Patavatsız kayinvalide

Yıllardır maruz kalıyorum.ver cevabını hiç de rahatsızlık duyma..eşinle ailesi hakkında kötü konusma yapma..ozelini anlatma.fıkırlerını belırtme..uzun acıklama yapma..kısa kısa yorum yapamayacak şekilde kes at

İlginç geldi ilk defa duydum.

Sizin anne babanız da eşinize sorsa neden olmuyor diyorlar diyecek bir şey bulamıyoruz , biraz kilo al damat deseler eşiniz ne var bundan der mi acaba?

O zaman ayyy soğuk, ıyyyy itici derlerçünkü onların illa bir şey demesi lazım.

Kvde üsenmeyip yasın geciyo cocuk yap diye mi aradı
Nerden geliyor bu samimiyet diyemediniz mi
Onun kayın valide si söylüyor
Benim kayın peder söylüyor,40 yaşındayım 2 tane çocuğum var 1 oğlum 1 kızım elhamdülillah

Bende dedim kaç kez baktınız da sürekli bunu söylüyorsun kayın valide ye dedimki bir kayınpeder nasıl bunu söyler ayıp yahu onami kalmış.

Aynen ben de bunu anlamıyorum. İslerine gelince oo kizim sunu yapma ayip bunu yapma ayip diye terbiye öğretmeye kalkiyolar (ki hic hadleri degil bana annem babam ögretti sagolsunlar edebi)
Oglumla gidin cocuk yapin demek cok mu normal bisey tövbe estagfrllah
Sylvia Plath konu sahibi kv bi daha söylerse sen de ona terbiye öğret *aaa annecim ne kadar ayip böyle seyler konuşulur mu hic* de bi şok olsun yap bunu
Esin de anladigim kadariyla tamamen yaninda durmuyo. O zaman onu hic karıştırma kendin hallet sana tavsiyem susma. Cevremde cook örnek var böyle degerli anne ve degerli oglu her zaman haklidir cunku sen alttan alsan da yaranamazsin.
Esin yokken susma . Esinin yaninda da annecim annecim de. Maalesef bunu yapmak zorunda birakiyolar insani.. yani politika yap biraz. Ben de gec farkettim ama farkettim..

İlginç geldi ilk defa duydum.

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-09-12-58-21-528_com.android.chrome.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2020-08-09-12-58-33-368_com.android.chrome.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2020-08-09-12-59-02-903_com.android.chrome.webp
    46 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2020-08-09-12-59-11-094_com.android.chrome.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2020-08-09-12-59-17-947_com.android.chrome.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2020-08-09-12-59-35-290_com.android.chrome.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 20
Sizin anne babanız da eşinize sorsa neden olmuyor diyorlar diyecek bir şey bulamıyoruz , biraz kilo al damat deseler eşiniz ne var bundan der mi acaba?

Kafamda o anı canlandıramıyorum bile, damadına bu cümleleri kurabilecek aile yoktur herhalde. Çocuk olmaz, sorun kadındadır. Cinsiyet istedikleri gibi olmaz, sorun kadındadır. Çocuğun kilosu azdır, sorun kadındadır.

Sizin anneniz babanız kocanıza
İkinci çocuğu yap hemide kız olsun
Tuz yeme bilmem ne der mi
Benim annem babam demez mesala
Annem demez babam yok olsaydi zaten sert mizacliydi asla konusmaz boyle seyler ama kayinvalidem her seferinde bak bunuda yap kiz olsun son olsun derdi 4 tane yaptim 4ude erkek oldu herseferinde ismini ben koyim bunu bari dedi tamam anne koyatsin dedim kirmadim kusturmedim yani ama nufusa kendi istedigimizi yazdik ne oldu ne o kustu ne ben .Ben bunu soylemek istiyorum sanki kayin validelerin her dedigini yapiyomuyuź yani zaten herkes kafasina gore kirmadanda yolu bulunur onu diyorum ben

Sokmuşlar kara cahil kafalarına şehir efsanelerini boş yapmayı ne çok seviyorlar. Ona ne?! Size ikinci bir çocuk yap, erkek olsun diyebilecek kadar çingenelik yapması ne kadar ayıp. Cidden evlenecek olursam ilk işim adama değil adamın aile ağacına bakmak olucak. Kültür ve edep benim için çok önemli. Kara kafalı insanlar.. Kim ne derse desin laflarımla yerin dibine sokardım. Bir daha da laf edecek cesareti kendisinde bulamazdı. He he deyip geçtikçe tepene biniyorlar.

Benim eşim 4 kardeş. 3 kız 1 erkek. 3 görümcemin toplamda 8 kızı var benim 1 tane oğlum var. k.p 2.olursa erkek olsun diyor. Soyları yürüyecekmiş, sanırsınkı sadrazam sülalesi. Kızlarının oglu olsun diye bir istekleri yok. Kızlarindan olan torunlarını seviyorlar ama erkek tarafinin kanı olarak görüyorlar. Yani cahillikte depar atıyorlar. Bende ailenin haseki sultaniyimya boyuna sehzade dogurcam. Allah im gülermisin aglarmısın .bu cahillikte değil başka birsey. Bu arada 4 yildir 2.çocuk icin ugrasiyorum olmuyor. Kızım olursada cok sevinirim oğlum olursada.

Kayınvalideniz çocuğum cinsiyetini kadından gelen etkenlerin belirlediğini sanan bir cahil! Hiç muhatap olmayın, dediklerine he deyin geçin. İnanın hayatınız kolaylaşır.

haklısınız
bende kızıma 4 aylık hamıleyken bırı tatlı yede erkek olsun demıstı cehalet işte...

Yumurtlamadan bir gün önce kızım oldu hatta uzun süre erkek sanmıştım bu teoriden dolayı

Bu tarz insanlara sanırım usulünce cevap vermek lazım yoksa dur durak bilmezler. Dert değil demişsiniz ama bu kadar rahat özel hayatınıza burnunu sokan biri daha neler söylüyordur nelere karışıyordur.

Kimine mesafr koysanda anlamiyor
Benim lanet kari evliligimizin ilk zamanlarinda d.kontrol hapi kullanmayin diye esime nasihat vermisti ilk cocuk olunca ikinci icin basimin etini yedi ikinci oluncada ucuncuyu yapcakmisim rahatliga bak
Kizininkine kendi bakiyo ikinciyi yap diye daha agzindan bir kere duymadim
Nolduysa kapadi cenesini konusmuyorum artik

Bu patavatsizlik değil cahillik ve hadsizlik. Benim kv de sürekli Torun istiyodu her şeyde laf sokardi espiri yollu yapın artık diye. En sonunda eşim cevap verdi tekrarı olmadı ama bana az çok yapmaya devam etti . Dozu azaldı sadece ama haddize haddini bildirmek inanın imkansız o yüzden kendinizi hiç yormayın duymamazlıktan gelin . Ben artık rahatsız edici bişey duyduğumda hiç cevap vermiyorum duymamazlıktan geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…