Lisabeeellll ablaaammm benim kedi kediii bildiniz kediiOyle uzaktan uzaktan yaparim ederimle olmuyor bu is
yapta gorelim,merak etme kimseciklere ayip olmaz
bende böyle demiştim yapsam kızların hiç şansı yok demiştim havalı havalı şişirmiştim kendimi sonra dedilerki bana yapta görek nerden bilcez dediler aha sana da demişlerbakınız aşağıda lisabella öyle diyooo
öyle şakasına takılırken yarışmada buluverdim kendimi
sende öyle yap bence yap tarifini gel yarışalım
Lisabeeellll ablaaammm benim kedi kediii bildiniz kediiyaparım anacım ben
yapacakta görek bari 6 katlı çakma chesscake rengarenk
Kiz kedi senmiydinne bileyim en son seni UI birakmistik geri donmussun.Ama sozlerim yinede gecerli yaparim demekle olmuyor yapta gorelim derler adama
Bu arada abla deme demedimmi sana kackeregordun beni hangoutta ablalik bir halim varmi
herkes yalan sen gerçkesin lisooKiz kedi senmiydinne bileyim en son seni UI birakmistik geri donmussun.Ama sozlerim yinede gecerli yaparim demekle olmuyor yapta gorelim derler adama
Bu arada abla deme demedimmi sana kackeregordun beni hangoutta ablalik bir halim varmi
16 temmuzda ne oluyor aplaaa
herkes yalan sen gerçkesin lisoo/
( anladın sen onu)
yapacağım tabikide birde kazanamazsam
Evlilik yildonumumde unutmayayim diye gozumun onunde dursun dedim unuturum falan fena olur sonra
Gercegim tabi
Bosver kazanmak yada kaybetmek degil onemli olan
katilip yarismaya renk katmak ,eglenmek onemli
Yaptığım,beğendiğim tariflerin sonucunu sevdiğim dostlarıma paylaşmayı severim..Bunlarda benim Profiterollerim
Eki Görüntüle 737056
Ellerine sağlık canım Ama olmadı bu saatte
Haklısın canımValla o kadar pasta tariflerine sadece bakmakta olmazdıkiCanım çekti yaa,nefis sonuçta...
Ya o değilde ne aklıma geldi böyle yapıp paylaşıyoruz ama olan var olmayan var..Yapan var yapamayan var..Günaha girmiyoruz inşallah valla vebali büyük :26:
Haklısın canım
Doğru söylüyorsunBenim bile içim gidiyor pasta yapmak ve yemek istiyorum İnşaallah:44:
Yaptığım,beğendiğim tariflerin sonucunu sevdiğim dostlarıma paylaşmayı severim..Bunlarda benim Profiterollerim
Eki Görüntüle 737056
bu kategori çok çekişmeli olacakk
bütün sunumlar harika görünüyoo
evet ama oylama zamnaında takip edemeycem ben ,keşke bu haftdadan itibaren başlasaydı oylama
ayy neden kii canımm :44::44:
vallahi ben çok zorlancam oylama daa
canım sıkıldıkça buraya gelip bakıyorum sunumlaraa
o kadar güzel şeyler yaptınız kiii
ellerinize, emeğinize sağlıkk
tatile gidecem canım, girme imkanı bulacağımı sanmıyorum.
tatil mii
gelince bakarsın canım sonuçlara sürpriz olur hem sanaaa
eğlenmene bakk senn
evet öyle olacak, gerçekten çekişmeli geçecek. dediğin gibi harika sunumlar var ve daha gelecek olanlar var
Acaba biz de hakka girmiş oluyormuyuz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?