- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
İlginç geldiAlakasız olacak ama yumurtlama gününü bilen arkadaşlar, cinsiyet tercih etmek imkansız değil. Yumurtlama gününe göre hangi günlerde hangi cinsiyetin daha yüksek ihtimal olduğunu gösteren takvimler var. Çin takvimi falan değil. Mesela kız bebeği oluşturan kromozomlar üç gün kadar canlı kaldığı için, yumurtlamadan üç gun oncesinde birliktelik kız bebek ihtimalini yüksek tutuyor. Erkek bebek için ise yumurtlama öncesi bir gün yeterli. Takvimde gün gün olasılık bildiriyor. Tabii takdir Allah'tan
Sizin anne babanız da eşinize sorsa neden olmuyor diyorlar diyecek bir şey bulamıyoruz , biraz kilo al damat deseler eşiniz ne var bundan der mi acaba?Evet, hayırlısı diyip geçicez, hem sözleri hem yediğinize karışması sinir bozucu. %99u böyle. Benimki de "evleneli 2 yıl oldu hala bebek yok, çok zayıfsın biraz kilo al, son görüstüğümde kardeslerim hep sordu neden olmuyo diye, söyleyecek bir sey bulamadım" demisti. Son toplanma nedenleri de kardeslerinin cenazesiydi. Konu nasil bana gelebildi o durumda hayret. eşime söyledim ne var bunda mealinde konustu ama ben bir daha unutmam o sözleri de tavrı da.
O zaman ayyy soğuk, ıyyyy itici derlerYıllardır maruz kalıyorum.ver cevabını hiç de rahatsızlık duyma..eşinle ailesi hakkında kötü konusma yapma..ozelini anlatma.fıkırlerını belırtme..uzun acıklama yapma..kısa kısa yorum yapamayacak şekilde kes at
Ben birkaç defa yazmıştım :)İlginç geldiilk defa duydum.
Onun kayın valide si söylüyorKvde üsenmeyip yasın geciyo cocuk yap diye mi aradı
Nerden geliyor bu samimiyet diyemediniz mi
Aynen ben de bunu anlamıyorum. İslerine gelince oo kizim sunu yapma ayip bunu yapma ayip diye terbiye öğretmeye kalkiyolar (ki hic hadleri degil bana annem babam ögretti sagolsunlar edebi)Onun kayın valide si söylüyor
Benim kayın peder söylüyor,40 yaşındayım 2 tane çocuğum var 1 oğlum 1 kızım elhamdülillah
Bende dedim kaç kez baktınız da sürekli bunu söylüyorsun kayın valide ye dedimki bir kayınpeder nasıl bunu söyler ayıp yahu onami kalmış.
Alakasız olacak ama yumurtlama gününü bilen arkadaşlar, cinsiyet tercih etmek imkansız değil. Yumurtlama gününe göre hangi günlerde hangi cinsiyetin daha yüksek ihtimal olduğunu gösteren takvimler var. Çin takvimi falan değil. Mesela kız bebeği oluşturan kromozomlar üç gün kadar canlı kaldığı için, yumurtlamadan üç gun oncesinde birliktelik kız bebek ihtimalini yüksek tutuyor. Erkek bebek için ise yumurtlama öncesi bir gün yeterli. Takvimde gün gün olasılık bildiriyor. Tabii takdir Allah'tan
İlginç geldiilk defa duydum.
Sizin anne babanız da eşinize sorsa neden olmuyor diyorlar diyecek bir şey bulamıyoruz , biraz kilo al damat deseler eşiniz ne var bundan der mi acaba?
