Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
O kadar güzel tarifler vardı ki, cidden zorlandım..

Çekirgemin köstebeği, elossanın pro pastası, pegasusun barbiesi ve diğer arkadaşların güzellikleri.:56:

Ama gönlüm egunalimin çilek soslu çiizkekinden yana attı:17::56:
Gerçekten muhteşemdi.

Oyum egunale gitti.

Emeğinize ve ellerinize sağlık arkadaşlar.

med canım benim çok teşekkür ediyorum:16::16::16::16:

Cok düşündüm :( kararsız kaldım ama gönlümü cheesecake sevmediğim halde ağzımı sulandıran egunal çaldı :)

cheescake gerçekten herkesin damak zevkine hitap eden bir tat değil böyle bir riski vardı katılırken... beğenmiş olmana çoooooookk sevindim çok teşekkür ediyorum elmayracım:16::16::16:

Kendi pastamdan sonra en çok yemek istediğim pasta hangisi diye şööyylee bi baktım(baktık:52:)
Eşiminde benimde tek ortak kararı Çilek Soslu Cheesecake:34:
En kısa zamanda yapacağım,sabırsızlanıyorum:56:
Tebrik ederim canım,diğer arkadaşlarada bol şans:34:

ayyy ama ben sabah sabah çok mutlu oldum bu güzel mesajları görünce:14::14::14::14:
çok teşekkür ediyorum elossacım eşininde beğenmesi çok güzeldi benim için :16::16::16:
gerçekten çok mutlu ettiniz beni...
bu arada deneyeceksen benim gibi 20cm lik kalıp değil daha büyük olanını kullanmanı tavsiye ediyorum.
bisküvi taban çok kalın düşüyor bizde öyle sevildiği için yapıyorum ama bana kalsa 20cm lik kalıptan daha büyüğünü kullanırım bir boy büyüğü olur...mesela arzum 26cm lik olanını kullanmış gayet güzel olmuş malzeme miktarı aynı olacak ama kalıp büyüyecek...

Son düzenleme:
ayyy ama ben sabah sabah çok mutlu oldum bu güzel mesajları görünce:14::14::14::14:
çok teşekkür ediyorum elossacım eşininde beğenmesi çok güzeldi benim için :16::16::16:
gerçekten çok mutlu ettiniz beni...
bu arada deneyeceksen benim gibi 20cm lik kalıp değil daha büyük olanını kullanmanı tavsiye ediyorum.
bisküvi taban çok kalın düşüyor bizde öyle sevildiği için yapıyorum ama bana kalsa 20cm lik kalıptan daha büyüğünü kullanırım bir boy büyüğü olur...mesela arzum 26cm lik olanını kullanmış gayet güzel olmuş malzeme miktarı aynı olacak ama kalıp büyüyecek...

Canım benim hakediyorsun,ilk gördüğümde de tav olmuştum tarifine biliyorsun:)
söylediklerini dikkate alıcam canım çok teşekkür ederim:16:

Canım teşekkür ederim,harika bir pasta oldu denemelisin;)
Logo fikri evet çok tutuldu,özelden de tebrikler yağıyor ve ben çok mutlu oluyorum..
son halinin ve servis tabaklarımın resimleri olmadığından oylanmıyor olabilirim,ama emek ortada ve ben çok mutluyum canımcımm:16:

Tüm malzemeler benden olacak canım 50 tl çok olmazmı o zaman:31:
Gerçi pastanelerin ovaleksli sağlıksız pastaları yanında bizimkiler harikla değilmi ben 35 ama sana diyeceğim:1:

Tüm malzemeler benden olacak canım 50 tl çok olmazmı o zaman:31:
Gerçi pastanelerin ovaleksli sağlıksız pastaları yanında bizimkiler harikla değilmi ben 35 ama sana diyeceğim:1:

hayır canım 50 tl çok normal,malzemeler senden,emek ve zaman senden.
çok yakının bir arkadaşın ise 35-40 demen normal tabi,belki sürümden kazanırsın zamanla;):1:

Bu pastayıda bugün yaptım ;))

Bu kategori bana kilo aldırmazsa iyi valla :P

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 62
ellerine sağlık hamarat hatun hergüne bir pasta süpersin...
ben en iyisimi gideyimde bir çikelata yiyeyim:125::125::125::9:

hehe,
bende bakıp bakıp üstüne çikolata yiyorum:1:
şeytanın bacağını kırıp bende bigün bir pasta yapacağım:6:

Ben oy vermeyi unutmuşum:53::53::53::9::9::9::9::9::9:
Öncelikle çok renkli ve güzel bir kategoride yarışıyoruz herkesin emeği var ve hepimizin ellerine sağlık...
Daha önce kendisinin topiğinde de yazdığım gibi kk pro temalı pasta düşüncesi ve şeker hamurunu gıda boyası kullanmayarak lokum ile yapma fikrinden ( bu şekilde şeker hamuru yapılışını elossa dan öğrendim) dolayı oyumu elossa veriyorum...
Bütününü görmek şimdilik nasip olmadı ama parçadan bütünü hayal etmek hiç te zor değil ellerine emeğine düşüncene sağlık elossa cım:16::16::16:

Selam oylama nasil yapiliyo burdaki tum sayfalari okudum telefondan girfigim icin mi olmuyor biri yardim edermi arkadasimin birisi taeif etmisti yapamadim burayi gosterdi okudum butun sayfalari oylamayi goremedim

Selam oylama nasil yapiliyo burdaki tum sayfalari okudum telefondan girfigim icin mi olmuyor biri yardim edermi arkadasimin birisi taeif etmisti yapamadim burayi gosterdi okudum butun sayfalari oylamayi goremedim

canım sayfanın en üstünde yorumların falan en üstünde oylama bölümü açık ...telefondan giriyorsan olmayabilir Pc den denemelisinn....beğendiğin tarifin adının sol yanındaki noktayı işaretleyip alltan anketi onayla diyorsun sanırımm..ve oy vermiş oluyorsun böylece

Ben seçim yapamıyorum:59:Hepsi çok güzel:56:Hepinizin ellerine ,emeklerine sağlık:16:
KK'nın maharetli hanımları yazık değil mi bize nasıl seçim yapacağız bu güzellikler arasında:84::9::9:

Back
X