Patavatsız arkadaş

Benimde cocukluk ar kasim en yakın dostum s irdasim vardı. Nisanlandigimdan beri bana karşı tavrı değişmişti kıskançlık sezmistim ne nisan im da ne kin ada ne düğünde hiç yanıma gelip ilgilenmedi çok kirilmistim. Ama yinede o evlendiğinde hiç yanından ayrılmadım utansın istedim arkadaşlık böyle olur diye ama yinede kız evlensede çok tuhaf oldu arkadaşlık kalmadı aramızda. Boşver bence değmez nisanlina bak arkadaş bi halt olmaz.

Offf yeni evli nişanlıların dünyası beni niye bukadar itiyor ya..
Benim cocuğum cok zeki bu zamankiler bi başka,cok tatlı cok yaramaz cok bilmiş ay bitmiyor doğumdan önce den başlıyorlar ..hiçbirinin cocuğu cok güzel değil.cocuk işte güzellik aranmaz masum varlıklar yeter bu.nedir bu güzellik takıntısı göz rengi takıntısı.Renkli gözlüyse daha bi havalanmalar..te Allahım ya herkesin cocuğu kendine güzel anlayın bunu diyesim var

Cok yakin bir arkadasimin bazi tavirlarindan ve konusma tarzindan cok rahatsiz oluyorum. Birgün aramzida bir muhabbet gecti. Arkadasima sordum "acaba bizim cocuklarimiz'da tatli olurlar mi" diye (nisanliyim ve bu sene dügünüm olacak). Direk kafa salladi kesinlikle hayir der gibi. Bende saskin bir sekilde sordum "neden? nisanlim cok mu cirkin?" diye. "Yorum yok" dedi. Bunun üzerine baya sinirlendim ve dedim ki "en azindan benim bir sevgilim var". Biliyorum pek dogru degildi dedigim ama bir anlik sinirle cikti agzimdan. Verdigi cevap ne oldu? "ÖYLE BIR SEVGILIM OLACAGINA HIC OLMASIN DAHA IYI" :KK57: böyle kalakaldim resmen. Girtlagina cökesim geldi o an. Ama konuyu oracikta kapattim ve birdaha da acmadim. Taa ki gecen haftaya kadar. Yine ayni arkadasla biryerde oturup kahve icip muhabbet ediyoruz. Kendisi sürekli aglayip sizliyor neden benim sevgilim yok, ben niye bulamiyorum diye. Bende dedim ki "dis görünüse fazlasiyla önem veriyorsun, karsindaki insani sevdikten sonra o senin gözünde dünyanin en güzeli en yakisiklisi zaten" dedim. Benim nisanlim da asiri yakisikli degil ama gözüm ondan baskasini görmüyor dedim. Benimki de yakisikli degil dedigimde ardindan direk "yani evet haklisin orasi öyle" gibi laflar etti yine.

Nisanlimin yüzüne karsi "naber kankaaaaa" demeler, haha hihi gülmeler etmeler. Arkasindan böyle seyler düsünmeler. Düsünmekle kalmiyor en yakin arkadasina bunlari direk söylemeler?
Tek bir yanlis laf daha bekliyorum ondan, ozaman duyacaklarina hazirlikli olsun. Kimse benim nisanlim hakkinda BENIMLE böyle konusamaz. Ha düsünebilir tabiki, begenmek zorunda degil. Ama düsüncelerini kendine saklasin bir zahmet. Nedense kiskanclik seziyorum ama bilemedim. Kac senelik dostum, arkadasim, sirdasim. Söyledikleri gercekten kalbimi kirki. Cok cok cok affiniza siginarak söylüyorum ama bana kalsa direk agzina s.....m geliyor.Birdaha böyle konusursa sizce nasil tepki vermeliyim?

Yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşımı sırf bu yüzden sildim ben. Ben sevmişim onunla ömrümü geçirmeyi istemisim bundan kime ne. İster kel ister göbekli isterse çok çirkin olsun gönül kimi seviyorsa aşk da onda güzeldir. Bu yorumuma kizacak olan bir çok arkadaş olabilir ama ilişkim için arkadaşlığı bitiririm. Aynı evi ve ömrümü paylaşacağım insan daha değerlidir. Ki senin arkadasinda da kendisi sevgili bulamadığı için bi hasetlik bi kıskançlık sezdim. O değil sen nişanlısın sana Allah bir ömür mutlu olun da gerisi boş diyeceğiné sürekli laf vurması pek affedilebilir bişey değil.

İlk yaptığında tepki vermeliydiniz.Herkes haddini bilmeli bence.

Baya bildigin kiskaniyo seni bu kiz. Yoksa boyle rahat bok atamaz kimse kiskanmadigi birine. Kusura bakmasin ama insan en yakin arkadasim dedigi birine boyle seyler soylemez. Guzellik cirkinlik bambaska bi olay. Sirf Allah guzel yaratti diye bununla kendi becerisiymis gbi ovunen gerizekalilar ve guzel olmayan insanlar icin kendi sucuymus gibi rahatca soyleyen begenmeyen burun kiviranlsr var. Nefret ediyorum boyle insanlardan.benim icin insanin karakteri kotuuse istiyosa dunyanin en yakisiklisi guzeli olsun yok o insan benim icin ay masallah ne guzel kiz diyemiyorum yani oyle goremiyorum cunku. Lutfen arkadasiniza bu konuyla ilgili gereken uyariyi yapin ne zannediyo ki kendini? Sevdiceginizi ezdirmeyin. Aptal ya sinir etti beni gece gece

Durduk yere yorum yapmamış. Çocuğumuz böyle tatlı olur mu diye soru sorup cevabınıda almışsınız. "İvit cinim cik tatlı ciciklariniz olir." Deseydi yapmacık yapmacık. Bende olsam doğruyu derdim. Nişanlın hakkında yorum istemiyorsan millete cocugunuzu filan sormassın bir daha işte. :D Herkesin ifade ediş şekli farklı olabiliyor.

