Kızlaaarrrr...Buğünde Çilek soslu Cheesecake i yaptım..Sevgili Egunal arkadaşımızın tarifini Ben dayanamadım tabi dolaptan erken çıkarttım ama tadı harika oldu Tabi Çikolata canavarı olaraktan GzdBky arkadaşımızın Profiterollerindede yaptım..O da yine neffis oldu..Bana afiyet olsun Bu güzel paylaşımları için tekrardan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Diğer tarifleride mutlaka yapacagım Buyrun acele çekilmiş fotolar
Eki Görüntüle 742302 Eki Görüntüle 742303 Eki Görüntüle 742304
tarifimi beğenip tekrardan yaptığın için teşekkür ederim
çok şık duruyorlar valla
dün gece telden gördüm bu tabağı
tutturdum pastada pasta diye
konuşa konuşa uyudum resmen tatlı krizim tuttu
bugün bende hemen bir pasta yapayım
bu kategori bitene kadar her gün pasta yiyicez anlaşılan
Cok tesekkür ederim,hem oy icin,hemde güzel yorumun icinBirbirinden guzel,emekler verilmis 14 pasta.oncelikle hepinizin ellerine ,emegine saglik ve bol sanslariniz olsun.4 Pasta arasinda kararsiz kaldim ve tek secim hakkimizi birinden yana kullanmak gerekiyordu ,bende tercihimi pegasus07 ve cimcimelerinin hazirladigi oldukca ugrastirici,yaratici,incelikle calisilan beni benden alan barbie pastaya verdim.
bütün sunumlar birbirinden güzel ama egunal ın cheesecake i
bakıp bakıp irademi zorluyorum
oyum egunal a
Vallaha hayatım Profiteroller o kadar lezzetliki tarifindeki alt taban pandispanya pastasını yapmaya gerek duymuyorum :)) Tekrar teşekkür ederim beni bu lezzetle buluşturduğun içinİkinci yapışım bu,bu sefer üzerine antep fıstığı ile süsleme yaptım Pandispanyalı ve şeker hamurlu tarifler çok fazla oldu bence.Tabi hepsinin tarifi ve görünümü farklı ama bilemiyorum beni boğdu.Bu yüzden oyum Cheescake ye gitti.Denedim tadıda harika oldu..Yoksa senin profiterollerinde harika yani Küsme,darılma olurmu Bir kişiye oy verebilme yetkimiz var Sende Cheescakeyi yap bak,çok güzel oluyor
herkesin ellerinie sağlık bir birinden güzel hepside ...oyumu gözde ye verdim bu yaşta bu maharet
Çok kararsızdım, çilek soslu cheesecake ile antep fıstıklı profiterol arasında gidip geldim.
elossanın fikrini de çok çok beğenmiştim...
Ama sonunda oyumu verdim....
Oyum senin Antep fıstıklı Profiterol
Vallaha hayatım Profiteroller o kadar lezzetliki tarifindeki alt taban pandispanya pastasını yapmaya gerek duymuyorum :)) Tekrar teşekkür ederim beni bu lezzetle buluşturduğun içinİkinci yapışım bu,bu sefer üzerine antep fıstığı ile süsleme yaptım Pandispanyalı ve şeker hamurlu tarifler çok fazla oldu bence.Tabi hepsinin tarifi ve görünümü farklı ama bilemiyorum beni boğdu.Bu yüzden oyum Cheescake ye gitti.Denedim tadıda harika oldu..Yoksa senin profiterollerinde harika yani Küsme,darılma olurmu Bir kişiye oy verebilme yetkimiz var Sende Cheescakeyi yap bak,çok güzel oluyor
aşk olsun olur mu hiç öyle şey
benim tarfiimi böyle defalarca denemen bana yetiyorda artıyor bile
hem bencede egunalın tarifi çok güzel
ilk başka beni çok etkilemişti zaten
hem düzen tertip hem o öyle cheescake harika
bende sırf denemek için kelepçeli kalıp alıcam
çok teşekkürler canım güzel sözlerin için
yazın serin serin dolaptan çıkar ye çok güzel oluyor denemeni çok isterim
evet tam yaz pastası
insanıda tutmaz ağır gelmez
bakarken bile insanın içi ferahlıyor
en kısa zamanda denicem inşallah
yalnız aklıma gelmişken sorayım benim buzlukta çok çileğim var
onlardan sos yapamazmıyım acaba üstüne
olur mu ki:26:
26 Cm.lik kalıp gayet iyi oluyor.Kek içinde iyi bir boyut canım aklında olsunaşk olsun olur mu hiç öyle şey
benim tarfiimi böyle defalarca denemen bana yetiyorda artıyor bile
hem bencede egunalın tarifi çok güzel
ilk başka beni çok etkilemişti zaten
hem düzen tertip hem o öyle cheescake harika
bende sırf denemek için kelepçeli kalıp alıcam
çok teşekkürler canım güzel sözlerin için
yazın serin serin dolaptan çıkar ye çok güzel oluyor denemeni çok isterim
tabiki olur harika olur hemde...
rondoda çek pudra şekeri ile pişir tamamdır...
26 Cm.lik kalıp gayet iyi oluyor.Kek içinde iyi bir boyut canım aklında olsun
Aynen öyle,çok serinletici bir pasta..Yaz günleri için idealGidip bir dilim alıp yiyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?