Rica ederim kolay gelsin şimdiden,yorumları beklerim arkadaşımcok tesekkürler canim bu tarifi daha önceden birinde yemistim
cok hosuma gitmisti en kisa zamanda deniyecem
Hızına yetişebilene aşk olsun... yine harikasın datlum..
Evliliğim ilk günlerinde senden bol bol kopya çekicem.. şimdilik beklemedeyim:smiley-cool:
:roflol: :roflol: :roflol:
Aynı takımdanız desene dost :roflol:
A bugun yaprak dökümü mü vardı tamamen unutmuşum dizi takip etmiyorum çok fazla lakin herkesin istisnası olduğu gibi ara ara bakıyoruz,bomba bir yapım:lepi:
Can ,haşlamıyorsun patatesleri ince ince dilimliyoruz üzerine harcı döküp hoppp fırınadelikafadulden
güzelce pişiyor çiğ kalmıyor...
Fırının diline de bağlı tabi..
İstersen küp küp de doğrayabilirsin
Hakikaten çayın yanına harika bir tat..süprizzzzz
Ricidirim efenim..
Afiyet olsun foto ve yorumlarınız bekleriz:*
:roflol:libyanacımmmm patatesli kekini yaptım benim borcamım büyük olduğundan ölçülerini biraz fazla tuttum kız bacım ne lezzetliydi inan koskoca borcamdan 3 dilim kaldı :roflol::roflol:eşim dediki bu yeni tarif heralde çok güzel bundan sıksık yap süper olmuş dedi :teytey:tarifi bizlerle paylaştığın için tekrar tşk. ederim :dance:resmini koymayı çok isterdim ama demiştim ya beceremiyorum diye olsun resmi buraya koyamadım ama patatesli kekini mideme koydum:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok güzel.acıktım mı ne yaaacokacimcoook ben bunu kek kalıbında yapıyorum,şık bi görüntüsü oluyo
Şenizmuhteşem görünüyo canım ellerine sağlık
hemen deniycem bende bunu cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun çok sevindim beğenmenize..bugün yaptım canım çok güzel oldu.resim çekicektim ama çekene kadar hepsini bitirdik :)) tarif için çok teşekkürler
ooff bayılıyorummmmm kekin böylesi normal keki yemem ben ama buna dayanamıyorummm görmemem lazım yoksa hepsini bitiriyorummm
Ellerine sağlık canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?