• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsiz kuzenler

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kizlar ben insanlarin tercihlerini begenmesem bile soylemem, kendisi begenmis banane yasayacak olan o. Ama benim iki kuzenim var birbirinden patavatsiz. Bir tanesine hoslandigim cocugu gosterdim e bu kisa dedi bana, evet cocukla ayni boydayim ve cok yakisikli degil ama neticede ben begeniyorum sanane. Ustelik benim begendigim cocukla kendi kocasi ayni boyda, kuzenim benden kisa oldugu icin ayila bayila evlendi, ben birsey dedim mi? Simdi desem mi yok senin kocanla ayni boyda ama ben senden uzun oldugum icin daha kisa geldi gozune belki diye? Ay diger kuzenime gostermeli miyim bilmiyorum, o da baska bir patavatsiz, o da evli. Ben bunlarin kocalari tuhaf davranislar sergilese bile X abi Y abi diye surekli pohpohluyorum. Ben de pat pat soylesem mi bunlar gibi? Daha iliskiye baslamadan beni gerdiler

E hata sizin valla, bir dahakine yapıştırın geçsin. Ben ince düşünceyi herkese göstermemekten yanayım, beynini hatıra diye taşıyıp konuşurken pat diye ağzından her şeyi bırakanlara neyin hassasiyeti?

Kizlar ben insanlarin tercihlerini begenmesem bile soylemem, kendisi begenmis banane yasayacak olan o. Ama benim iki kuzenim var birbirinden patavatsiz. Bir tanesine hoslandigim cocugu gosterdim e bu kisa dedi bana, evet cocukla ayni boydayim ve cok yakisikli degil ama neticede ben begeniyorum sanane. Ustelik benim begendigim cocukla kendi kocasi ayni boyda, kuzenim benden kisa oldugu icin ayila bayila evlendi, ben birsey dedim mi? Simdi desem mi yok senin kocanla ayni boyda ama ben senden uzun oldugum icin daha kisa geldi gozune belki diye? Ay diger kuzenime gostermeli miyim bilmiyorum, o da baska bir patavatsiz, o da evli. Ben bunlarin kocalari tuhaf davranislar sergilese bile X abi Y abi diye surekli pohpohluyorum. Ben de pat pat soylesem mi bunlar gibi? Daha iliskiye baslamadan beni gerdiler
Sen sevgilinden memnun musun . Memnunsan seviyorsan kuzenin laflarını dikkate almazdın. Kuzenin vakit geçirmeyecek senin evleneceğin eşin ile o yüzden boşver. Sevgilini sorarlarsa göster sormazlarsa resmini gösterme.

E hata sizin valla, bir dahakine yapıştırın geçsin. Ben ince düşünceyi herkese göstermemekten yanayım, beynini hatıra diye taşıyıp konuşurken pat diye ağzından her şeyi bırakanlara neyin hassasiyeti?

Haklisin hem akrabayiz hem de aramiz bozulmasin diye soylemiyorum, cunku soylersem ben de sivri dilliyimdir sogukluk girebilir ama onlarin da ince dusunceli olmasi lazim

Sen sevgilinden memnun musun . Memnunsan seviyorsan kuzenin laflarını dikkate almazdın. Kuzenin vakit geçirmeyecek senin evleneceğin eşin ile o yüzden boşver. Sevgilini sorarlarsa göster sormazlarsa resmini gösterme.

Yoo onun dusuncesi umrumda degil, ama ben onun kocasina laf etmezken ki o da kisa boylu bu neyin begenmemezligi

birvterslik yok sen alingansin madem dusunceleri onemli degil sorma sende

birvterslik yok sen alingansin madem dusunceleri onemli degil sorma sende

Ben senin fikrin ne demedim ki ona, o nasil evlenmeden once foto attiysa ben de iliskiye baslamadan once foto attim. O istedi fotosunu. O kendi sevgilisini gonderdiginde keske ben de e bu kel deseymisim

Ben senin fikrin ne demedim ki ona, o nasil evlenmeden once foto attiysa ben de iliskiye baslamadan once foto attim. O istedi fotosunu. O kendi sevgilisini gonderdiginde keske ben de e bu kel deseymisim
yavv adam kisaysa kisadir yani siz kuzensiniz bunlar soylenebilir samimiyetin dogasidir

İnsanları görme. Cidden görme.
Ve de aslında çok kısa değil x abi kadar diye.

yavv adam kisaysa kisadir yani siz kuzensiniz bunlar soylenebilir samimiyetin dogasidir

Tamam ama onun kocasi da kel, canim bu kel denilir mi? Goruyordur herhalde sacinin olmadigini. Bilmiyorum ben sinirlendim yorumuna, belki de haklisinizdir samimiyetten dedi :/

Haklisin hem akrabayiz hem de aramiz bozulmasin diye soylemiyorum, cunku soylersem ben de sivri dilliyimdir sogukluk girebilir ama onlarin da ince dusunceli olmasi lazim
Şöyle düşünelim, senin alınma ihtimalin var buna rağmen çekinmiyor demekki senin kırılmanı pek umursamıyor. Yani en özet hali aynı değeri vermekten geçiyor. İçinde kalıp seni şişireceğine koy ortaya ne olacaksa olsun :halay:

Soğukluk girmesin diye idare eden taraf hep ben olmuşumdur. En sonunda ama allahtan herkes hakli oldugumu gördü bildi de ben temize ciktim. Cok cok sevdigim bir kuzenim vardi beni öyle derinden sarsti ki bide gitmis beni anneme sikayet etmis dusunebiliyormusunuz neyimi etmisse :D( bu arada ikimizde evli barkli cocuk sahibiyiz) cok ucuz seyler. Annemde herseyden haberim var yazismalar filan ortada hic senin anlattigin gibi degil filan demis.

Uzun lafin kisasi artik kimseye eyvallahim yok. R.N. güntekinin dedigi gibi beni insanliktan...samimiyeten igrendirdiler... kendimi ovmek icin soylemiyorum ama benim gibi bi insani katlettiler simdi yuzlerini bile gormek istemiyorum.

Size boyu kisa mi dedi; aa evet senin herif gibi dimi diyin tebessumle.
Oyle insanlarla biseyde paylasmayin

Lafi bekletmiceksin bayatliyor sonra aninda soyle apisip kalsin ;)

Back
X