• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patan siteye ye olan koca..

Canim, hani bahsetmisin ya, msn e falan giriyor , gorusuyoruz diye.Esin yolda iken yani.O nete girdigi yerlerde, diger arkadaslarida giriyordur ve buyuk ihtimalle o siteleri falan arkadaslari onermistir.Hani bir laf vardir, arkadas arkadasin p...... dir diye.Senin ogrenecigini falan dusunmemistir o.Yolda girip uyelik aldi ya beyefendi.Oysaki evdeki email adresine geliyor e postalar..iste o kadarina kafasi calismamis..Canim , esin gelince tartisma bence, agla sizla. Biz dort gozle evde seni beklerken , sen yolda bunlarlami ugrasiyodun falan de. Azicik vicdan yap..Eger onceden boyle huylari yoktu ise vazgecer insallah buyuk ihtimalle...Cocuklariniz da coook sekerler Allah bagislasin..Allah yuvanizda huzursuzluk vermesin..

şaşırdım valla ne diyimm ynii bu internetin kötü yanlarıda
var iyi yanıda suu fiyaskolarını cabucak bulmak erkeklerinn

Eşinin msnine baksana kimler var kimler yok diye.:kedi: şifresini biliyorsan tabi.

Valla ben bu erkeklerden herşeyi bekliyorum. hiç şaşırmadım. şimdi siz bahsedince binbir türlü yalanla kendini aklamaya çalışacak. Allah sabır versin size.

Canim, hani bahsetmisin ya, msn e falan giriyor , gorusuyoruz diye.Esin yolda iken yani.O nete girdigi yerlerde, diger arkadaslarida giriyordur ve buyuk ihtimalle o siteleri falan arkadaslari onermistir.Hani bir laf vardir, arkadas arkadasin p...... dir diye.Senin ogrenecigini falan dusunmemistir o.Yolda girip uyelik aldi ya beyefendi.Oysaki evdeki email adresine geliyor e postalar..iste o kadarina kafasi calismamis..Canim , esin gelince tartisma bence, agla sizla. Biz dort gozle evde seni beklerken , sen yolda bunlarlami ugrasiyodun falan de. Azicik vicdan yap..Eger onceden boyle huylari yoktu ise vazgecer insallah buyuk ihtimalle...Cocuklariniz da coook sekerler Allah bagislasin..Allah yuvanizda huzursuzluk vermesin..

Ağlayıp sızlamaya gerek yok ta Arkadaşlarının gazına geldiginden eminim

Çünki eşim neti yakalar yakalamaz hemen ya ortak tanıdıklardan rica minnet arattırır yada son zamanlarda telefon oparatörünün sagladıgı web sms atae msn deyim diyee

En son konuştugumuzda bizde ses yok sanıyorr hoparlörü yeni benim afacanlar komşudan almıştım eşimin haberi yoktu Yanındaki arkadaşıı '' eşinlemi konuşuyonn ammada millet kaçıncı manita yaptı '' gibilerden bişiler dedi Eşim de başka kimseyle görüşmeme gerek yok eşim yeter dedi ama oo pek bii milletten altta kalmayı sevmez

Ona bahane bulmaya çalışmıyorum bii gelsin burnundan getircem Nedeni ne olura olsun öyle bi sitede ne işi var çok canımı sıktı

iyi madem bende üye olim eşim sürekli yurt dışında beni yanlızlıktan kurtaracak birini arıyorum diyee delirir heraldee

Şaşırmadım canım......

Konuyla alaka kuramadım....Aklım yetmedi.....Fazla zekii değilimdir......
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

avatarlarimiza bakarsan anlarsingamyoncuiremsuturkbayragi

Aradı sabah öğlen nerdeyse 20 dkk konuştuk başka mevzular bu konuyu şimdi açmaya niyetimmu yokk gelsinn görüşcez

profilde kendi resmim var alttakide eşim va çocuklarımız ben çok çok güzelim demiyorum ama oda dünya yakışıklısı değil

Sinirlerim zıpladıı zaten valla kaybeden kendisi şu an güvenimi kaybetti zaten elinden gelenide yapsa nafile

