- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 163
Benimki olmadığı kesinpratikte hangisini daha kolay yaptınız kızlar,bugun bi tatlı yapasım var :)=

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki olmadığı kesinpratikte hangisini daha kolay yaptınız kızlar,bugun bi tatlı yapasım var :)=
O kadar güzel tarifler vardı ki, cidden zorlandım..
Çekirgemin köstebeği, elossanın pro pastası, pegasusun barbiesi ve diğer arkadaşların güzellikleri.
Ama gönlüm egunalimin çilek soslu çiizkekinden yana attı
Gerçekten muhteşemdi.
Oyum egunale gitti.
Emeğinize ve ellerinize sağlık arkadaşlar.
Cok düşündümkararsız kaldım ama gönlümü cheesecake sevmediğim halde ağzımı sulandıran egunal çaldı :)
Kendi pastamdan sonra en çok yemek istediğim pasta hangisi diye şööyylee bi baktım(baktık)
Eşiminde benimde tek ortak kararı Çilek Soslu Cheesecake
En kısa zamanda yapacağım,sabırsızlanıyorum
Tebrik ederim canım,diğer arkadaşlarada bol şans![]()
ayyy ama ben sabah sabah çok mutlu oldum bu güzel mesajları görünce
çok teşekkür ediyorum elossacım eşininde beğenmesi çok güzeldi benim için
gerçekten çok mutlu ettiniz beni...
bu arada deneyeceksen benim gibi 20cm lik kalıp değil daha büyük olanını kullanmanı tavsiye ediyorum.
bisküvi taban çok kalın düşüyor bizde öyle sevildiği için yapıyorum ama bana kalsa 20cm lik kalıptan daha büyüğünü kullanırım bir boy büyüğü olur...mesela arzum 26cm lik olanını kullanmış gayet güzel olmuş malzeme miktarı aynı olacak ama kalıp büyüyecek...
Canım teşekkür ederim,harika bir pasta oldu denemelisin
Logo fikri evet çok tutuldu,özelden de tebrikler yağıyor ve ben çok mutlu oluyorum..
son halinin ve servis tabaklarımın resimleri olmadığından oylanmıyor olabilirim,ama emek ortada ve ben çok mutluyum canımcımm![]()
Tüm malzemeler benden olacak canım 50 tl çok olmazmı o zaman
Gerçi pastanelerin ovaleksli sağlıksız pastaları yanında bizimkiler harikla değilmi ben 35 ama sana diyeceğim![]()
Canım benim hakediyorsun,ilk gördüğümde de tav olmuştum tarifine biliyorsun:)
söylediklerini dikkate alıcam canım çok teşekkür ederim![]()
hayır canım 50 tl çok normal,malzemeler senden,emek ve zaman senden.
çok yakının bir arkadaşın ise 35-40 demen normal tabi,belki sürümden kazanırsın zamanla![]()
Pekala canım söylediklerini dikkate alacağım.![]()
Bu pastayıda bugün yaptım)
Bu kategori bana kilo aldırmazsa iyi valla![]()
ellerine sağlık hamarat hatun hergüne bir pasta süpersin...
ben en iyisimi gideyimde bir çikelata yiyeyim:125::125::125:![]()
hehe,
bende bakıp bakıp üstüne çikolata yiyorum
şeytanın bacağını kırıp bende bigün bir pasta yapacağım![]()
Selam oylama nasil yapiliyo burdaki tum sayfalari okudum telefondan girfigim icin mi olmuyor biri yardim edermi arkadasimin birisi taeif etmisti yapamadim burayi gosterdi okudum butun sayfalari oylamayi goremedim
Cok tesekkür ederimHepsi muhteşem ama tek oy hakkı ne yazık ki.
Herkesin emeğine sağlık.
Çilek soslu cheescake
egunal, kızım seni bekledi bak![]()