inanın çok sevindim olayın açıklığa kavuşmasına bence arkadaş çevreside etkilemiş olabilir en azından açıklama yapmış inanın ben çok daha zor durumdayım bence kendinizi daha fazla üzmeyin bu abdestle epey namaz kılar o merak etmeyin herşey gönlünüzce olsun...konuştukk kendisiyle
gece msn den konuşuyorken kendisi
Geçen arkadaşlarla gırgır olsun diye bi siteye girdik baktık ama sonradan silemedik nasıl silebiliriz diye bana soruyoooooklava:
Hadii canımm gırgır olsun diyemi profil yazdın almanyadan hanım arkadaş arıyosunn kimi kandırıyon sen diyee şarladııım
etmedigi yemin dilemedigi özür kalmadı ama canımı da çok sıktı
Eger uzaksın fırsattan istifade birini arayacaksan ya gitme gel burda ne bulduysak onu yiyelim yada yokk benden sıkılıdıysan ........ git dedimm
yok efendimm arkadaşlarının gazına gelmişmiş bir defa girmiş te bidaha bakmamıkimseyii aramıyomuş vs vs delii oldumm hala kızgınım kırgınım
Ben sana nasıl güvenicem nasıl rahat edecem , kendini benim yerime koyup düşünsene yola gidiosun ya güvenemesen aklın evde olsa ne hissedersinn bende üye olim o zaman eşim yollarda o yokken bana arkadaşlık edecek birini arıyorum diye iyi olurmu
öyle bişey yapmazmışım o bana güveniyomuş
biliyodum zaten anlayacagını gelen postaları görüceni üyeligi silemedimm elime yüzüme bulaştırdım diyoo
madem tahmin ediyodun ben anlamadan öğrenmeden kendin söleseydin olmazmıydı dedimm tepkimden kokmuşmuşklava:
klava:
napimm ben buu adamıı yaa