Hamur İşleri Patates Kekim (Resimli)

Hızına yetişebilene aşk olsun... yine harikasın datlum..
Evliliğim ilk günlerinde senden bol bol kopya çekicem.. şimdilik beklemedeyim:smiley-cool:

cok tesekkürler canim bu tarifi daha önceden birinde yemistim
cok hosuma gitmisti en kisa zamanda deniyecem
Rica ederim kolay gelsin şimdiden,yorumları beklerim arkadaşım
Hızına yetişebilene aşk olsun... yine harikasın datlum..
Evliliğim ilk günlerinde senden bol bol kopya çekicem.. şimdilik beklemedeyim:smiley-cool:

:mymeka: Nerdesin sen Lokum..
Çalışıyorsun diye ses etmiyorum çok hadi yine iyisin:dilcikar:
Şeniz
Allah o güzel günleri de göstersin de canım kopya da veririz naçizane:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben patatesleri ince ince dilimledikten sonra baharatlı sosta beklettim
Ardında fırın tepsisine dizdim ve üzerine krema ekledim biraz ama dediğim gibi arkadaşım krema olmasa da olur o anda aklıma gelen birşeydi:)

ilgimi cekdi buda ellerine emegine saglik
artik ne desem ne yazsam bos bukadar hamaratsin masallah ellerin dert görmesin arkadasim

Sağolasın , çok basit bir börek türü ve çok leziz
tavsiyemdir can

aaaayyyyy canım benim süper görünüyor vallahi yanlız birşey soruca patatesleri önceden haşlıyormusun? yoksa çiğdenmi yapıyorsun? eğer çiğ koyuyorsan içinde tam olarak pişiyor mu? bunu bu akşama yapmak istiyorum birde yanına çay oooohhhhhhhh yaprak dökümünü izlerken biyandan da homirili gırtlakkkkkk:dance:

:roflol: :roflol: :roflol:
Aynı takımdanız desene dost :roflol:
A bugun yaprak dökümü mü vardı tamamen unutmuşum dizi takip etmiyorum çok fazla lakin herkesin istisnası olduğu gibi ara ara bakıyoruz,bomba bir yapım:lepi:
Can ,haşlamıyorsun patatesleri ince ince dilimliyoruz üzerine harcı döküp hoppp fırınadelikafadulden
güzelce pişiyor çiğ kalmıyor...
Fırının diline de bağlı tabi..
İstersen küp küp de doğrayabilirsin
Hakikaten çayın yanına harika bir tat..süprizzzzz

tamam anlaştık dost akşama yapıyorum :dance:çayımıda demliyorum filimimi seyrederkende birtaraftanda kulaklarını çınlatıcam :teytey: hayatım şekerli kekleri yemekten gına geldim yiyemiyorum ben biraz tuzlucuyum da bu tam benlik:teytey::teytey::teytey:ellerine sağlık paylaştığın için tşk ederim:1hug:

Ricidirim efenim..
Afiyet olsun foto ve yorumlarınız bekleriz:*

libyanacımmmm patatesli kekini yaptım benim borcamım büyük olduğundan ölçülerini biraz fazla tuttum kız bacım ne lezzetliydi inan koskoca borcamdan 3 dilim kaldı :roflol::roflol:eşim dediki bu yeni tarif heralde çok güzel bundan sıksık yap süper olmuş dedi :teytey:tarifi bizlerle paylaştığın için tekrar tşk. ederim :dance:resmini koymayı çok isterdim ama demiştim ya beceremiyorum diye olsun resmi buraya koyamadım ama patatesli kekini mideme koydum:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok güzel.acıktım mı ne yaaacokacimcoook ben bunu kek kalıbında yapıyorum,şık bi görüntüsü oluyo

:roflol:
3dilim mi kaldı aboouvv maşallah siz bizi de solladınız -tatlicadiarzu-
Ellerine sağlık kuş..Beyler güzel olmuş diyorsa o iş tamamdırdelikafadulden
Afiyet bal şeker olsun ,çok sevindim beğenmenize..

çok güzel.acıktım mı ne yaaacokacimcoook ben bunu kek kalıbında yapıyorum,şık bi görüntüsü oluyo

Kek kalıbında güzel pişiyor mu Mızmız can?
Cidden şık bir sunum olur..Lakin ben silikonda denemiştim bu tarz tuzlu bişi,içi tam pişmedi borcamda daha ince olduğundan süper pişiyor diğer türlü kalın gelebilir..
Ellerine sağlık a.s.

bugün yaptım canım çok güzel oldu.resim çekicektim ama çekene kadar hepsini bitirdik :)) tarif için çok teşekkürler

ooff bayılıyorummmmm kekin böylesi normal keki yemem ben ama buna dayanamıyorummm görmemem lazım yoksa hepsini bitiriyorummm

Ellerine sağlık canımm

muhteşem görünüyo canım ellerine sağlık
hemen deniycem bende bunu cokacimcoook
Şeniz
bugün yaptım canım çok güzel oldu.resim çekicektim ama çekene kadar hepsini bitirdik :)) tarif için çok teşekkürler
kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun çok sevindim beğenmenize..
ooff bayılıyorummmmm kekin böylesi normal keki yemem ben ama buna dayanamıyorummm görmemem lazım yoksa hepsini bitiriyorummm

Ellerine sağlık canımm

alkisalkisalkis aaa bu smili yeni gelmiş 2 gün gelmedik neler olmuş yadelikafadulden
Hadi alkış yapayım siftahım olsunkaydirigubbakcemile3
sağolasın can denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…