Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
aaaa benim haberim olmadı bundan
psikolocim bozuldu şimdi çok fena oldum kendime anket açıp kendimi birinci yapıcam :124:
bu da benim şaheserim.ilk olduğu için pürüzler var ama ustalık eserimi de yapıcam bigün

dıt yaa sen sonradan açılacan

şekerim açılmam açılmam:)
benim talihsizliğim bikaç resmim eksik ama fikrim yeter anammm
gerçi böylede harika bir pasta olduğunu gösterebildim o yüzden yarışmanın keyfini çıkarıyorum anketi takip ederek:)
favori ismim açık ara önde götürüyor

Son düzenleme:
şeyyy hmmm :26:
bimden hazır pasta keki aldım pasta kremasını un şeker sütle kendim yaptım içini çilekle döşedim üstüne şeker hamuru o kadaaar

hazır kekse tamam tam benlik vakit yok olsa bile tembelim yapamam pandispanya falan şeker hamurunun nasıl yapıldığını bile bu yarışmada kk' dan öğrendim o drece pasta cahiliyim

olur böyle talihsizlikler ama tadına bakmak lazım böyle olmuyo
biyerde toplaşıp yiyip içelim bidahakii öyle olsun

hazır kekse tamam tam benlik vakit yok olsa bile tembelim yapamam pandispanya falan şeker hamurunun nasıl yapıldığını bile bu yarışmada kk' dan öğrendim o drece pasta cahiliyim
ben de öyle cahildim de internet büyük nimet işte ben de acilen yapmıştım misafirim geldi büsürü şey yapmam lazımdı bunu da hazır kekle yaptım mecbur
işimi şansa bırakmadım ama akıllı hatunum

Ellerinize sağlık keşke katılsaymışsınız

valla mı ya işte kaçırdım maalesef kiii facede gördüm tesadüfen
neyse bidahakine artık

ellerine saglik,keske katilabilseydin.yarisirdik kardesce

cok tesekkürler

Bekledigim sonuç.. En bstan içime dogmustu zaten
Siradaki kategoriye katilcam
Pastalarda da oyle demistim ama tam yapacagim an esim pasta almis gelmis yiyemeyiz diye vazgectim

son gün yetişmiş olsamda oyumu verdim
hepsi çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık
herkese başarılar dilerim

ama çok güzel bu pasta keşke katılabilseydin
ellerine sağlık acemilik işin buysa demekki ustalık işin şahane birşey olacak illaki yarışma olması şart değil başka zaman yap ve paylaş bizimle eserlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…