- Konu Sahibi CitirTurtam
İyi de arkadaşım buna zemin hazırlayan sensin pas atıyorsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yakin bir arkadasimin bazi tavirlarindan ve konusma tarzindan cok rahatsiz oluyorum. Birgün aramzida bir muhabbet gecti. Arkadasima sordum "acaba bizim cocuklarimiz'da tatli olurlar mi" diye (nisanliyim ve bu sene dügünüm olacak). Direk kafa salladi kesinlikle hayir der gibi. Bende saskin bir sekilde sordum "neden? nisanlim cok mu cirkin?" diye. "Yorum yok" dedi. Bunun üzerine baya sinirlendim ve dedim ki "en azindan benim bir sevgilim var". Biliyorum pek dogru degildi dedigim ama bir anlik sinirle cikti agzimdan. Verdigi cevap ne oldu? "ÖYLE BIR SEVGILIM OLACAGINA HIC OLMASIN DAHA IYI"böyle kalakaldim resmen. Girtlagina cökesim geldi o an. Ama konuyu oracikta kapattim ve birdaha da acmadim. Taa ki gecen haftaya kadar. Yine ayni arkadasla biryerde oturup kahve icip muhabbet ediyoruz. Kendisi sürekli aglayip sizliyor neden benim sevgilim yok, ben niye bulamiyorum diye. Bende dedim ki "dis görünüse fazlasiyla önem veriyorsun, karsindaki insani sevdikten sonra o senin gözünde dünyanin en güzeli en yakisiklisi zaten" dedim. Benim nisanlim da asiri yakisikli degil ama gözüm ondan baskasini görmüyor dedim. Benimki de yakisikli degil dedigimde ardindan direk "yani evet haklisin orasi öyle" gibi laflar etti yine.
Nisanlimin yüzüne karsi "naber kankaaaaa" demeler, haha hihi gülmeler etmeler. Arkasindan böyle seyler düsünmeler. Düsünmekle kalmiyor en yakin arkadasina bunlari direk söylemeler?
Tek bir yanlis laf daha bekliyorum ondan, ozaman duyacaklarina hazirlikli olsun. Kimse benim nisanlim hakkinda BENIMLE böyle konusamaz. Ha düsünebilir tabiki, begenmek zorunda degil. Ama düsüncelerini kendine saklasin bir zahmet. Nedense kiskanclik seziyorum ama bilemedim. Kac senelik dostum, arkadasim, sirdasim. Söyledikleri gercekten kalbimi kirki. Cok cok cok affiniza siginarak söylüyorum ama bana kalsa direk agzina s.....m geliyor.Birdaha böyle konusursa sizce nasil tepki vermeliyim?
Her ne kadar yakın arkadaşınsa da nişanlına kanka falan dedittirme.samimiyete lüzum yok bence.ayrıca bunları düşünen bir arkadas zaten fesatın Tekidir mesafe koysan iyi olurCok yakin bir arkadasimin bazi tavirlarindan ve konusma tarzindan cok rahatsiz oluyorum. Birgün aramzida bir muhabbet gecti. Arkadasima sordum "acaba bizim cocuklarimiz'da tatli olurlar mi" diye (nisanliyim ve bu sene dügünüm olacak). Direk kafa salladi kesinlikle hayir der gibi. Bende saskin bir sekilde sordum "neden? nisanlim cok mu cirkin?" diye. "Yorum yok" dedi. Bunun üzerine baya sinirlendim ve dedim ki "en azindan benim bir sevgilim var". Biliyorum pek dogru degildi dedigim ama bir anlik sinirle cikti agzimdan. Verdigi cevap ne oldu? "ÖYLE BIR SEVGILIM OLACAGINA HIC OLMASIN DAHA IYI"böyle kalakaldim resmen. Girtlagina cökesim geldi o an. Ama konuyu oracikta kapattim ve birdaha da acmadim. Taa ki gecen haftaya kadar. Yine ayni arkadasla biryerde oturup kahve icip muhabbet ediyoruz. Kendisi sürekli aglayip sizliyor neden benim sevgilim yok, ben niye bulamiyorum diye. Bende dedim ki "dis görünüse fazlasiyla önem veriyorsun, karsindaki insani sevdikten sonra o senin gözünde dünyanin en güzeli en yakisiklisi zaten" dedim. Benim nisanlim da asiri yakisikli degil ama gözüm ondan baskasini görmüyor dedim. Benimki de yakisikli degil dedigimde ardindan direk "yani evet haklisin orasi öyle" gibi laflar etti yine.
Nisanlimin yüzüne karsi "naber kankaaaaa" demeler, haha hihi gülmeler etmeler. Arkasindan böyle seyler düsünmeler. Düsünmekle kalmiyor en yakin arkadasina bunlari direk söylemeler?
Tek bir yanlis laf daha bekliyorum ondan, ozaman duyacaklarina hazirlikli olsun. Kimse benim nisanlim hakkinda BENIMLE böyle konusamaz. Ha düsünebilir tabiki, begenmek zorunda degil. Ama düsüncelerini kendine saklasin bir zahmet. Nedense kiskanclik seziyorum ama bilemedim. Kac senelik dostum, arkadasim, sirdasim. Söyledikleri gercekten kalbimi kirki. Cok cok cok affiniza siginarak söylüyorum ama bana kalsa direk agzina s.....m geliyor.Birdaha böyle konusursa sizce nasil tepki vermeliyim?