Örgü patikçi geldi hanımmmmmmmm..

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
yabanım harikalar yaratmışsın yine.. ellerine emeğine sağlık canım hepsi birbirinden guzel olmuş

canimmmmmmmmmm yine dökdürmüssün cok harika cok güzel cok seker olmuslar ya bayildim bide yapilisini bilsem kizim büyüdü ama süs olarak yada hediye götürmek icin bile seve seve yapardim ya bende bebek önlügü yapabiliyorum anca :)
ellerine emegine saglik canim benim
allahim daima gönlüne göre versin insallaha.s.

yabanım harikalar yaratmışsın yine.. ellerine emeğine sağlık canım hepsi birbirinden guzel olmuş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık çok düzgün yapmışsın
Şeniz
canım çok güzel olmuşlar eline emeğine sağlık maşallah.....
a.s.a.s.

:1hug:canım sende eklesene yaptıklarını.yapabilirsin aslında.detaylı fotolarını ekleyecem. o zaman yapabilirsin..

Yabanımm canım ellerine kollarına sağlıkk çok güzell olmuşlar hihoyyyt:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım çok çok güzel patikler yapmışsın...
dilerim allahtan en yakın zamanda bi bebişin olurda giydirirsin....:)))))))))))))
gel bi öpem guzel bacımııı:))))))))))

bayıldım çok şirinler inşallah en kısa zamanda rabbim bu güzel patikleri giydirecegin meleğini gönderir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…