İki yakin arkadastan birinjn hayatinda ne zamsn biri olurnomzaman gercek yuzler ortaya cikar.

İyi de niye millete sevgilin hakkında yorun yapma fırsatı veriyorsun?
Bizim çocuklarımız da böyle tatlı olur mu demen gereksiz olmuş , kız kıskanç belli. Sen de nispet yapmışsın. Senin sevgilin yok diyeceğine ağzının payını verseydin.
Ben kimseye izin vermem valla erkek arkadaşım hakkında böyle yorumlar yapılmasına. İyi ya da kötü fark etmez. Ne gerek var? Zaten o kız samimi olduğun arkadaşın olsa iğrenç falan demez . Kes muhabbeti.

Cok yakin bir arkadasimin bazi tavirlarindan ve konusma tarzindan cok rahatsiz oluyorum. Birgün aramzida bir muhabbet gecti. Arkadasima sordum "acaba bizim cocuklarimiz'da tatli olurlar mi" diye (nisanliyim ve bu sene dügünüm olacak). Direk kafa salladi kesinlikle hayir der gibi. Bende saskin bir sekilde sordum "neden? nisanlim cok mu cirkin?" diye. "Yorum yok" dedi. Bunun üzerine baya sinirlendim ve dedim ki "en azindan benim bir sevgilim var". Biliyorum pek dogru degildi dedigim ama bir anlik sinirle cikti agzimdan. Verdigi cevap ne oldu? "ÖYLE BIR SEVGILIM OLACAGINA HIC OLMASIN DAHA IYI" :KK57: böyle kalakaldim resmen. Girtlagina cökesim geldi o an. Ama konuyu oracikta kapattim ve birdaha da acmadim. Taa ki gecen haftaya kadar. Yine ayni arkadasla biryerde oturup kahve icip muhabbet ediyoruz. Kendisi sürekli aglayip sizliyor neden benim sevgilim yok, ben niye bulamiyorum diye. Bende dedim ki "dis görünüse fazlasiyla önem veriyorsun, karsindaki insani sevdikten sonra o senin gözünde dünyanin en güzeli en yakisiklisi zaten" dedim. Benim nisanlim da asiri yakisikli degil ama gözüm ondan baskasini görmüyor dedim. Benimki de yakisikli degil dedigimde ardindan direk "yani evet haklisin orasi öyle" gibi laflar etti yine.

Nisanlimin yüzüne karsi "naber kankaaaaa" demeler, haha hihi gülmeler etmeler. Arkasindan böyle seyler düsünmeler. Düsünmekle kalmiyor en yakin arkadasina bunlari direk söylemeler?
Tek bir yanlis laf daha bekliyorum ondan, ozaman duyacaklarina hazirlikli olsun. Kimse benim nisanlim hakkinda BENIMLE böyle konusamaz. Ha düsünebilir tabiki, begenmek zorunda degil. Ama düsüncelerini kendine saklasin bir zahmet. Nedense kiskanclik seziyorum ama bilemedim. Kac senelik dostum, arkadasim, sirdasim. Söyledikleri gercekten kalbimi kirki. Cok cok cok affiniza siginarak söylüyorum ama bana kalsa direk agzina s.....m geliyor.Birdaha böyle konusursa sizce nasil tepki vermeliyim?
Her ne kadar yakın arkadaşınsa da nişanlına kanka falan dedittirme.samimiyete lüzum yok bence.ayrıca bunları düşünen bir arkadas zaten fesatın Tekidir mesafe koysan iyi olur :KK14:

Siz birine en azından benim sevgilim var derseniz aldığınız cevaptan da gocunmayacaksınız ayrıca kızı sevgili bulamayan sevgilisi olmadığı içinde ezik duruma sokan sizsiniz gördüğüm kadarıyla yok sevgilim yok diye sızlanıyormuş falan. Ayrıca siz dış görüntüye önem vermiyor olabilirsiniz o veriyordur herkesin kendi tercihi aşık olmadığı bir insanla da sırf çıkmış olmak için sevgilim var desin diye çıkamaz yani.

Kız hiç değilse dürüst uzun zamandır arkadaş isen samimiysen söyleyebilir, erkeği de yerlere göklere yerleştiriyorsunuz , sonrada gerçek dost yanınızda kalmıyor ve ağlayacak omuz bulamıyorsunuz erkek size yamuk yaptığı zaman , yazdıkların çok çocukca , evlende gör derim

Arkadaşlığınız baştan sona yanlış sizin.

1. O sizin yakın arkadaşını, nişanlınızın değil. Ne demek kanka filan. Kanka ayağı g.t ayağı derler hiç mi duymadınız.
2. Gerçekten nişanlınız çok çirkin biri olabilir. Onu bilemem. Beğenmeyebilir de. Ama dost acı söyler, gerçek dostluk acıyı da tatlı söyleyebilmektedir der eskiler.
3. Siz neden ona buna yorum yapma hakkı tanıyorsunuz ki? Kime ne...
4. Arkadaşınız sandığınız kişi belli ki fesat. Nişanlınıza yaptığı iki yüzlülükten belli bu. İlk yorumda yaptığı hadsizliğe sakince cevap vermemek haklıyken haksız durumuna düşmek neden?
5. Ve neden neden neden ısrarla görüşülüyor?

Back
X