Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim, hani bahsetmisin ya, msn e falan giriyor , gorusuyoruz diye.Esin yolda iken yani.O nete girdigi yerlerde, diger arkadaslarida giriyordur ve buyuk ihtimalle o siteleri falan arkadaslari onermistir.Hani bir laf vardir, arkadas arkadasin p...... dir diye.Senin ogrenecigini falan dusunmemistir o.Yolda girip uyelik aldi ya beyefendi.Oysaki evdeki email adresine geliyor e postalar..iste o kadarina kafasi calismamis..Canim , esin gelince tartisma bence, agla sizla. Biz dort gozle evde seni beklerken , sen yolda bunlarlami ugrasiyodun falan de. Azicik vicdan yap..Eger onceden boyle huylari yoktu ise vazgecer insallah buyuk ihtimalle...Cocuklariniz da coook sekerler Allah bagislasin..Allah yuvanizda huzursuzluk vermesin..
Şaşırmadım canım......
Konuyla alaka kuramadım....Aklım yetmedi.....Fazla zekii değilimdir......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Aradı sabah öğlen nerdeyse 20 dkk konuştuk başka mevzular bu konuyu şimdi açmaya niyetimmu yokk gelsinn görüşcez
profilde kendi resmim var alttakide eşim va çocuklarımız ben çok çok güzelim demiyorum ama oda dünya yakışıklısı değil
Sinirlerim zıpladıı zaten valla kaybeden kendisi şu an güvenimi kaybetti zaten elinden gelenide yapsa nafile
Imageshack - dsc00417ahr.jpg
Bir sorunumuz yokk gibi
Ama nasıl olsun kii zaten ayda yada iki ayda bir geliyor 3-5 gün anca kalıyorKaldıgı süre boyuncada gayet memnun oluyor her anlamda sürekli telde yada msn de göüşüyoruz
bak kendin yazmışsın iki ayda bir geliyor 3-5 gün kalıyor diye,adam zamanını yollarda geçiriyor,erkek milleti uçkuruna düşkündür.
iki üç ayda 3-5 gün hangi erkeğe yeter.
çok üzgünüm ama eşiniz onlarla olmazsa otoban kenarınlarındki dilberlerle işini halledecek.
bak kendin yazmışsın iki ayda bir geliyor 3-5 gün kalıyor diye,adam zamanını yollarda geçiriyor,erkek milleti uçkuruna düşkündür.
çok üzgünüm ama eşiniz onlarla olmazsa otoban kenarınlarındki dilberlerle işini halledecek.