- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
ıyi geceler arkadaslar.benim hic derdim bitmeyecek mi
size yine derdimle geldim . Gecen gun komsular bize caya geldiler. Ben tabi patatezli borekler pohacalar kisirlar cok hazirlik yaptim yorgundum.dusa giremedim ama misafirleri temiz kıyafetimle karsiladim tabiki.sonra kayinvalidem misafirler gelmeden beni azarladi saclarin yagli banyo yapmayi bile beceremiyorsun diye.moralim bozuldu tabi benim.suratim dusuk.sonra misafirler geldi masaya oturduk cay iciyoruz.komsunun boreginden sac cikticok utandim mutfaga gittim cay doldurcam diye ama pesimden kayinvalidem geldi kolumu cimcikledi nie dikkat etmiyorsun yagli saclarin patatezli borekten cikti diye.kesin cierden duymuslardir ben ne yapicam.bide yeni isim oldu demistim sizlere bilenler bilir.ewde manti yapip kiloyla satıyorum ama bu saatten sonra kimsede almaz. ben ne yapacagim
Şaka mı bu? Eşi de destek olmuş Allah razı olsun ya. Bu nasıl evliliktir yaşlarınız kaç sizin te allam ya. Kola çimdik nedir yahu gülmek istiyorum gülemiyorum da. Her şeyi geçtim de böyle bir olayda başlığı patate"z"li börek olarak seçmek nasıl bir kafanın ürünüdür?
Tahminimce eşin de sen de küçük yaşta evlenmiş olmak için evlenen iki insansınız. Hep diyorum yine diyeceğim, şu evlilik mevzusunu azıcık ciddiye alın. Yaşınız 30 olsun gerekirse. Olgunlaşmadan evlenmeyin. Yapmayın bunu. Tahayyül edemiyorum, gözümde canlandırmaya çalışıyorum ancak yapamıyorum.
Eve misafir geliyor kaynana gelinin kolunu çimdikliyor. Akşam olunca da kocaya diyor ki "senin karının yaptığı börekten kıl çıktı. Hem saçı da yağlı" Koca da olağanca olgunluğuyla hanıma destek oluyor. Gelin de bdv'ye gelip "Patatezli böreğim" diyor. Deli çıkacağım bu denklemi çözmek için. Topluca psikiyatra gidin. Çözüm bu. Ya da siz bunun adına evlilik diyorsanız, yarın kaynananızın yemeğinin içine kıl atıp "kih kih" diyerek koluna çimdik atın. Ödeşirsiniz böylelikle. Olmadı ring kurarsınız salonun ortasına. Eşiniz de hakem olur. İşte bunlar hep evlilik.
Iyi geceler arkadaslar.benim hic derdim bitmeyecek mi
Size yine derdimle geldim . Gecen gun komsular bize caya geldiler. Ben tabi patatezli borekler pohacalar kisirlar cok hazirlik yaptim yorgundum.dusa giremedim ama misafirleri temiz kıyafetimle karsiladim tabiki.sonra kayinvalidem misafirler gelmeden beni azarladi saclarin yagli banyo yapmayi bile beceremiyorsun diye.moralim bozuldu tabi benim.suratim dusuk.sonra misafirler geldi masaya oturduk cay iciyoruz.komsunun boreginden sac cikticok utandim mutfaga gittim cay doldurcam diye ama pesimden kayinvalidem geldi kolumu cimcikledi nie dikkat etmiyorsun yagli saclarin patatezli borekten cikti diye.kesin cierden duymuslardir ben ne yapicam.bide yeni isim oldu demistim sizlere bilenler bilir.ewde manti yapip kiloyla satıyorum ama bu saatten sonra kimsede almaz. ben ne yapacagim
konu başlığını parazitli böbreğim diye okudum, kendime hayret ediyorum.
Konuya gelince en büyük korkularımda biridir, özellikle de misafir geleceği zaman.
Mutfağa girmeden önce başınızı güzelce örtüp üstünüzü başınızı silkeleyin, önlük takın.
Buradan yapabileceğimiz tek tavsiye budur, öncesi için maalesef yapılabilecek bir şey yok.
Büyük talihsizlik gerçekten insanı çok mahcup ediyor, inşallah başınıza bir daha gelmez.
Yorumunuzu hayretler icerisinde okudum. Kayinvalidemin bana yaptigi onca hakaretin yani sira siz benim patatezli boregime mi takildiniz? Gercekten cok uzgunum
PATATES tatlımmmm PA-TA-TES
PATATES tatlımmmm PA-TA-TES
bi an nefesim kesildi pardon kv den kim oluyordu sana bagırıp seni çimdikliyor
sizin ilişkiniz çok laşkalaşmış maalesef böle bişi nasıl yapar
saçlarınız kirli olduğunu ima bile etmesi ne kadar yanlış
ki bunu sie sölüyor üstelik
mesafeee
mesafeee
Onemli olan ne dedigimi anliyor olmaniz degil mi? patatezli borek yaptim sonucta ne yazmaliydim.
Değil, patates yazamıyorsun madem kıymalı yaz, konu bütünlüğü bozulmuyor nasıl olsa...
Alti ustu patatezli börek icin yalan atip kiymali yazacak değilim. Bana boyle şeyler ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?