• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patan siteye ye olan koca..

bu yoruma dumur olunur işte :bbo: akannehir
ne demek yani size göre 1-2 ay işi çıkıp da evinden eşinden uzak olan her erkek bunu yapar..hadi yapar demeniz bi kenara, yapsa da haklı nasıl dayansın adamcağız demeniz ne kadar saçma..o zaman hayvanlardan hiçbir farkımız yok bizim..yalnızca; zevk-i sefamızı düşünürüz..karaktermiş, saygıymış, Allah korkusuymuş hak getire akannehir

yapsada haklı gibi bir yazı yazdığımı zannetmiyorum, yazılarımdan böyle şey çıkarmış olabilirsiniz. Adama hak verdiğimi de nerden çıkardınız.
ben sadece bizlerin kabullenmek istemediği ama gerçekte olan şeyleri yazdım.
erkeklerin nefsiyle,kadınların nefsini de aynı tutmak ne kadar doğru?
Belki insafsızca yazdığımı düşünebilirsiniz,ben sadece gerçek olanı yazdım.
Onun kocası olduğu için değil,kocasının mesleğinden dolayı.
bu da benim düşüncem ,katılırsınız veya katılmazsınız.
dumur olacak bi yorum değil tatlım hayatta olan şeyler,
siz görmek istemiyorsanız başka.
yok rumuzuyla sende gir,yok erkek olarak cevap ver,gibi soruna çözüm getirmeyecek şeylerle uğraşmak yerine daha mantıklı çözümler getirin o zaman.

erkekler uçkuruna düşkünse birazcıkta çevre yüzünden
erkektir yapar lafı onları dünyanın merkezine taşıyor zaten..
yoksa herkes eşit yanii..
eşini ve çocuklarını seviyorsa böyle işlere kalkışmaması gerekiyor..
Hadi sizin eşiniz tır şoförü gidip gelmiyo uzun süreler..
Sürekli birlikte olup,buna rağmen aldatılan kadınlara bahane ne sunulacak..
Bence son derece yanlış şeyler bunlar..
Dediğim gibi şoförlükle değil de sevgi saygıyla alakası var birazcık..

bak sende dediğime gelmişsin kabul etmesende.
Beni neden düşman gibi gördünüz anlamadım.
Evet yapmaması etmemesi gerekiyor,biz kadınlara göre,
ama onlar erkekkkkkkkkk,
ben yaptığının doğru olduğunu söylemedim ki,
sadece yapacakları şeyi söyledim.
aradaki farkı anlamadıysanız ..

yapsada haklı gibi bir yazı yazdığımı zannetmiyorum, yazılarımdan böyle şey çıkarmış olabilirsiniz. Adama hak verdiğimi de nerden çıkardınız.
ben sadece bizlerin kabullenmek istemediği ama gerçekte olan şeyleri yazdım.
erkeklerin nefsiyle,kadınların nefsini de aynı tutmak ne kadar doğru?
Belki insafsızca yazdığımı düşünebilirsiniz,ben sadece gerçek olanı yazdım.
Onun kocası olduğu için değil,kocasının mesleğinden dolayı.
bu da benim düşüncem ,katılırsınız veya katılmazsınız.
dumur olacak bi yorum değil tatlım hayatta olan şeyler,
siz görmek istemiyorsanız başka.
yok rumuzuyla sende gir,yok erkek olarak cevap ver,gibi soruna çözüm getirmeyecek şeylerle uğraşmak yerine daha mantıklı çözümler getirin o zaman.

hayatta olan şeyler diyerek bir genelleme yapmak ve bir erkeğin de, mesleğinden ötürü, bu gibi şeyleri yapıyor olması; anormal değil, doğalarında var demek , eğer sizin için mantıklıysa, diğer arkadaşların getirdiği çözümler de bir o kadar mantıklı bence ..:umursamaz:

neyse konuya dönmek istiyorum..

ablacım ; ya olmaması gereken bir siteye üye olmuş ama gizli kapaklı bir iş çevirecek olsa senin tahmin edebileceğin bir şifre belirlemezdi kendine...ee kimseyle yazışması da olmamış...zaten kendin de yazdın telefonda konuşurken arkadan arkadaşlarının neler dediğini..onlara uymuş üye olmuş, bundan öteye gitmemiş işte... yine de yaptığı yanlış tabii ama sen varsayımları düşünerek, hayatını karartma.. hemen boşanmaymış vs.. imiş hiç düşünme ..
umarım eşin bu tarz yanlışlar yapmaz bir daha :olmaz:

hayatta olan şeyler diyerek bir genelleme yapmak ve bir erkeğin de, mesleğinden ötürü, bu gibi şeyleri yapıyor olması; anormal değil, doğalarında var demek , eğer sizin için mantıklıysa, diğer arkadaşların getirdiği çözümler de bir o kadar mantıklı bence ..:umursamaz:

senin yaşın genç daha belli ,
daha yazdığımı bile anlamadan cevap yazmaya çalışıyosun.
bak sende doğalarında var demek diyosun.
evet hepsinin doğasında var, fırsatını bulan çoğunluk ta yapar.
Senin yaşından çok hayat tecrübemiz var tatlım.
Bende bilirdim sizin gibi aaa ne kadar ayıp etmiş eşiniz size demeyi.

senin yaşın genç daha belli ,
daha yazdığımı bile anlamadan cevap yazmaya çalışıyosun.
bak sende doğalarında var demek diyosun.
evet hepsinin doğasında var, fırsatını bulan çoğunluk ta yapar.
Senin yaşından çok hayat tecrübemiz var tatlım.
Bende bilirdim sizin gibi aaa ne kadar ayıp etmiş eşiniz size demeyi.

