- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
simdiden affiyet olsun canim benimcokacimcoook
denersen paylasiminida eklermisin begenip begenmedigini merak ederim cünkükaydirigubbakcemile3
Şenizkurban olurum ben sana,bigun isvece yolum duserse,kapini calarim,emin olkaydirigubbakcemile
kizim ozellikle cok seviyo patatesi,benden ne zamandir patates koftesi istiyodu,neyse,buldum bi tarif tavaya koydugum gibi dagildi,tadi desen,biseye benzemedi,zahmetime yazik yani,,,,onun icin bu tarifi gorunce cok sevindim,yapinca kizim daha cok sevincek,tesekkurler canim ,,,,a.s.
sakin tatlisim isvece gelirsen beni bulamazsin isvicreye gel alp daglarinin oldugu yere a.s.
benim kizimda bayildi bu tarife umarim senin prensesinde sever kaydirigubbakcemile5
yap ve deneyimlerini paylas bizimle olurmu canima.s.
patatesı de mutlaka deneyecegım arkadaşım. kesın cok guzeldır tadı. pırasalı mucver de sadece pırasalar ıncecık doğranıp kavruluyor azıcık soğuduktan sonra dıger mucver tarıfı ıle karışıyor. gayet guzel oluyor uzerıne sarmısaklı yoğurt yapıp dokuyorum yerken (anlatırken canım cektı :) ) cok lezzetlı oluyor. denersen memnun kalacagını duşunuyorum. sevgıler
cokacimcoooksuper gorunuyor tatlim ellerine saglik
canım benim tarif çok güzelde, şu kızartma olayı biraz tetikliyor beni yawwwwww...fırında yapsak olmazmı kine bu tarifi, dnedin mi hiç???
çokta canım çekti yaaaa.sen fırında yaptıysan yaz. yoksa mecburen 1 hafta detox yapacaz.malum yazzzz(bikini olayı anlarsın yaa)!!!...
canim firinda hic denemedim simdi ne desem bos olur inanki kizartarak yaptim sonrada kagit mendil serili servis tabagina aldim yagini ceksin diye
ama patatez bu her hali ayri lezzetli oluyo emin ol
tavsiye ederim canimcigimopuyorumnanaktan
yaparsan fikrini ve resmini beklerim canimopuyorumnanaktan
sağol canım benim. şu aralar pek denemeye niyetim yok gibi ,ama bilemiycem tatile gidip geleyim bir hele o zaman yaparım zevkle.ben bir fırında deneyim ama bayılıyorum fırın yemeklerine çok sağlıklı oluyorlar yawww!!!...-tatlicadiarzu-hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?