Kimseden almadm sadece buldm ve ıntrnettn arastrp onun oldugunu anöayınca belki ölr doye dsunp içtm şimdi bnm yuumden günabsz ınsanlara mı suc atıyım çermde byle kimse yok
Kimseden almadm sadece buldm ve ıntrnettn arastrp onun oldugunu anöayınca belki ölr doye dsunp içtm şimdi bnm yuumden günabsz ınsanlara mı suc atıyım çermde byle kimse yok
Kendmı yanls anlatms olablrm o korkylaeee burda rahar rahat anlatmayacaktınız patladı mı acaba vs diye
pişman değil de belirtileri neden yok diye yakınıyor gibiydiniz
Ne yapmamı ıstıyosnz hepınz ustume geerek hataa dedm neden ablalar kardes yerınde olarak akl vermıysnzda tehdıt edıysnz hata ddm ama anlayanz yok bunaldm son zamanda kötü günler gecırıyorm nplr anlayınNasil buldun yahu. Buldugun adini sanini bilmedigin seyi neden kullaniyorsun. Gereksiz yere suclaman dogru degil zaten de , inandirici degil.
Zaten kotu bi nıytm olsa kurnzlık yapıp byle bı yere byle bı knu açmazdmBen inanamadı
Saçmalık çıtasının yükseldiği günlerden biri daha. Ben sandım ki prezervatif patlak. Meğersem hapmışUyuşturucu kullanmak kanunen suçtur. Bu maddenin nasıl etkileşime geçtiğini öğrenmek için buraya konu açılmaz. Azıcık zeka ama ya :)
Ne yapmamı ıstıyosnz hepınz ustume geerek hataa dedm neden ablalar kardes yerınde olarak akl vermıysnzda tehdıt edıysnz hata ddm ama anlayanz yok bunaldm son zamanda kötü günler gecırıyorm nplr anlayın
Konu neden gerçek dışı ? Hap atmaya çocuk yaşta başlayanlar varken bu neden fake geliyor anlayamadım. Öcü görmüş gibi oluyosunuz böyle şeyler okuyunca burda. Uyanın yani günümüz dünyasına uyanın.Demek patliyorsun. Demek ilk ve son. Demek 23 yaşındasın.
Canım biz seni şikayet edelim. Sen en iyisi polis amcalara sor patlıyor muyum diye. Onlar anlatır sana uygun dille.
Konu gerçek dişi. Ben başlıkta n kesin kizlik zarı konulu faka konu demiştim ama sen asmissin bence. Şuan yaptığın şeyin ihbar niteliğinde bi itiraf olduğunu n farkindasindir umarım
Kurnaz olduğunu söylemedim zaten. Zekayla ilgili bi sorun olabilir.Zaten kotu bi nıytm olsa kurnzlık yapıp byle bı yere byle bı knu açmazdm
Size yemın ederm su mubarek cuma günğ kimseden almadm alacak bı cevremde yok gercektn bırınden alms olsam kım oldgunu drek sylerm ama yemn ederm bırınden almadmNe tehditi kim satiyorsa onlaraydi bu lafim. Psikolojik destek alman gerekiyor. Iyi gormuyorum seni. Devlet hastanelerinin bu tur bolumleri var , gidebilirsin . Bir kereye mahsus boyle oldu diye aciklayabilirsin.
....Ama sana bunu tedarik edenler de cezasiz kalmamali . Kullanan sadece sen degilsin , 23 yasindasin. Bunun cocugu var , ergeni var... Sen aslinda insanlik gorevini yapacaksin. Onlari koruyarak bir yere varamazsin.
Ne yapmamı ıstıyosnz hepınz ustume geerek hataa dedm neden ablalar kardes yerınde olarak akl vermıysnzda tehdıt edıysnz hata ddm ama anlayanz yok bunaldm son zamanda kötü günler gecırıyorm nplr anlayın
Kendin mi ürettin :)Size yemın ederm su mubarek cuma günğ kimseden almadm alacak bı cevremde yok gercektn bırınden alms olsam kım oldgunu drek sylerm ama yemn ederm bırınden almadm
kendin mi yaptınSize yemın ederm su mubarek cuma günğ kimseden almadm alacak bı cevremde yok gercektn bırınden alms olsam kım oldgunu drek sylerm ama yemn ederm bırınden almadm
Size yemın ederm su mubarek cuma günğ kimseden almadm alacak bı cevremde yok gercektn bırınden alms olsam kım oldgunu drek sylerm ama yemn ederm bırınden almadm
Buldm ne ilacı oldgnu bile bilmıydm intrnettn baktm ne oldgnı blmedende o pskolojıyle yuttum yemın edermkendin mi yaptın
Şeker uyusturucu
Buldm ne ilacı oldgnu bile bilmıydm intrnettn baktm ne oldgnı blmedende o pskolojıyle yuttum yemın ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?