• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Pastel High Performance Fond Te Teint Fondoten

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kupseker007

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
14
0
6
Adana
Kızlar ben Flormar Perfect Covorage Fondoten kullanıyorum, Pastel High Performance Fond Te Teint Fondöten kullanan var mı. Hangisinin kapatıcılığı daha fazla ?

flormar perfect coverage'ın kapatıcılığının çok iyi olduğunu duydum. cidden iyi mi? öteki hakkında bi fikrim yok bu arada :8:

Flormar Perfect Covorage benim son 2 yıldır kullandığım bir kapatıcı, kapatıcılığı süper ve kesinlikle yüzümde 1 tane sivilce çıkarmadı siyah noktalarımı şişirmedi. Çok dolgun bir yapısı var bir kere bastığınızda o yüzünüze yetiyor hatta artıyor ve ben çok fondoten kullanan biri olarak bana bayaaa gidiyor 30 ml mi. Tavsiye ederim. Pastel High Performance Fond Te Teint fondoten i merak ediyorum. Kullanan varsa lütfen bizimle kapatıcılığının nasıl olduğunu ve yüzde nasıl durduğunu paylaşabilir mi? :)

Merhaba, ben pastel'in high performance fondötenini çok severek kullanıyorum. Ciltteki tüm kusurları hem mükkemmel bir şekilde kapatıyor hem de doğal bir görüntü veriyor. Denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririm...

Son düzenleme:
Back
X