Kullanmakta temin etmekte suç
Korktunuz galiba mesajı silip pişmanlik yazmişsiniz
Ama ip numaranizdan size ulasilabilecegini düşünemediniz galiba
Satıcıların temin edilmesi gerek.
Bu bi kereden bişey olmaz diyebileceğimiz türden bi konu değil.
Sizde başta iyiydiniz. Patlamış mı merak ediyordunuz hatta? Arkadaşın biri sağolsun polis yazmış da korktun, mubarek cuma hürmetine falan demeye başladın.
Bi kendini mi akıllı sanıyorsun?
Neyse, ihbarda bulundum zaten.
Hap dıye dusundm ne oldgnu bilmyrme canım sen kendinle çelişiyorsun, ilaç içtim deseydin ya en baştan.
ki kan testinde belli olur onun ne olduğu
Konu sahibinin zor durumda ve hasta olduğuna hiç inanmadım.
İlk mesajda gayet rahattı sonra mübarek cuma, hastayım, annem var demeye başladı.
Allah bilir kendi satıcıdır da gariban ayaklarına müşteri düşürürüm belki demiştir.
Zaten satıcı içici ne olursa olsun kanuni ceza almalı. Ne aileler batıyor bunlar yüzünden.
Bu şeker dediginiz şey öyle yerlerde saçılımı oluyo su an hala saçmalıyorsunuz kafanız yerine gelince yazdıklarınızı okuyabilirseniz ne alâ bu hapı evde nasıl buldunuz mantık dışıBuldm ne ilacı oldgnu bile bilmıydm intrnettn baktm ne oldgnı blmedende o pskolojıyle yuttum yemın ederm
Sakın ol ya canını alacak değil ya polis korkma o kadar hem belki tedavinin için sana destek bile olurlar emin ol.Buldm ne ilacı oldgnu bile bilmıydm intrnettn baktm ne oldgnı blmedende o pskolojıyle yuttum yemın ederm
Inanmayın dıycegim bişy yk allaAh bılıyo daha bısey demıyceö hrkez ön argılı yanassn ama sun unutmayın sızde bı gun hata yapablrsnzKonu sahibinin zor durumda ve hasta olduğuna hiç inanmadım.
İlk mesajda gayet rahattı sonra mübarek cuma, hastayım, annem var demeye başladı.
Allah bilir kendi satıcıdır da gariban ayaklarına müşteri düşürürüm belki demiştir.
Zaten satıcı içici ne olursa olsun kanuni ceza almalı. Ne aileler batıyor bunlar yüzünden.
Ya bilmedgm bişey içtm neyı n tedavısı bu baglmdı deglm almıyrm satmıyrm yemn edem yapmadgm bısy ıcn suclanyrm ya boşlktayım napıyım kndımı olduruyum mu hepnz öhtlu olcak msnz yapmadm bişey neden anlamoysnzSakın ol ya canını alacak değil ya polis korkma o kadar hem belki tedavinin için sana destek bile olurlar emin ol.
Tabi ki hepimiz hata yapabilirizInanmayın dıycegim bişy yk allaAh bılıyo daha bısey demıyceö hrkez ön argılı yanassn ama sun unutmayın sızde bı gun hata yapablrsnz
özlem kendini toparla ve depresyondan kurtulmaya bak.Nice gençler hatalarla ölüyor.Herkesin sıkıntıları var .İmtihan büyük sıkıntılara sabredersen feraha eresin zaten.Hatayı tekrarlama yeter.Kendi değerini bil organlarımız biz emanet onları güzel korumalıyız sen değerini bilirsen çevren de değerr bilen kişiler olur.Allah yardımcın olsunInanmayın dıycegim bişy yk allaAh bılıyo daha bısey demıyceö hrkez ön argılı yanassn ama sun unutmayın sızde bı gun hata yapablrsnz
Ben inanamadı
Saçmalık çıtasının yükseldiği günlerden biri daha. Ben sandım ki prezervatif patlak. Meğersem hapmışUyuşturucu kullanmak kanunen suçtur. Bu maddenin nasıl etkileşime geçtiğini öğrenmek için buraya konu açılmaz. Azıcık zeka ama ya :)
Bağımlı mi dedim sana psikolojim bozuk diyen sensin değil mi zaten normal kafa da insan ne olduğu belirsiz hapı içmez. Psikolojik tedavi diyorum çemkirme bi ya laf anla biraz.Ya bilmedgm bişey içtm neyı n tedavısı bu baglmdı deglm almıyrm satmıyrm yemn edem yapmadgm bısy ıcn suclanyrm ya boşlktayım napıyım kndımı olduruyum mu hepnz öhtlu olcak msnz yapmadm bişey neden anlamoysnz
Deli olcam nolr kapatın bu konuyu yalvarıyrm bak çok buyuk basım belaya gircek nolrTabi ki hepimiz hata yapabiliriz
Ama sende açık açık söyle fake mi bu konu yada gercekse acil tedavi ol
Bebek isteyen bir anne böyle olmamalı
Korkup yalan yanlış şeyler söyleme.belki biliyorsundur burdan yazan kisileri bulup polisi yönlendirebiliyor yöneticiler
kelimeleride tam yazsa daha iyi olacaktı..bu işte bir iş var bence.Tabi ki hepimiz hata yapabiliriz
Ama sende açık açık söyle fake mi bu konu yada gercekse acil tedavi ol
Bebek isteyen bir anne böyle olmamalı
Korkup yalan yanlış şeyler söyleme.belki biliyorsundur burdan yazan kisileri bulup polisi yönlendirebiliyor yöneticiler
Konuyla ilgili emniyete bildirimde bulundum en azından temin ettiğiniz kişiler yakalanır ve başkalarına zarar veremezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?