Patladımı acaba?

Kimseden almadm sadece buldm ve ıntrnettn arastrp onun oldugunu anöayınca belki ölr doye dsunp içtm şimdi bnm yuumden günabsz ınsanlara mı suc atıyım çermde byle kimse yok

Suç atmanıza gerek yok zaten.
Konu emniyete yansıyınca onlar nasıl temin ettiğinizi buluyorlar biz burada birilerine iftira at mı dedik?

Kimseden almadm sadece buldm ve ıntrnettn arastrp onun oldugunu anöayınca belki ölr doye dsunp içtm şimdi bnm yuumden günabsz ınsanlara mı suc atıyım çermde byle kimse yok

Nasil buldun yahu. Buldugun adini sanini bilmedigin seyi neden kullaniyorsun. Gereksiz yere suclaman dogru degil zaten de , inandirici degil.

iyi ki ilk mesajı alıntılayan üyeler var, yok öyle konuyu silip, pişmanlık yazıp kaçmak

Ben inanamadı

Saçmalık çıtasının yükseldiği günlerden biri daha. Ben sandım ki prezervatif patlak. Meğersem hapmış Uyuşturucu kullanmak kanunen suçtur. Bu maddenin nasıl etkileşime geçtiğini öğrenmek için buraya konu açılmaz. Azıcık zeka ama ya :)

Nasil buldun yahu. Buldugun adini sanini bilmedigin seyi neden kullaniyorsun. Gereksiz yere suclaman dogru degil zaten de , inandirici degil.
Ne yapmamı ıstıyosnz hepınz ustume geerek hataa dedm neden ablalar kardes yerınde olarak akl vermıysnzda tehdıt edıysnz hata ddm ama anlayanz yok bunaldm son zamanda kötü günler gecırıyorm nplr anlayın

Zaten kotu bi nıytm olsa kurnzlık yapıp byle bı yere byle bı knu açmazdm

Ne yapmamı ıstıyosnz hepınz ustume geerek hataa dedm neden ablalar kardes yerınde olarak akl vermıysnzda tehdıt edıysnz hata ddm ama anlayanz yok bunaldm son zamanda kötü günler gecırıyorm nplr anlayın

Ne tehditi kim satiyorsa onlaraydi bu lafim. Psikolojik destek alman gerekiyor. Iyi gormuyorum seni. Devlet hastanelerinin bu tur bolumleri var , gidebilirsin . Bir kereye mahsus boyle oldu diye aciklayabilirsin.

....Ama sana bunu tedarik edenler de cezasiz kalmamali . Kullanan sadece sen degilsin , 23 yasindasin. Bunun cocugu var , ergeni var... Sen aslinda insanlik gorevini yapacaksin. Onlari koruyarak bir yere varamazsin.

Konu neden gerçek dışı ? Hap atmaya çocuk yaşta başlayanlar varken bu neden fake geliyor anlayamadım. Öcü görmüş gibi oluyosunuz böyle şeyler okuyunca burda. Uyanın yani günümüz dünyasına uyanın.

Zaten kotu bi nıytm olsa kurnzlık yapıp byle bı yere byle bı knu açmazdm
Kurnaz olduğunu söylemedim zaten. Zekayla ilgili bi sorun olabilir.

Şimdi ben buraya konu açsam. “3 kilitli kale kapı maymuncukla nasıl açılır” diye. Veya “ruhsatsız silah nereden alınır” veya “evde marijuana bitkisi nasıl yetiştirilir” Bu konuları açıp evde kahvemi yudumlamaya devam edeceğimi düşünmem saflık olurdu herhalde. Sanal ortamda alenen işlediğiniz suçları yazmanız da kurnazlık değil, tekrarlıyorum zekayla ilgili bi durum.

Size yemın ederm su mubarek cuma günğ kimseden almadm alacak bı cevremde yok gercektn bırınden alms olsam kım oldgunu drek sylerm ama yemn ederm bırınden almadm

canım diyorlar bak işte kurslara git, oku kendini geliştir diye..daha ne yapsınlar..
ha adliye yolları gözüktü, o ayrı mesele, burda hastayım vs demen seni kurtarmaz..
bir an önce pişmanlık ve indirimlerden faydalanmak istiyorsan sana bunu temin edenleri gidip polise bildir.

Size yemın ederm su mubarek cuma günğ kimseden almadm alacak bı cevremde yok gercektn bırınden alms olsam kım oldgunu drek sylerm ama yemn ederm bırınden almadm

Eee nerden elinize geldi gökten düşmedi değil mi?
Hanımefendi suç olan bir kullanım ve bunu temin etmeden nasıl buldunuz.
Saksı da yetiştirdiniz anlamsız oluyor açıklamanız.

Kullanmakta temin etmekte suç

Korktunuz galiba mesajı silip pişmanlik yazmişsiniz

Ama ip numaranizdan size ulasilabilecegini düşünemediniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…