Hamur İşleri Patates Kekim (Resimli)

afiyet lsun ikram etmek de nasip olur inşallah:)

gercekten nefis görünüyor bütün tariflerin gibi buda harika deniyecegim mutlakacokacimcoook
ellerine emegine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.

esim patatez hastasi oldugu icin
bugün bunu yapmaya karar verdim ve suan firinda pismek üzere
insallah libosumunki gibi harika olur yüzümde kara cikmaz :)
sonra fotosunuda eklerim insallah

yaptimda yaptimhihoyyyt
vallahada güzel oldu billahadacokacimcoook
benim kasarim yoktu parmesan peyniri kullandim o yüzden üstü cokda hos görünmüyo ama lezzeti nefisssssssssscokacimcoook
valla esim cok begendi libosum ben desen bayildim yemek tarifleri kitabima sayende bi yenisi daha eklendi cok tsklerrrrrrrrŞeniz
az evvel esim askim valla mahfettin bugün beni dedi niye dedim harikaydi migdem yine bayram etti hergünkü gibi dedi ama patatez sever olarak ici gitti resmenyerimseniben

biliyosun yanina bide domatezli pilav yapicam demisdim sende yakisir demistin ya be_ren arkadasimdan aldim tarifi ve hem patatez kekimin yanina hemide migdemize cidden yakisti hatta yer edindiler bilecokacimcoook

bu firindan cikip servis tabagina yerlesmis halicokacimcoook

ben üstüne hem kirmizi biber hemde nane yaptimcokacimcoook

buda domatezli pilavla yan yana durusu:jeyyarek bi asna fisne oldular kaynastilar ikiside:jeyyar:
buarada tabagin bos olduguna bakmayin hani cok dolu gözükmüyo ya yaninada limonlu zeytinyagli ve kekikli domatez salatasi yaptim ama resim cektikden sonra koydumzemuszemus

kessinlikle herkeze tavsiye ederim cok deyisik ve bambaska bi lezzetcokacimcoook
tskler libosum iyiki varsin iyiki tariflerini bizlerle paylasiyosunopuyorumnanaktan

benımm topıkde de soyledıgım gıbı harıka gozukuyorr ustelık oldukca da kolay gıbı... ellerıne saglık bıtanem en kısa zamanda ılk buldugum fırsatta yapıcam.. :lepi:

Siz de iyi ki varsınız arkadaşlar,ben çok mutluluk duyuyorum paylaştığım için..
Ellerine emeğine yüreğine sağlık harika olmuşlar cidden..
salat da nefistir eminim pilav da on numara of of
yemek yedim tıka basa hala gözüm doymuyor:roflol:

benımm topıkde de soyledıgım gıbı harıka gozukuyorr ustelık oldukca da kolay gıbı... ellerıne saglık bıtanem en kısa zamanda ılk buldugum fırsatta yapıcam.. :lepi:
Hem basit hem leziz can denenmesi gereken bir alternatif

kiz incim sen bunu yaparsinda beni cagirmazsin ha:mymeka: burada yengosumun canimi cekmis agzimi sulanmis umurunda degil dimi söyle cabuk:tomato:mafoldumben
korktun dimi canim yaa kiyamam ben sana hic kizarmiyim saka yaptim canim inan hepside harika nefis görünüyorcokacimcoook canim ellerine emegine saglikopuyorumnanaktana.s.
ama mutlaka bende deniycem veee ekliycemzemuszemus

ahanda bende yaptim libyanacim bir nefis oldu hic sorma parmaklarimida yedimcokacimcoook
yogurdunu üstüne biraz fazla koymusum ama bol yogurtlu mmhhhcokacimcoookzemuszemus
sagolasin canim iyiki varsin sayende mönüme bir yenisi daha eklendi paylastigin icin cok tesekkür edrim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

naniknanikkiskanc gaci seni ben yaptim diye eksik kalmazsin hemilülülülülülü
ellerine emegine saglik yengosum pirlantam cokacimcoookcanimmi cekti gene necokacimcoook
zaten esim biliyosun patatezi cok sevdiginden bahsediyo hala bu kekten nezaman yaparsin diyekaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisvalla sen harikasin biliyosun dimi iyiki varsin yengosumopuyorumnanaktan

:kedi:kiskandim yegenim bende yapayim dedimzemuszemus
neyapayim sen cok övdün güzel diye hakliymissinopuyorumnanaktan
sagolasin canim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ellerine sağlık güller diyarı,çok nefis görünüyor janul..
patates in her halini çok severim ben de bu da son derece pratik bir seçenek

ayrıca hiç uğraştırmamasına rağmen oldukça leziz..
sevgiler

ilahi çok yaşayın e mi
guller dıyarım ve ıncıtanem
kaydirigubbakcemile3

şu muhabbetlerinize bitiyorum...

ben de yengemi çok severim Allah sohbet ve sıcaklığımızı eksik etmesin birbirimizden cümlemizin :Saruboceq:

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:
ya buarada sizinki pürüzsüz benimki daha bi kek tarzi cokmu kati yoyksa sivimi olmus libyanacigim hani kivamini tutturamamisim sanki ama tadi nefisdi ciddicokacimcoook
yalniz ayarim yok demekki benim halakaydirigubbakcemile3

incim bilmem ki aynı malzemeler le yaptık belki unun az gelmiştir
ama süper görünüyordu senin ki de
ılknur çok sağol gülüm Allah razı olsun

Ben de istiyoooomkaydirigubbakcemile2 Bana da yapar mısın canım Teyzem yapardı uzun zaman oldu yemeyeli:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…