Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
26 Cm.lik kalıp gayet iyi oluyor.Kek içinde iyi bir boyut canım aklında olsun

Aynen öyle,çok serinletici bir pasta..Yaz günleri için ideal Gidip bir dilim alıp yiyeyim bari

ohhh ne güzel ye valla bende gider çikelata yerim en fıstıklısından

bir kasa çilek görsem ilk aklıma gelecek şey reçelini yapmak olur
sonra yemek sonra pasta için değerlendirmek aklıma gelir

ben bu kategori sayesinde bi 5 kilo aldım valla
bugünde dayanamadım kedi dilli pasta yaptım

afiyet olsun bana

Çilek ve cheesecake olurda benden tam not almaz mı?!
Ba-yıl-dım!
Ellerinize sağlık.

Son düzenleme:
Allahııııımmm sana gelıyorum
neler neler yapmıssınız yaaaaa
basından berı cıleklı cheesecake favorım dıodum ama suan barbie pasta da cok şirin duruyor ama cıleklı cheesecake benı benden alıyor :)

elossa pastanı valla cok merak edıyorum yaaa... kadınlar kulubu logosu super fıkır, 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı valla :)) cıdden tebrık ederım bunun ıcın...

oyumu egunal ın cıleklı cheesecakeıne verıorum arkadaslar....

çok teşekkür ediyorum
bi de çok sevindim bi de çok mutlu oldum

sevgili ilgililer;

çok zamandan beri aklımda olan bir şeyi yazmak isterim..yarışmaya katılan tarifleri ilk sayfaya tuttursanız, biz de sayfa sayfa tarif aramasak olmamı?:26:çok mu şey istiyorum acaba?:26:

sevgili ilgililer;

çok zamandan beri aklımda olan bir şeyi yazmak isterim..yarışmaya katılan tarifleri ilk sayfaya tuttursanız, biz de sayfa sayfa tarif aramasak olmamı?:26:çok mu şey istiyorum acaba?:26:

Merhaba
Pastaların tarifleri ve görselleri oylama için açılan ankette var..Üzerini tek tek tıklarsanız açılıyorlar

Yok anam yok bu yarışmalar bana kazanmak konusunda şans getirmesede valla kendimi aştım y arışmada kazanamıyorum ama sipariş alıyorum kızlar.MAŞALLAH deyin bugün 2.kez Kedi Dilli pastamdan sipariş aldım normalde pastane satış fiyatlarını biliyorum sizce benim pastamın fiyatı ne eder acaba ne fiyat versem fikri olan varmı.

Ben 35 TL veriyorum varmi arttiran

Sağol canım yaa valla benimde kalbimden 30 geçiyordu minicik baton pastalara veriyoruz 15 tl

O kadar güzel tarifler vardı ki, cidden zorlandım..

Çekirgemin köstebeği, elossanın pro pastası, pegasusun barbiesi ve diğer arkadaşların güzellikleri.

Ama gönlüm egunalimin çilek soslu çiizkekinden yana attı
Gerçekten muhteşemdi.

Oyum egunale gitti.

Emeğinize ve ellerinize sağlık arkadaşlar.

Cok düşündüm kararsız kaldım ama gönlümü cheesecake sevmediğim halde ağzımı sulandıran egunal çaldı :)

Canım teşekkür ederim,harika bir pasta oldu denemelisin
Logo fikri evet çok tutuldu,özelden de tebrikler yağıyor ve ben çok mutlu oluyorum..
son halinin ve servis tabaklarımın resimleri olmadığından oylanmıyor olabilirim,ama emek ortada ve ben çok mutluyum canımcımm

Malzeme senden olacaksa,emeğinle birlikte 50 tl eder cnm

Canım çok teşekkür ederim

Kendi pastamdan sonra en çok yemek istediğim pasta hangisi diye şööyylee bi baktım(baktık)
Eşiminde benimde tek ortak kararı Çilek Soslu Cheesecake
En kısa zamanda yapacağım,sabırsızlanıyorum
Tebrik ederim canım,diğer arkadaşlarada bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…