes yalan sen gerçkesin lisoo/
( anladın sen onu )

yapacağım tabikide birde kazanamazsam

Evlilik yildonumumde unutmayayim diye gozumun onunde dursun dedim unuturum falan fena olur sonra

Gercegim tabi

Bosver kazanmak yada kaybetmek degil onemli olan

katilip yarismaya renk katmak ,eglenmek onemli

bizimki ne zamandı yaa:44::44::44:

Yaptığım,beğendiğim tariflerin sonucunu sevdiğim dostlarıma paylaşmayı severim..Bunlarda benim Profiterollerim

Ellerine sağlık canımAma olmadı bu saatte

Valla o kadar pasta tariflerine sadece bakmakta olmazdıki Canım çekti yaa,nefis sonuçta...

Ya o değilde ne aklıma geldi böyle yapıp paylaşıyoruz ama olan var olmayan var..Yapan var yapamayan var..Günaha girmiyoruz inşallah valla vebali büyük :26:

Haklısın canım
Doğru söylüyorsun Benim bile içim gidiyor pasta yapmak ve yemek istiyorumİnşaallah:44:

bu kategori çok çekişmeli olacakk
bütün sunumlar harika görünüyoo

evet ama oylama zamnaında takip edemeycem ben , keşke bu haftdadan itibaren başlasaydı oylama

ayy neden kii canımm :44::44:
vallahi ben çok zorlancam oylama daa
canım sıkıldıkça buraya gelip bakıyorum sunumlaraa
o kadar güzel şeyler yaptınız kiii
ellerinize, emeğinize sağlıkk

ayy neden kii canımm :44::44:
vallahi ben çok zorlancam oylama daa
canım sıkıldıkça buraya gelip bakıyorum sunumlaraa
o kadar güzel şeyler yaptınız kiii
ellerinize, emeğinize sağlıkk

tatile gidecem canım, girme imkanı bulacağımı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…