• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patates yoğurt diyetine basliyorum

rayha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
223
106
103
Merhaba birsuru diyet denedim simdi bunu deneyecegim.
1. GÜN

Kahvaltı:
  • 1 adet haşlanmış patates
  • 1 su bardağı yoğurt
Öğle:
  • 2 adet haşlanmış patates
  • 1 su bardağı yoğurt
Akşam:
  • 2 su bardağı yoğurt
2. GÜN
Kahvaltı:

• 1 su bardağı yoğurt
Öğle:
  • 2 adet haşlanmış patates
  • 1 su bardağı yoğurt
Akşam:
  • 1 su bardağı yoğurt
3. GÜN
Kahvaltı:

Öğle:
  • 1 su bardağı yoğurt
Akşam:
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Sonuçları yazarım

Yanısıra 1 saat spor ,3lt su ve 3 bardak yeşil cay icecegim. Kansekeri düşmemesi için yogurta tarçın atcam. Akşamki yoğurta limon ve pul biber atacagim. Seker tuz un yasak.bakalım nolcak.. Diğer diyetlerle 12 kg verdm ve her diyeti en fazla 4 gün uygulamisimdir. Su an 68.6 kg yum hedefim 58 ama 63 bile olsam çok iyi. Yapacaklar buyrun beraber yapalim

Ayrıca sabah yoğurda 1 yemek k. Keten tohumu karstrdm kabız olmamak için.

Merhaba benim bi arkadaşımda yapmıştı bu diyeti bende denemek istiyorum bugün mü başladın ? Ben yarın başlayacağım inşaAllahh

Bagirsaklariniz tıkanmasin sonra. Haslanmis patatesi biraz fazla kacirsam beni gunlerce kabiz yapar. Bir de bu sekil tek cesit saglikli olmuyor. Zayiflamak ugruna sagliginizdan olmayin. Karatay usulu beslenin ise yaradigini goreceksiniz.

Bagirsaklariniz tıkanmasin sonra. Haslanmis patatesi biraz fazla kacirsam beni gunlerce kabiz yapar. Bir de bu sekil tek cesit saglikli olmuyor. Zayiflamak ugruna sagliginizdan olmayin. Karatay usulu beslenin ise yaradigini goreceksiniz.[/QUOTE
Sağlıksız olacağını sanmıyorum zira dukan diyetini uzun sure uyguladım ama bu tarz diyetler azdır 3 gün gibi.. Bence korkmayın zira su orucu bile tuttm ölmeyi bırakın ben öyle birşey görmedim huzur buldum 3 günde 3 kilo ve devamında az yediğinden hergun yarim kilo ile toplam 15 kilom gitmişti. En son bunu uygulayacagm 1 gün bitti inan ne basdonmesi nede bi sikayetim yok . Ac kalmaktan neden bu kadar korkulurki.. Oruç tutmak çok az yemek içindir lakin millet oruç tuttmuyorki tika basa yiyor. protein diyeti super ama arada sok diyet şart 1 gün ila 3 gün . Yoksa kilo verme duruyor. Bu tarz diyetleri yani tek yonlu besin,uzun sire yapmak saçmalık zaten :)

1.günün sabahı kilom 68.6 dan 67.6 ya düştü .. ve göbeğimden 3 cm belimden 1 cm incelmiş. ::)
üstüne üstelik sporsuz... bugün artı sporda yapcam bakalım nolcak .. ayrıca body buıldıng ciyim yani kas şikayeti olsa hemen anlarım bugün birazda olsa hafifledim zaten göbeğim çıkmıştı ondan yapıyorum.

2.günün sabahı kg 67 belden 2 cm incelme ve altbacaktan 1 cm incelme var bu arada spor olarak bisiklet sürdüm birde yürüdüm. bugun göbek için çalışcam bakalım . zaten son gün . normalde 69.5 gelirkn diyet ilk günü 68.6 geldm önceki günden kaynaklandı galiba....

kilolar kalıcı oldu toplam 3 kg gidiyor ama kesinlikle sağlıksz bence. çünkü hiçbi sorun yaşamadım ama diyet ertesi farklı ne yesem ter boşaldı benden . 1 hafa bayılacak gibi oldum en iyisi maydonozlu bulgurlu hızlandırıcı diyet .. ve dukan diyeti

Back
X