anlamadığımı da nereden çıkartıyorsunuz .. cevap yazmaya çalışıyorum öyle mi :bbo:
ilk mesajımı dikkatle yeniden okursanız; asıl sizin benim ne demek istediğimi anlamadan kendi yazdıklarınizi haklı çıkartma çabasıyla yazdığınızı göreceksiniz..
sizin kadar engiiiiiiin tecrübelere sahip olmayabilirim lakin;
demek istediğim;
sizin deyiminizle ''erkektir-doğasında var- yapar '' sözü ; o kişiyi bir erkek değil de insan olarak ele aldığımızda ;
karakteri, eşine sevgisi- saygısı, Allah korkusu (uzar giider...) gibi mefhumları bir insan olarak barındırıyorsa , 1 ay değil 1 yıl da eşini görmese yol kenarındaki hatunlarla (yine sizin deyiminizle), evinde bekleyen eşine çocuğuna böyle çirkinlikler yapamaz zaten...
ps; olaydaki eşe değil, selenimo'nun yol kenarındakilerle işini görür sözüne istinaden yazdım..yanlış anlaşılmasın yerimseniben

Son düzenleme:

anlamadığımı da nereden çıkartıyorsunuz .. cevap yazmaya çalışıyorum öyle mi :bbo:
ilk mesajımı dikkatle yeniden okursanız; asıl sizin benim ne demek istediğimi anlamadan kendi yazdıklarınizi haklı çıkartma çabasıyla yazdığınızı göreceksiniz..
demek istediğim;
sizin deyiminizle ''erkektir-doğasında var- yapar '' sözü ; o kişiyi bir erkek değil de insan olarak ele aldığımızda ;
karakteri, eşine sevgisi- saygısı, Allah korkusu (uzar giider...) gibi mefhumları bir insan olarak barındırıyorsa , 1 ay değil 1 yıl da eşini görmese yol kenarındaki hatunlarla (yine sizin deyiminizle), evinde bekleyen eşine çocuğuna böyle çirkinlikler yapamaz zaten...
ps; olaydaki eşe değil, selenimo'nun yol kenarındakilerle işini görür sözüne istinaden yazdım..yanlış anlaşılmasın yerimseniben

peki tatlım seninle anlaşamıcaz inşallah allah gönlüne göre bir erkek verir.

demek istediğim;
Aynen katılıyorum.sengözlerimebaksanab

selenimo abla diyebilir miyim size ? zemuszemus
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler..
tabii ki farklı fikirlerin beyan ediliyor olması doğal olanı, ancak konu sahibi arkadaşı acıtacak yorumlar yapmamak, daha çok yapıcı yorumlar yapmak gerekli diye düşünüyorum ben..
tabii ki büyüğüme akıl vermek vs..değil amacım, haddimi bilirim...
acizene fikrimi beyan ediyorum, herkes gibi vereliniortak

Son düzenleme:
Cnm geçmiş olsun inş herşey yoluna girer. Üzülmeyin konuşun onla...Bu arada naptınız? knouştunuz mu? tellerinizi hala açmıyomu?

konuştukk kendisiyle

gece msn den konuşuyorken kendisi

Geçen arkadaşlarla gırgır olsun diye bi siteye girdik baktık ama sonradan silemedik nasıl silebiliriz diye bana soruyooooo:oklava:

Hadii canımm gırgır olsun diyemi profil yazdın almanyadan hanım arkadaş arıyosunn kimi kandırıyon sen diyee şarladııım

etmedigi yemin dilemedigi özür kalmadı ama canımı da çok sıktı

Eger uzaksın fırsattan istifade birini arayacaksan ya gitme gel burda ne bulduysak onu yiyelim yada yokk benden sıkılıdıysan ........ git dedimm

yok efendimm arkadaşlarının gazına gelmişmiş bir defa girmiş te bidaha bakmamış kimseyii aramıyomuş vs vs delii oldumm hala kızgınım kırgınım

Ben sana nasıl güvenicem nasıl rahat edecem , kendini benim yerime koyup düşünsene yola gidiosun ya güvenemesen aklın evde olsa ne hissedersinn bende üye olim o zaman eşim yollarda o yokken bana arkadaşlık edecek birini arıyorum diye iyi olurmu

öyle bişey yapmazmışım o bana güveniyomuş
biliyodum zaten anlayacagını gelen postaları görüceni üyeligi silemedimm elime yüzüme bulaştırdım diyoo

madem tahmin ediyodun ben anlamadan öğrenmeden kendin söleseydin olmazmıydı dedimm tepkimden kokmuşmuş :oklava::oklava:

napimm ben buu adamıı yaa

oo bak iş neredeyse tatlıya bağlanmış... tabiki üzerinde durun bir daha yapmasın korksun sizi kaybedeceğini bilsin. ama çok da büyük dert değil...
inanın benim bile içim rahatladı... yaptığı hoş değil ama güzelce konuşulmuş işte...
:teselli:

glikoz allah aşkına koysana şu resmi onun profil resmine zemuszemus
bak bakem dönüp baken olacağmıııı:1hug:
açınca kendi bile korkacakkkkk:roflol:yada diğeri

ya17tr1.jpg
Ugly-Men.jpg

alkisalkisalkis süpermiş bu fotolar yaaa bence her erkeğe sizin gibi bi bayan lazım haklarından gelmek için kötükedihüso

hep aynı hıkaye hep aynı kadınlar nedense ..

cok uzuldum umarım unutturur bu davrasınışını

Back
X