Annem demez babam yok olsaydi zaten sert mizacliydi asla konusmaz boyle seyler ama kayinvalidem her seferinde bak bunuda yap kiz olsun son olsun derdiSizin anneniz babanız kocanıza
İkinci çocuğu yap hemide kız olsun
Tuz yeme bilmem ne der mi
Benim annem babam demez mesala
Kayınvalideniz çocuğum cinsiyetini kadından gelen etkenlerin belirlediğini sanan bir cahil! Hiç muhatap olmayın, dediklerine he deyin geçin. İnanın hayatınız kolaylaşır.Hanımlar merhaba. Evet dert değil ama bazen insanların kafa yapısını gerçekten anlayamıyorum. Kayınvalidemden bahsediyorum. Dün aradı, ikinci çocuğu yap artık yaşın geçiyor falan derken, çok tuzlu yiyorsun, tuzlu yeme de ikincisi kız olsun dedi. Ne alakası var, canım nasıl isterse öyle yerim, nasip kısmet bu işler dedim ama böyle bir cümleye cevap bile verdiğim için kendimi tuhaf hissettim. Geçen bir konuda da söylemiştim sanırım burada, ikinci bir oğlum olursa da çok mutlu olacağım, abisiyle iyi birer sırdaş arkadaş olurlar, kız da olsa öyle. Ne bu ondan da olsun, bundan da sevdasi!? Ben mi belirliyorum cinsiyeti, bu nasıl bir kafa?
Tekrar ediyorum, dert değil ama bu patavatsizlik insanı sinir ediyor.
haklısınızHanımlar merhaba. Evet dert değil ama bazen insanların kafa yapısını gerçekten anlayamıyorum. Kayınvalidemden bahsediyorum. Dün aradı, ikinci çocuğu yap artık yaşın geçiyor falan derken, çok tuzlu yiyorsun, tuzlu yeme de ikincisi kız olsun dedi. Ne alakası var, canım nasıl isterse öyle yerim, nasip kısmet bu işler dedim ama böyle bir cümleye cevap bile verdiğim için kendimi tuhaf hissettim. Geçen bir konuda da söylemiştim sanırım burada, ikinci bir oğlum olursa da çok mutlu olacağım, abisiyle iyi birer sırdaş arkadaş olurlar, kız da olsa öyle. Ne bu ondan da olsun, bundan da sevdasi!? Ben mi belirliyorum cinsiyeti, bu nasıl bir kafa?
Yumurtlamadan bir gün önce kızım olduAlakasız olacak ama yumurtlama gününü bilen arkadaşlar, cinsiyet tercih etmek imkansız değil. Yumurtlama gününe göre hangi günlerde hangi cinsiyetin daha yüksek ihtimal olduğunu gösteren takvimler var. Çin takvimi falan değil. Mesela kız bebeği oluşturan kromozomlar üç gün kadar canlı kaldığı için, yumurtlamadan üç gun oncesinde birliktelik kız bebek ihtimalini yüksek tutuyor. Erkek bebek için ise yumurtlama öncesi bir gün yeterli. Takvimde gün gün olasılık bildiriyor. Tabii takdir Allah'tan
Bu patavatsizlik değil cahillik ve hadsizlik. Benim kv de sürekli Torun istiyodu her şeyde laf sokardi espiri yollu yapın artık diye. En sonunda eşim cevap verdi tekrarı olmadı ama bana az çok yapmaya devam etti . Dozu azaldı sadece ama haddize haddini bildirmek inanın imkansız o yüzden kendinizi hiç yormayın duymamazlıktan gelin . Ben artık rahatsız edici bişey duyduğumda hiç cevap vermiyorum duymamazlıktan geliyorumHanımlar merhaba. Evet dert değil ama bazen insanların kafa yapısını gerçekten anlayamıyorum. Kayınvalidemden bahsediyorum. Dün aradı, ikinci çocuğu yap artık yaşın geçiyor falan derken, çok tuzlu yiyorsun, tuzlu yeme de ikincisi kız olsun dedi. Ne alakası var, canım nasıl isterse öyle yerim, nasip kısmet bu işler dedim ama böyle bir cümleye cevap bile verdiğim için kendimi tuhaf hissettim. Geçen bir konuda da söylemiştim sanırım burada, ikinci bir oğlum olursa da çok mutlu olacağım, abisiyle iyi birer sırdaş arkadaş olurlar, kız da olsa öyle. Ne bu ondan da olsun, bundan da sevdasi!? Ben mi belirliyorum cinsiyeti, bu nasıl bir kafa?
"Anne cinsiyeti benim yumurtam değil oğlunun spermi belirliyor. Dahiyane fikirlerini bana değil ona vermelisin." diyerek söylediklerini ağzına tıkabilirsin.tuzlu yiyorsun, tuzlu yeme de ikincisi kız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?