- Konu Sahibi Power power
-
Abim evlendi başka biri oldu severek evlendi. Kaç yaşında kız ne diyeyim ki ona demiş. Bunu abimin söylediğime inanamadım. Ama o yaralar geçemz ki şu an beni mutlu etsede. Yengem dedi ki ben de ailemin yanına istemedim tayin dedi ne var bunda dedi.Ya neden nicin bende cocuk len cok dayak yedim de arsızlıgıdan da ergenlikten sonra nie yaptılar bunu 28 yaşındasın. Üzme kendini git onların yanından o zaman kıymete binersin binmesende olur boşver. Keyfine bak. Baktın devam ediolar abin falan polise haber ver. Senin üzerinde nasıl bir etkisi olacagını bilmiyorlar. Cok kızıyorum cok Allah ıslah etsin hepsini ne dicemi bilemedim sinirlendim
Aynen bi anlığına üzülür gibi oldum, sonra arsız olma dedim kendime sen yastığını sırılsıklam ederken o nerdeydi dedim. Ve öl ama açma dedi bana ya. Bi anne nasıl der bunu nasıl bir vidan. Neye ağlıyorsun dedim sanki çok kuvvetli bi bağımı varmış gibiOkurken nefret ettim babanızdan. Okumadınız diye sizi döven babanız o Kuran'dan da O Kur'an'ın elcisinden de bir haber olan cahil adamın teki..
En doğru kararı vermişsiniz, anneniz üzerinizde aski kırarken düşüncekti bunları, boşuna ağlayıp kafanızı bulandırmasın.
Üzülmeyin, üzülmeye değer bir aile yok, ortada bir ailede yok maalesef.Aynen bi anlığına üzülür gibi oldum, sonra arsız olma dedim kendime sen yastığını sırılsıklam ederken o nerdeydi dedim. Ve öl ama açma dedi bana ya. Bi anne nasıl der bunu nasıl bir vidan. Neye ağlıyorsun dedim sanki çok kuvvetli bi bağımı varmış gibi
Bana dahada kafayı yedirtecek olan ne biliyor musnuz , ablamın bana gitmen için hiçbir sebep yok demesi saçma bir hareketti demesi ve ben cevap veremedim anlatsamda anlamaz ki. Çünkü şu an evli ve ben herşeyine koşturuyorum. O da çok eziyet çekti ama unutmuş işte demek.Hatta küçük yeğenim gitme annem doktora giderse kim yanımızda kalıcak dedi.Yasadiklarinizi dehsetle okudum.
Cok guzel bir karar almissiniz. Lutfen arkasinda durun. Asla ailenizle gorusmeyin. Isiniz gucunuz var kendinize tertemiz bir hayat kurun ve mutlu olun.
Demek ki ablaniza yasadiklari normal gelmis ve unutmus...Bana dahada kafayı yedirtecek olan ne biliyor musnuz , ablamın bana gitmen için hiçbir sebep yok demesi saçma bir hareketti demesi ve ben cevap veremedim anlatsamda anlamaz ki. Çünkü şu an evli ve ben herşeyine koşturuyorum. O da çok eziyet çekti ama unutmuş işte demek.Hatta küçük yeğenim gitme annem doktora giderse kim yanımızda kalıcak dedi.
Yazdıklarınız okurken ağladım. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Şu an görüştüğüm biri var ona bunları anlatamadım. Babama gül gönderirken çok utandım sevgi mesajı atarken. O bunu farketti ve sen babanla bi yabancı gibiymisin bu davranışından anladım dedi. Baban hiç dövdü mü seni dedi, hayır dedim asla dövmedi. Kızar bağırır ama dövmez dedim. O bunları farketti ve sen gece çalışıp gündüz okumuşsun. Çok yorulmuşusn dedi seni neden çalıştırdı dedi. Ben istedim dedim erken emeklilik için. Yalan çünkü ne diyeyim benCanm benim çok zor günler atlatmışsın. İnan içimden yanımda olsanda sarılsam keşke, dinlesem seni içini döksen bana rahatlasan ağlasan gözyaşlarını silen ben olsam dedim. Ben burada yeni üye sayılırım buna rağmen o kadar kötü olaylar okudum ki burda benim ailem bir melek diyebiliyorum ki ufak tefek söylenmeleri bile simdi bana cok hafif geliyor. Malesef senin durumunda olan çok kişi var, konuları artık takip bile edemiyorum. Senin sınavında ailenmiş. Doğru bir karar almışsın bence onlardan uzaklaşman ve kendi düzenini kurman lazım. Sakın vazgeçme tayin işinden uzaklaş onlardan. Hiçbir zaman unutamayacaksın bu yaşadıklarını belki ama zamanla belki acın daha da hafifler bi yuvan olur, seni çok seven bir eşin ve çocukların olur belki. Dua et canm bol bol. Allaha sığın.
Evet ailem yanımda olsun istiyorum, oluncada olmuyor, bu bir eksiklik dolmaycakOkurken çok üzüldüm. Bu kadarını değil ama benzerini ben de yaşadım. O yüzden daha üniversite tercihleri yaparken başka il tercih ettiim ve başka ile atandım. Şu an rahatım ve ilişkilerimiz daha iyi. Ama yaptiklarini bi türlü unutamıyorum. Memlekete gittiğimde hala aynı davranıyorlar. Kendimi kimsesiz hissediyorum. Sığınacak bi liman arıyorum ama hiçbirşey ailenin yerini tutmuyor. Malesef hep bunun eksikliğini yaşayacaksınız. Aile sevgisini arayıp bulamayacaksınız. O yüzden durumu kabullenin ve uzak durun. Olabildiğince az gidin. Istediğiniz hayati yaşayın. Onların yanına gittiğinizde istedikleri kişi olup idare edin. Çünkü degismiyorlar
Gidince ilk işim psikoloğa gitmek olacak, ablam yaptığın saçma diyor,tabi saçma olur ben onun kolı kanadıydım, erkek kardeşim sesini çıkarmamıştı, sonra birden kin duydu ve annemi nasıl üzersin dedi bağırdı, bunu diyen kardeşimde kız arkadaşına şey yazmıştı babam çok geri kafalı yazmıştı. İçleri ile dışları bir değil yaniAh yalan dünya
Koskoca insankende dayak yedin off , şu zamana kadar her türlü silerdim aile olamamış aileyi , ardıma bile bakmazdım giderken .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?