- 6 Mart 2012
- 17.793
- 28.726
- 798
- 49
bir an önce pastalar yüklensin vallahi kriz girdimm![]()
Çabuk başlasınlar eklemeye sabırsızlanıyorum![]()
Sabirsiz iki editor goruyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir an önce pastalar yüklensin vallahi kriz girdimm![]()
Çabuk başlasınlar eklemeye sabırsızlanıyorum![]()
Sabirsiz iki editor goruyorumacilisi yapsaydiniz diyorum
![]()
Dogru dersin sandwiche benzemez bu oyle yarim saatte ekleyeyimde 5. katilan olayimEki Görüntüle 732188 Eki Görüntüle 732189 Eki Görüntüle 732188 Eki Görüntüle 732188
5. olmazsa devreye girerimAma son saatler olmasın yetiştiremem
![]()
İşimiz bu hayatım
Ben acaip meraklardayım bakiim neler çıkacak ortaya,KK hatunlarına güvenim bu konuda sonsuz..kesinlikle harikalar yaratacaklar eminim
Ve senden gelecek sunumuda merakla bekliyorum şekerim,haberin ola![]()
Canım memlekete gideceğim hazırlık falan yapamam diye düşünüyorumDogru dersin sandwiche benzemez bu oyle yarim saatte ekleyeyimde 5. katilan olayimsen yinede bekleme 3-5 katil derim
Inan bende ayni sekilde merak ve heyecan icerisindeyimoyyy bunu dedin ya katilmak kacinilmaz oldu
bi bakalim bakalim ne yapsak ne etsek
![]()
O zaman bu kez bekliyoruzGörsel bir şölen bizi bekliyor iddialı isimleri görüyorum ve sabırsızlıkla tarifleri bekliyorum
Bendemi katılsam acaba her kategoride bunu söylüyorum ama bir türlü katılmak nasip olmadı çok iddialıyım ama içimde yaşıyorum iddia patlamasını henüz dışavurum olmadı![]()
tamam durdum:26:cheesecake denince dur benim tarif süper ,lezzette harika ,pastanede neymiş üstelik ucuz, kendi yaptığın doğal
Görsel bir şölen bizi bekliyor iddialı isimleri görüyorum ve sabırsızlıkla tarifleri bekliyorum
Bendemi katılsam acaba her kategoride bunu söylüyorum ama bir türlü katılmak nasip olmadı çok iddialıyım ama içimde yaşıyorum iddia patlamasını henüz dışavurum olmadı![]()
O zaman bu kez bekliyoruz![]()
tamam durdum:26:
iddaların dışa vuurm yapmadıkça inanmayız ki sana![]()
Vazgeçme canım katıl bekliyoruzçok heyecan yaptım şu an
düşüncelere daldım hemen ne yapsam diye ama bana güven olmaz tabii bugün düşünürüm yarın vazgeçerim bakalım son kararım ne olcak:26::26::26:
doğru tabii bi ben bilirim benden içeri olan iddiamı dışa vurmak lazım nasip diyelim![]()
Vazgeçme canım katıl bekliyoruzDatlu'nun dediği gibi görmeden inanmayız
Burcunu merak ettim buarada
![]()
Bayağı iddialı olduciddi ciddi düşünüyorum katılmayı hiç şansı yok kızların baştan söliyiimmm
çok fena ASLAN burcuyum her özelliğini taşıyormuşum öyle derler bende öyle düşünüyorum![]()
Bayağı iddialı olduEvet tam Aslan burcusun
Kaçışın yok
Bekliyoruz
Ayyy çok heyecanlandım bu kategori süper olacak
![]()
Yok yok yaparsın neden olmasınşişirdim şişirdim kendimi bakalım inşallahhh fııııısssss diye sönmem
gerçekten ne yapacağımı düşünüyorum yopun bir haftaya girdim bir boşlukta yapmak istiyorum ilk tarif geldi bile çekirgee den![]()
Inan bende ayni sekilde merak ve heyecan icerisindeyimoyyy bunu dedin ya katilmak kacinilmaz oldu
bi bakalim bakalim ne yapsak ne etsek
![]()
Görsel bir şölen bizi bekliyor iddialı isimleri görüyorum ve sabırsızlıkla tarifleri bekliyorum
Üzerine krema eklerseniz olabilir:))kabak tatlım ile buna katılsam olmaz değil mi :)
kabak tatlım ile buna katılsam olmaz değil mi :)
IVeeet ben 5 katli dugun pastasi yapacam :123:ehehehe:)
benim ne yapmıcamı biliyorsunuz ordan yola çıkın şekerim,fikir olarrr
katılmalısınnnnn![]()
IVeeet ben 5 katli dugun pastasi yapacam :123: