Maske Tarifleri patates maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin.
Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın.
Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın.
Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak.
Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Deneyelim bakalım kızlar zaten patatesin faydasını biliyoruz :)))

Forumda biri daha bundan bahsetmıstı sanırım etkılı sonucları olmus. Ama nasıl sıkcaz ki patatesın suyunu once rende dıyor :S Anlayamadım ben :17:

Ya bu maskeden suan tam 3 konu var ayni maske zerre degisiklik yok lütfen konu acmadan õnce konulara bakin eger o maske yoksa burda ozaman konu acin

Forumda biri daha bundan bahsetmıstı sanırım etkılı sonucları olmus. Ama nasıl sıkcaz ki patatesın suyunu once rende dıyor :S Anlayamadım ben :17:

cnm anlamaya çalıştım rendesini sıkıcaksın suyu çıkıcak :)

Ya bu maskeden suan tam 3 konu var ayni maske zerre degisiklik yok lütfen konu acmadan õnce konulara bakin eger o maske yoksa burda ozaman konu acin

bu konuda haklısınız forumda konu kirliliği yaratmak istemem, moderatörler uygun değilse zaten uygun yere taşıyacaklardır...

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin.
Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın.
Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın.
Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak.
Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Deneyelim bakalım kızlar zaten patatesin faydasını biliyoruz :)))

aa ne ilginç deneyeyim bi bakalım sağol canım

Back
X