Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Rica etsem tüm yemek ve tatlı bloglarında bu yarışmanın reklamını yapar mısınız ?

tiramisu.jpg

Mahalle Kasabı Kazen Abi sponsorluğunda gibi ...)

.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

her şeyi anladım da bu kısma şuan yarılarak gülüyorum karnım ağrıdı burada sen çok yaşa Kasap abi :64::64::64::64:

çok iyi bir düğün pastası gelir ise düğünümde o pastadan rica ederim eeeeeee yaparsınız artık ....

kalabalık bir düğün olur kanımca : )

amma altın takılır heee

Bu arada son 2 yarışmacının kartları ve hediyeleri(gene değişik) yola çıktı ...

çok iyi bir düğün pastası gelir ise düğünümde o pastadan rica ederim eeeeeee yaparsınız artık ....

kalabalık bir düğün olur kanımca : )

amma altın takılır heee

:)

Sen evlen 5'i bir yerde benden:1:

yapma da sen görr hatuuunn,bak bakiimm nasıl dilime düşüceksin:))))
Eyvaaah :30::30:Ben baslayayim dugun pastasinin ilk katina hergun bir kat ciksam yarisma sonuna yetisir :1:
Hemşom ben de doğum günü pastası isterim:56:
Canim,canim sana ne dogumgunu pastalari yaparim ben yanimda olsaydin:29:bak datlu chees yapacakmis:29:
o düğün pastası yapacak, sonrada nikah tazeleyecek, gelinlik giyip bize foto yollayacak:34: ben sana doğum günü cheescake'i yapayım:34:
Ben sadece gelinligi giysem olmazmi :17:

konu ile alaksız ama allta çıkan reklam sadece bana mı görünüyo:26:, imzam dolaysı ile mi yoksa:52: reklam adını söyleyip tadınızı kaçırmayım :52:

elossa'dan gelinle damada 5'i bir yerde :1::1:

kesinlikle canımm:1:

Eyvaaah :30::30:Ben baslayayim dugun pastasinin ilk katina hergun bir kat ciksam yarisma sonuna yetisir :1:

Canim,canim sana ne dogumgunu pastalari yaparim ben yanimda olsaydin:29:bak datlu chees yapacakmis:29:

canımcım minik bişi yap,tabak büyüklüğünde ama 5 katlı olsun yine kafii:52:

Sağol canım:38:Datlu yapacakmış:52:Neyse pastam yok diye üzülmeyeyim:9:

bende damatlık giyerim eccik fotoshopla hallederiz:60: ama eşin çok alınır söyleyim:27:

Back
X