Patladımı acaba?

Bayana çok üzüldüm ve pişmanlığı herhalinden belli.
KOrkuyorda,umarım hakkında hayırlısı olur.

Arkadaşım, başta gayet iyiydi konu sahibi.. Polis lafını duyunca pişman oldu ve hastalığı ortaya attı. Gidişat en baştan böyle değildi

Evet her hatanın bır bedeli var ama sız hiç mi bata yapmadınız ve hiçmi yapmıycaksınız sonuçta hepimiz insanz eger yapcam dersenızde yapabilecegim hiç birsey yok malesed
Ben şikayet etmedim ama hani bi laf var bir musibet bin nasihatten iyidir diye. Sen ilk mesajın da büyük merakla patladı mi diye sordun sanki burada herkes keş :/ ilk mesajın da pişmanlık olsaydı anlayabilirdim seni ama yok şu an için anlayamıyorum.

Aslında gelmese daha iyi, belki Mune tamamen ortadan kaldırır konuyu. GÖrüp bu neymiş diye merak edecek ergenler olabilir çünkü
Belkide kullanmak isteyen burdan ulassın diye yaptı .Reklam gibi .Satıcılık sucu da ağır cezalık .İnternetten özelden satacak belki .Yarısı kaldı falan filan .
Cok ciddi bir konu şu anda bu Kazen Mune

Bugün içen yarın satmaya da başlar kusura bakmayın. Bu hapı alan kendine ailesini düşünmemiş biz mi düşüneceğiz.
Olayşarı bu kadar buyutmek bnce anlamsz tamam haklı olabılırsnz ama bn suclu oldgmu zaten kabl edıyrm bn babasz buyums bı ınsanm buzamana kadar yapcak olsaydm coktn yaparsm su sıralar gercektn çıkmazdayım hatta çok karsı oldgm ve buyuk knsmsm cok karsydm bn denedm rabbım bıdaha byle bı hata yaptrmasn bna emn ol su sn bır haftada yasadklarımı duysanz ve haytn bna yaptklrını bu kdr ön yargılı yanasmazdınız

Kullanırken hastalığının farkında değil miydin?
Kullanmak bulundurmak yasalar konusunda bilgi var mı?

Ya gercektn sacmalıysz byle ön uargı olmamalı bn pişmanlgöı dıle gtrdm sunu unutmayın ber ınsan hata yapar en buyk yemnıde edebilirkm byle bsyı asla yapmam kimsenın canına kast etmem lise cagnda bır cok arkadasıma bırktrdm şimdi bnu nasıl yaparm

Canım insanlar evlatlarını uzuvlarini kaybediyor herşey insan için ama ben şunu anlamadım hiç mi korkmadin kullandığın ilaçlarınla ters etkilesim yapsa komaya girsen ölsen yani bu kadar mı değersiz senin canın.

Kullanırken hastalığının farkında değil miydin?
Kullanmak bulundurmak yasalar konusunda bilgi var mı?
Var hata yaptm sana ölmek için yaptm desem inancak msn bunaldm anladn mı bı ınsanı hemen yarglamayn herkezn kaldramıyca ykler oluyo ve hata yapıyo boşlkthdm dedm hta dedm hiç mi insanlk yok içinzde

boşuna debelenmeyin
Mune Kazen zaten gerekeni yapacaktır
ihbar niteliğinde konu açıyorsunuz

Var hata yaptm sana ölmek için yaptm desem inancak msn bunaldm anladn mı bı ınsanı hemen yarglamayn herkezn kaldramıyca ykler oluyo ve hata yapıyo boşlkthdm dedm hta dedm hiç mi insanlk yok içinzde

İçimizde insanlık olduğu için zaten şikayet edeceğiz.
Çocuk düşünüyorsun ve hastasın.
Bu sayede tedavine de odaklanırsın ayrıca bu hapları nasıl temin ettin ?

Denemek istedim, kullandim bitti diyemezsin. Psikolojik destek almalisin. + Tam olarak ne kullandin, kimden aldin, kimlere tedarik ediliyor bunlar da onemli.
Kazen
Kimseden almadm sadece buldm ve ıntrnettn arastrp onun oldugunu anöayınca belki ölr doye dsunp içtm şimdi bnm yuumden günabsz ınsanlara mı suc atıyım çermde byle kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…