Evet her hatanın bır bedeli var ama sız hiç mi bata yapmadınız ve hiçmi yapmıycaksınız sonuçta hepimiz insanz eger yapcam dersenızde yapabilecegim hiç birsey yok malesedAileni önceden düşünseydin maalesef her hatanın bir bedeli var.
Şimdi yazdığım şeye tepki göstereceksiniz biliyorum ama
Lupus hastası olan ve bir hata edip pişmanlığı apaçık belli olan birine seni şikayet edeceğim demek ne kadar doğru? Bir dendi iki dendi tamam herkes mi yazmalı forumda yaptığı işi?
Çok korktuğu belli değil mi?
Mune eninde sonunda gelecek şikayetlerle birlikte o gerekli şeyi yapacaktır.
Şimdi yazdığım şeye tepki göstereceksiniz biliyorum ama
Lupus hastası olan ve bir hata edip pişmanlığı apaçık belli olan birine seni şikayet edeceğim demek ne kadar doğru? Bir dendi iki dendi tamam herkes mi yazmalı forumda yaptığı işi?
Çok korktuğu belli değil mi?
Mune eninde sonunda gelecek şikayetlerle birlikte o gerekli şeyi yapacaktır.
Ben şikayet etmedim ama hani bi laf var bir musibet bin nasihatten iyidir diye. Sen ilk mesajın da büyük merakla patladı mi diye sordun sanki burada herkes keş :/ ilk mesajın da pişmanlık olsaydı anlayabilirdim seni ama yok şu an için anlayamıyorum.Evet her hatanın bır bedeli var ama sız hiç mi bata yapmadınız ve hiçmi yapmıycaksınız sonuçta hepimiz insanz eger yapcam dersenızde yapabilecegim hiç birsey yok malesed
Belkide kullanmak isteyen burdan ulassın diye yaptı .Reklam gibi .Satıcılık sucu da ağır cezalık .İnternetten özelden satacak belki .Yarısı kaldı falan filan .Aslında gelmese daha iyi, belki Mune tamamen ortadan kaldırır konuyu. GÖrüp bu neymiş diye merak edecek ergenler olabilir çünkü
Olayşarı bu kadar buyutmek bnce anlamsz tamam haklı olabılırsnz ama bn suclu oldgmu zaten kabl edıyrm bn babasz buyums bı ınsanm buzamana kadar yapcak olsaydm coktn yaparsm su sıralar gercektn çıkmazdayım hatta çok karsı oldgm ve buyuk knsmsm cok karsydm bn denedm rabbım bıdaha byle bı hata yaptrmasn bna emn ol su sn bır haftada yasadklarımı duysanz ve haytn bna yaptklrını bu kdr ön yargılı yanasmazdınızBugün içen yarın satmaya da başlar kusura bakmayın. Bu hapı alan kendine ailesini düşünmemiş biz mi düşüneceğiz.
Ya gercektn sacmalıysz byle ön uargı olmamalı bn pişmanlgöı dıle gtrdm sunu unutmayın ber ınsan hata yapar en buyk yemnıde edebilirkm byle bsyı asla yapmam kimsenın canına kast etmem lise cagnda bır cok arkadasıma bırktrdm şimdi bnu nasıl yaparm
Canım insanlar evlatlarını uzuvlarini kaybediyor herşey insan için ama ben şunu anlamadım hiç mi korkmadin kullandığın ilaçlarınla ters etkilesim yapsa komaya girsen ölsen yani bu kadar mı değersiz senin canın.Olayşarı bu kadar buyutmek bnce anlamsz tamam haklı olabılırsnz ama bn suclu oldgmu zaten kabl edıyrm bn babasz buyums bı ınsanm buzamana kadar yapcak olsaydm coktn yaparsm su sıralar gercektn çıkmazdayım hatta çok karsı oldgm ve buyuk knsmsm cok karsydm bn denedm rabbım bıdaha byle bı hata yaptrmasn bna emn ol su sn bır haftada yasadklarımı duysanz ve haytn bna yaptklrını bu kdr ön yargılı yanasmazdınız
Var hata yaptm sana ölmek için yaptm desem inancak msn bunaldm anladn mı bı ınsanı hemen yarglamayn herkezn kaldramıyca ykler oluyo ve hata yapıyo boşlkthdm dedm hta dedm hiç mi insanlk yok içinzdeKullanırken hastalığının farkında değil miydin?
Kullanmak bulundurmak yasalar konusunda bilgi var mı?
boşuna debelenmeyinTamam haklısınz gercektn hata yaptm farkındayım özr dilerm bu olayn duyulöasını ıstemıyrm konuyuda kapatamıyrm nasl kapatacm bilmıyrm inanın suan ne kadr sacma bısey yaptgmı farkettm bu iş ilerlese çok kotu sonçlar olcak gercektn sıkıntılı bı zaman atlatıyorm esimle ayrılmak uzereyım çock konsunda sıkıntım var ve hastalıgım çok ilerlems bı an boşluga dusup yaptm bıdaha asla ama
Var hata yaptm sana ölmek için yaptm desem inancak msn bunaldm anladn mı bı ınsanı hemen yarglamayn herkezn kaldramıyca ykler oluyo ve hata yapıyo boşlkthdm dedm hta dedm hiç mi insanlk yok içinzde
Kimseden almadm sadece buldm ve ıntrnettn arastrp onun oldugunu anöayınca belki ölr doye dsunp içtm şimdi bnm yuumden günabsz ınsanlara mı suc atıyım çermde byle kimse yokDenemek istedim, kullandim bitti diyemezsin. Psikolojik destek almalisin. + Tam olarak ne kullandin, kimden aldin, kimlere tedarik ediliyor bunlar da onemli.
Kazen
eee burda rahar rahat anlatmayacaktınız patladı mı acaba vs diyeŞuan bu bı yaptgm bata yuzunden bayatım mahfola bilir biri şikayt etse napmam gerekıyo cahillk ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?