26 Cm.lik kalıp gayet iyi oluyor.Kek içinde iyi bir boyut canım aklında olsun
Aynen öyle,çok serinletici bir pasta..Yaz günleri için idealGidip bir dilim alıp yiyeyim bari
ayy iyi bari bak çok sevindim
bir gün annem bir kasa çilekle eve gelince napıcağımı şaşırmıştım
komposto için ayırmıştım bende buzluğa atmıştım
ama çoktu yani
iyi oldu öyle yapayım ben
ohhh ne güzel ye valla bende gider çikelata yerim en fıstıklısından
Çikelata olmuyor,kesmiyorGit sende Profiterol yap canım
ben bu kategori sayesinde bi 5 kilo aldım valla
bugünde dayanamadım kedi dilli pasta yaptım
Eki Görüntüle 742723
afiyet olsun bana
afiyet olsun gerçekten ama akşam akşam bu yapılmazki açım bu tabak yetmez bana az daha koy üzerine ver çabukkkkk
Çilek ve cheesecake olurda benden tam not almaz mı?!
Ba-yıl-dım!
Ellerinize sağlık.
Allahııııımmm sana gelıyorum
neler neler yapmıssınız yaaaaa
basından berı cıleklı cheesecake favorım dıodum ama suan barbie pasta da cok şirin duruyor ama cıleklı cheesecake benı benden alıyor :)
elossa pastanı valla cok merak edıyorum yaaa... kadınlar kulubu logosu super fıkır, 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı valla :)) cıdden tebrık ederım bunun ıcın...
oyumu egunal ın cıleklı cheesecakeıne verıorum arkadaslar....
sevgili ilgililer;
çok zamandan beri aklımda olan bir şeyi yazmak isterim..yarışmaya katılan tarifleri ilk sayfaya tuttursanız, biz de sayfa sayfa tarif aramasak olmamı?:26:çok mu şey istiyorum acaba?:26:
Yok anam yok bu yarışmalar bana kazanmak konusunda şans getirmesede valla kendimi aştım y arışmada kazanamıyorum ama sipariş alıyorum kızlar.MAŞALLAH deyin bugün 2.kez Kedi Dilli pastamdan sipariş aldım normalde pastane satış fiyatlarını biliyorum sizce benim pastamın fiyatı ne eder acaba ne fiyat versem fikri olan varmı.
Allahııııımmm sana gelıyorum
neler neler yapmıssınız yaaaaa
basından berı cıleklı cheesecake favorım dıodum ama suan barbie pasta da cok şirin duruyor ama cıleklı cheesecake benı benden alıyor :)
elossa pastanı valla cok merak edıyorum yaaa... kadınlar kulubu logosu super fıkır, 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı valla :)) cıdden tebrık ederım bunun ıcın...
oyumu egunal ın cıleklı cheesecakeıne verıorum arkadaslar....
Yok anam yok bu yarışmalar bana kazanmak konusunda şans getirmesede valla kendimi aştım y arışmada kazanamıyorum ama sipariş alıyorum kızlar.MAŞALLAH deyin bugün 2.kez Kedi Dilli pastamdan sipariş aldım normalde pastane satış fiyatlarını biliyorum sizce benim pastamın fiyatı ne eder acaba ne fiyat versem fikri olan varmı.
O kadar güzel tarifler vardı ki, cidden zorlandım..
Çekirgemin köstebeği, elossanın pro pastası, pegasusun barbiesi ve diğer arkadaşların güzellikleri.
Ama gönlüm egunalimin çilek soslu çiizkekinden yana attı
Gerçekten muhteşemdi.
Oyum egunale gitti.
Emeğinize ve ellerinize sağlık arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?