patatesli böreğim ve başıma gelenler

Sessiz kalma..
Ezmiş seni resmen sende sus pus. İşine karıştırtma ay sinir oldum

Deli deliyi görünce sopasini saklarmis. Siz kayinvalinize size cikistigi tepkilerle bir çıkışın bakalim haddini bilmeyi ogreniyor mu. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi insanlik hali mahçup olunur tabi ama kaynana tepkisi kildan daha iğrenç. Ben boyle bir şeye sahit olan misafir olsam o kaynanayı kinar rezil ederdim.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama kayınvaliden çok saygısız davranmış. Ona ne senin banyondan bir kere. Ayrıca saç düşebiliyor normal yani herkesin başına gelebilir. Kayınvalidene sinir oldum.

saygıyı hak edene göstereceksın bu kadın senı ezerken saygıyı falan hiç haketmıyor bu yuzden bır daha böyle bı densizlik ederse haddını bıldır

patatesli börekten daha önemli sorunlar var bence
kaynananız
yemek yaparken saçınızı topluyorsunuzdur ama bazen tokayla toplamak işe yaramıyor eşarp kullanırsanız daha iyi olur

yemek vs yaparken mutlaka saclarini bagla
sac kili cikmasi börekten hos degil ama olabilir insanlik hali
esas sorun kayinvalie
bir dahakine o cemkirmeden sen cemkir lütfen
oturdugum yerde sinir oldum
ben kayiinvalime cemkirmenin ne demek oldugunu ögrettim pisman degilim valla

Son düzenleme:
Şaka mı bu? Eşi de destek olmuş Allah razı olsun ya. Bu nasıl evliliktir yaşlarınız kaç sizin te allam ya. Kola çimdik nedir yahu gülmek istiyorum gülemiyorum da. Her şeyi geçtim de böyle bir olayda başlığı patate"z"li börek olarak seçmek nasıl bir kafanın ürünüdür?
Tahminimce eşin de sen de küçük yaşta evlenmiş olmak için evlenen iki insansınız. Hep diyorum yine diyeceğim, şu evlilik mevzusunu azıcık ciddiye alın. Yaşınız 30 olsun gerekirse. Olgunlaşmadan evlenmeyin. Yapmayın bunu. Tahayyül edemiyorum, gözümde canlandırmaya çalışıyorum ancak yapamıyorum.
Eve misafir geliyor kaynana gelinin kolunu çimdikliyor. Akşam olunca da kocaya diyor ki "senin karının yaptığı börekten kıl çıktı. Hem saçı da yağlı" Koca da olağanca olgunluğuyla hanıma destek oluyor. Gelin de bdv'ye gelip "Patatezli böreğim" diyor. Deli çıkacağım bu denklemi çözmek için. Topluca psikiyatra gidin. Çözüm bu. Ya da siz bunun adına evlilik diyorsanız, yarın kaynananızın yemeğinin içine kıl atıp "kih kih" diyerek koluna çimdik atın. Ödeşirsiniz böylelikle. Olmadı ring kurarsınız salonun ortasına. Eşiniz de hakem olur. İşte bunlar hep evlilik.

"kafamı nasıl yıkayacağımı sana mı soracağım" ya da "ben patatesli böreği kıllı yapıyorum istemiyosan yemezsin" gibi cevaplar aklıma geliyor :))

olabilir insanlık hali, neden bu kadar karıştırıyorsun ki kendine...

ayrıca ben gittiğim bi yerde yemeğimden saç falan çıkarsa, çaktırmamak için elimden geleni yaparım, komşun da saklasaymış keşke...

Son düzenleme:
Hepiniz çok haklısınız başıma bir eşarb bağlamam gerekirdi . Ama olan oldu ve bu beni çok utandırdı. Kayınvalideme biraz söylendim dün akşam . Sen bu kadar yaygara yaptın ama artık kimse bizden mantı almaz bu işi yapamam artık dedim. Tabi kazandığım para onda toplanacak ya hemen saçmalama olur öyle şeyler kıl da çıkar tüy de bu işi bırakamazsın dedi içeri gitti. Yine istediğim gibi konuşamadım lafları ağzıma tıkdı

Siz ev bütçesine katkıda bulunmak için mantı yapıp satıyorsunuz paranızı kayınvalideniz mi alıyor eğer alıyorsa sakın vermeyin vermek zorunda değilsiniz eğer para kazanmak istiyorsa kayınvalidenizde mantı yapıp satabilir.

senin emeginin kar$iligini niye kv aliyormu$
berbaer ya$iyorusnuz anladiigm kadariyla
ve sen ipleri ona vermi$in, geçmi$ olsun

bu arada bende saç çiksa çakdirmamaya çali$irim , insanlari utandimaya gerek yok, herkesde olabiir sonuçta
senin kom$u anptiki, bayrak gibi salladimi elindekini

insanlık halidir başını bağladığınızda bile olabilir yani kayınvalideniz ayıp etmiş kolunuzu çimdiklemek falan nedir ki ya ne olduğunu sanıyor bu kadın?

Yemeğin içinden saç çıkması iğrenç bişeydir.Hani bana çıksa o kişinin yaptığı mantıyı alırmıyım almazdım sanırım. Yeterince özen gösterilmediğini düşünürdüm Sonuçta para ile anılan bişey.Tercih hakkım var
Ama bir misafirlikde çıktığında kaldırır mutfağa götürür belli etmemeye çalışırdım..Kayınvalideye söylenecek söz yok. Kol çimdirmede neymiş yahuu...

kv'nin ilk gereksiz olan azarına sessiz kalırsanız aynı gun ikinciyi yapması normal...

sac vs hos seyler degil ama o kadınların bir cogunun basına gelmistir bu,
kusura bakmayın diyip yenmemesini saglayabilirdiniz. kendi misafirlerinize bile cok edilgen kalmıssınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…