patatesli böreğim ve başıma gelenler

ezikmisin sen

misafirlerin yanında öyle bir laf çarpıtırdım ki olduğu yerde kalırdı, o el hareketi zaten başka boyutta...

eşin sana hak verirken sallamış başından resmen...

kendini bir sars bence..

bir cinnet herşeyi çözerrr

arkadaslar biraz abartmiyormusunuz?
Bende sizinle ayni fiikirdeyim ancak yangina körükle gidiyosunuz .
Kiz zaten sok gecirmis o an, böyle ortamlara alisik degil sizde ezikmisiniz vs ne o laflar öyle.
Canim bu konuyu esinle tekrar konusup annesine özellikle Cimdik konusunda uyarmali ve kirildigini soylemeli yada sen görümce vs gibi agzinda bakla islanmayan insanlarla konusup msj yolla,bir daha böyle bisey söz konusu olamaz de ve ekle kiyametleri koparirim de..
Uzme kendini hersey Biz insanlar Icin onane ki Takma bidahaki sefere kalkisirsa ne oluyor,yeter kendinize gelin dersin

kıyamam ya üst üste gelmiş hepsi. ama kayınvaliden nasıl cazgır bi sey öyle ne demek cimciklemek ya ! ne kadar ayıp durumu düzelteceğine iyice körüklemiş. olabilir insanlık hali herkesin basına gelebilir, komsun da çaktırmadan kenara koyamamış herkesin gözü önünde söylemiş demek ki fitili o vermiş kaynanaya.. yapacak bir sey yok artık, bundan sonra bone takarak gir mutfaga daha fazla özen göster, bi saç çıktı diye iş konusunda pes etme, herkese reklamını yapacak değillerdir herhalde.

ayrıca konudan çok konu sahibinin patatez demesine takan imla profesörleri çıkmış, konuda bahsi geçen kaynanadan farkları yok yemin ederim. kız patates nasıl yazılır diye mi sormuş size? noldu patatezi patates diye düzeltince kızın türkçesi komple düzeldi mi şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumunuzu hayretler icerisinde okudum. Kayinvalidemin bana yaptigi onca hakaretin yani sira siz benim patatezli boregime mi takildiniz? Gercekten cok uzgunum

Hanımefendi konuyu siz önemsememişsiniz ki konu başlığını "patatezli böreğim" diye açmışsınız. ve sorun olarak mantı ticaretinde sorun yaşayıp yaşamayacağınızı sormuşsunuz yanılıyor muyum? Bende sizin dikkat çektiğiniz noktalara yorum yaptım kendimce. Sonradan konu başlığınız patatesli böreğim ve başıma gelenler olarak değiştirilmesi bir şey ifade etmiyor.
Buyrun bu da ilk mesajınız.

Kayınvalidenizden dem yanıyorsanız hemen onda yorum yapayım, sizi
Bence sizin kayınvalidenizle aranızda bir sınır, saygı, seviye kalmamış. Lütfen sizi bu şekilde rencide etmesine izin vermeyin.
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum, bu saatten sonra başarılı olur mu onuda bilemiyorum ama hiç değilse deneyin.
Tabii bu, kayınvalidenize çemkirin, karşılık verin, saygısızlık edin demek değil.
Bir daha size bu şekilde davranırsa anne hatam olabilir bunu beni hırpalayarak değil yol göstererek söylersen bende ders alır, dikkat ederim ama sen beni rencide ettikçe benim hevesim şevkim kırılıyor daha çok soğukluk duyuyor hiç bir şey yapmak istemiyorum gibi dillendirebilirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…