Imageshack - dsc00417ahr.jpg

canim cocuklarin cok tatli allah bagislasin:nazar:
kocanin resmini niye ekledin buraya anlamadimfisfisfis
tabiki mutlu bir tablo kimse cocuklarin babasindan ayrilmasini istemez malesef bunu esin düsünmesi gerekir :sinifsinif:
sana ne desem bos yasayan sensin iyice ögren tart ona göre devam et yoluna kalbinin sesini dinle bosanmicaksan da arkadaslarin dedigi gibi fazla kurcalama üzüldügünle kalirsin canim:gitme:mafoldumben ama agzindan burnundanda fitil fitil getir:mymeka:
senin resminide gördüm profilden melek gibi bir yüzün varkaydirigubbakcemile5 o kocani varya kaydirigubbakcemilekötükedihüso neyse:kahve:

Son düzenleme:
canım öncelikle eşinin seni yetersiz güzellikte veya senin eksik bulduğunu düşünüp te bu türlü oyunlara kalkıştığını düşünme! senin değerinin farkında...ama daha önce de dedim ya heyecan ararlar bazen bunlar!sen sakın ,kendinde eksiklik ve kusur arama ..eşin senin bir elmas değerinde olduğunun aradığı kadınlarda da neyi aradığının hepimiz bilincindeyiz... eşinin yaptığı bu hata da sakın kendine eksik çıkarma ! yokkkk!!

Bir sorunumuz yokk gibi

Ama nasıl olsun kii zaten ayda yada iki ayda bir geliyor 3-5 gün anca kalıyorKaldıgı süre boyuncada gayet memnun oluyor her anlamda sürekli telde yada msn de göüşüyoruz

bak kendin yazmışsın iki ayda bir geliyor 3-5 gün kalıyor diye,adam zamanını yollarda geçiriyor,erkek milleti uçkuruna düşkündür.
iki üç ayda 3-5 gün hangi erkeğe yeter.
çok üzgünüm ama eşiniz onlarla olmazsa otoban kenarınlarındki dilberlerle işini halledecek.

Canım resmine baktım gayet hoş bir bayansın .içinde olduğun durum zor canım allah yardımcın olsun.ama mutlaka burnundan getir.

bak kendin yazmışsın iki ayda bir geliyor 3-5 gün kalıyor diye,adam zamanını yollarda geçiriyor,erkek milleti uçkuruna düşkündür.
çok üzgünüm ama eşiniz onlarla olmazsa otoban kenarınlarındki dilberlerle işini halledecek.

bunu anlamıyorum işte kadına yetiyormuu yani yetermii

Allahtan korkmasam benim yatagımdanda çok kişi geçerdi kusura bakmayında bunun erkekle kadınla alakası yokk ihtiyaçsa herkes için aynı derecede önemli

bu yoruma dumur olunur işte :bbo: akannehir
ne demek yani size göre 1-2 ay işi çıkıp da evinden eşinden uzak olan her erkek bunu yapar..hadi yapar demeniz bi kenara, yapsa da haklı nasıl dayansın adamcağız demeniz ne kadar saçma..o zaman hayvanlardan hiçbir farkımız yok bizim..yalnızca; zevk-i sefamızı düşünürüz..karaktermiş, saygıymış, Allah korkusuymuş hak getire akannehir

:olmaz: Çok iğrenç bu yazdıklarınız.......

erkekler uçkuruna düşkünse birazcıkta çevre yüzünden
erkektir yapar lafı onları dünyanın merkezine taşıyor zaten..
yoksa herkes eşit yanii..
eşini ve çocuklarını seviyorsa böyle işlere kalkışmaması gerekiyor..
Hadi sizin eşiniz tır şoförü gidip gelmiyo uzun süreler..
Sürekli birlikte olup,buna rağmen aldatılan kadınlara bahane ne sunulacak..
Bence son derece yanlış şeyler bunlar..
Dediğim gibi şoförlükle değil de sevgi saygıyla alakası var birazcık..

bu kadar şeye rağmen adamın yine de dürüst bi yanı var adam medeni durumunu ve çocuğunu açıkça yazmış.farklı amaçlar peşinde olsaydı emin olun yazmazdı bence sakin olun büyüttüğünüz gibi bir şey olacağını sanmam.

yha ne olursa olsun böyle sitelere takılmaması lazımdı buşeyin hafifletici bi tarafı yok umarım herşey düzelir:teselli:

bu arada hemen boşan yazanlara pes diyorum bu kadar kolay mı o zaman piyasada evli çift kalmaz.ha haddini bildirir kendince bir tavır takınır o ayrı zaten derler ya bekara karı boşamak kolaydır.

Back
X