patatesli böreğim ve başıma gelenler

bi an nefesim kesildi pardon kv den kim oluyordu sana bagırıp seni çimdikliyor
sizin ilişkiniz çok laşkalaşmış maalesef böle bişi nasıl yapar
saçlarınız kirli olduğunu ima bile etmesi ne kadar yanlış
ki bunu sie sölüyor üstelik
mesafeee
mesafeee

Sende herzamanki gibi yorumunu bayagiii abartmissin.. konu sahibine gelince kendini ezdirme kim olursa olsun. Kil felam çıkabilir her insanin basina gelebilir, üzülme. Ama esinede söyle annesiyle konuşsun sürekli senle uğraşmayi bıraksın.

İlk önce söylemem gerekir ki insanlık hali tabi saç düşmüş olabilir. Ama benim yemek konusundaki en büyük hassasiyetim. Annemin yemeği dahil kendi yapmış olduğum yemekten çıksa asla yiyemem. Ben misafirim geleceği zaman özellikle mutfağı deli gibi aydınlatıyorum ki mahcup olmayayım diye… ben de başkasının evinde görsem bırak çıkan yiyeceği diğerini de yiyemem…
Bunun dışında elimi yıkarken lavaboda saç kılı olması, hele hele sabunun arkasında itinayla kıvrılmış bir saç durması beni o eve karşı ön yargılı yapar… zaten bunlara dikkat etmeyen bir ev de gerçekten hijyenik değildir.
Yine diyorum insanlık hali ama biraz dikkat edin..
Kvaliden için bir şey diyemiyorum. Tamamen senin sessizliğinin ürünü…

Insanlik hali cikabilir, sizinkinde tam bi talihsizlik olmus, sanki kv korkusuna düzgün yapayim derken elinize yüzünüze bulastiriyormissunuz gibi... Ilk önce KV sorununuzu halledin, bukadar ezdirmeyin kendinizi, gerisi zaten kendiliginden halolur....

bence kv kendını ezdırmıssın ,oda nasılsa ses çıkmıyo diye eziyoda eziyo..
bence artık tavrını koyy.ne demek kolunu cimcirdi,yaglı sacların bılmem ne..
sanane de ya,istedgım zaman duş alırım ıstedgımde almam,benım rezıllıgım benım çekinmem gereken bişey.. o ne karısır ya..
biran önce tavrını koyyy diyrm ben..

börekteki kıldan daha önemli bir konu var çok bilmiş kvye haddini bildirmelisin.. çocukmusun sen çimdiklmemek falan noluyo

Son düzenleme:
konu başlığını parazitli böbreğim diye okudum, kendime hayret ediyorum.
Konuya gelince en büyük korkularımda biridir, özellikle de misafir geleceği zaman.
Mutfağa girmeden önce başınızı güzelce örtüp üstünüzü başınızı silkeleyin, önlük takın.
Buradan yapabileceğimiz tek tavsiye budur, öncesi için maalesef yapılabilecek bir şey yok.
Büyük talihsizlik gerçekten insanı çok mahcup ediyor, inşallah başınıza bir daha gelmez.

Yorumunuzu hayretler icerisinde okudum. Kayinvalidemin bana yaptigi onca hakaretin yani sira siz benim patatezli boregime mi takildiniz? Gercekten cok uzgunum

PATATES tatlımmmm PA-TA-TES

sorma aynen bende...daha ehemmi konular varken ben bu patatez 'e takıldım...kayınvalide diyemiyorum ben bildiğimiz kaynana onlar :d yüz verme mesafeni koy o ne öyle yaa annem yapsa bile gücüme giderdi

bence kv haklı ama üslup yanlış...siz böyle atatınca aklıma şey geldi hani temiz kıyafetlerinizi giyinirken banyoda şöyle bir su dökünüp çıkabilirdiniz saçı yağlı birinin yaptığı yemeği yiyemem ben yaa ben de çok dikkat ederim hem aklında bulunsun yağlı saç daha çok dökülür yeni işinde başarılar umarım böyle bişeyle bir daha karşılaşmazsın..

tamam kv nin tavrı çook yanlış ama saçının kirli olduğunu ima etsin niye etmesin ki belki bu insan telaştan uutmuştur kayınvalide misafirlerin karşısına daha düzgün çıkması adına uyarabilir onu

Kaynanana çok sinir oldum ne demek ya sana nasıl öyle davranabilir keşke ona haddini bildirseydin
Yemekten saç çıkma konusuna gelince bence o kadar da önemli değil bir dahakine çok dikkat edersin

Aynı şey başıma gelse ki hazmedemez benim mide böyle bir iğrençliği, daha ilk laf sokuşunda gardını alırdı kayınvalide, heleki koluma çimdik atıcak küçük bir çocuk gibi, şöyle tutar kollarından sen ne yaptığını zannediyorsun, senin karşında çocuk yok tavırlarına dikkat et diye bi iki sarsardım. Ne demek kolumu çimdikleyecek? Kim veriyo ona bu hakkı?

konuyla ilgili herkes gereken yorumu yapmış da ben şu patatezle ilgili birkaç şey döktürmek istiyorum. TÜRKÇEMİZİ KATLETMEYELİM LÜTFEN!!! ha bir de "herkes"e "herkez"yazan ve şarja şarz diyen bi grup insan var.bunlar yanlış lütfen düzeltelim. ayrıca pohaça değil poğaça olacak.

o komşunun yaptıgı börektende saç çıkabilirdi kayınvalıdenınkındende. Buna dıkkat etmek lazım yemek pişirirken ama olmuş artık yapıcak birşey yok özür dilenir alınır tabak kötü bir durum sonuçta. Ama asıl mesele sen neden kendini bu kadar ezdiriyorsunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…