Patlamada ölen 16 yaşında bir kiz

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
Evet 26 yaşında ailesinde sanırım patlamada kaybetmiş demin sosyal medyaya resim atuşlar iki saat önce çekildiği resim ve 2 saat sonra çekildiği resim resmen şok oldum kolu kopmuş aman allahım insanların her parçası bir yerde resimi paylaşdim ama yasak olup olmadığını bilmiyorum resmen şok içindeyim. :( Biz böcek öldürmeye korkak en bakın nasıl öldürüyorlar insanları. Allah zalimler hakkından gelsin.

Lütfen duyarlı olup resimleri orda burda paylaşmayalım. Aileleri tanıdıkları görüyor,ailesi görürse kahrolur boyle destek değil köstek oluyoruz. Ve paylaşmakta yasak.
Yooo paylaşmak ben zaten yıkıldım resmen ailesinin allah yardımcısı olsun isim bile vermedim zaten.

Evet 26 yaşında ailesinde sanırım patlamada kaybetmiş demin sosyal medyaya resim atuşlar iki saat önce çekildiği resim ve 2 saat sonra çekildiği resim resmen şok oldum kolu kopmuş aman allahım insanların her parçası bir yerde resimi paylaşdim ama yasak olup olmadığını bilmiyorum resmen şok içindeyim. :KK43: Biz böcek öldürmeye korkak en bakın nasıl öldürüyorlar insanları. Allah zalimler hakkından gelsin.

Sanırım bu konu ile ilgili fikir ya da taziye paylaşmamızı istemiyor site yönetimi
Sabah patlama ile ilgili açılan konuyu sildiler
Biz sadece kaynana, görümce konularında fikir beyan etmeye izinliyiz ....

Sanırım bu konu ile ilgili fikir ya da taziye paylaşmamızı istemiyor site yönetimi

Dün "Ülkemin Bir Derdi Var" konulu başlığımı kapattılar, gerekçe olarak da siyaseti gösterdiler. Herkes biliyor asıl sorumluları, onun için korkuyorlar, halbuki maksat siyaset konuşmak değil, birlik olmak, önlem almaktı ama ne çare. 3 maymunu oynayalım, kaynananın derdi en mühimi, yarın bombalar üstümüze atıldığında da kaynana kurtarır belki bizi.

Dün "Ülkemin Bir Derdi Var" konulu başlığımı kapattılar, gerekçe olarak da siyaseti gösterdiler. Herkes biliyor asıl sorumluları, onun için korkuyorlar, halbuki maksat siyaset konuşmak değil, birlik olmak, önlem almaktı ama ne çare. 3 maymunu oynayalım, kaynananın derdi en mühimi, yarın bombalar üstümüze atıldığında da kaynana kurtarır belki bizi.

Bu durum ağırıma gidiyor
Kadınlar bu işlere bulaşmasın mesajı verir gibi...
Siz düşünemezsiniz der gibi...
İfade etmekte yetersizsiniz der gibi...
Hiç birşey olmamış gibi devam edin der gibi...
Ağırıma gitti silinen konular
Sanırım bir müddet KK ya ara vereceğim...

Patlamayla ilgili siyaset bölümünde fazlasıyla yorumlar yapılıyor zaten.BDVde siyaset yasak.Düşüncelerinizi oraya yazabilirsiniz.Konusu kapanan arkadaş ta orada rahar rahat yazdı yorumunu:cool:

Patlamayla ilgili siyaset bölümünde fazlasıyla yorumlar yapılıyor zaten.BDVde siyaset yasak.Düşüncelerinizi oraya yazabilirsiniz.Konusu kapanan arkadaş ta orada rahar rahat yazdı yorumunu:cool:

Birisi dert olarak gördüğünden buraya açmış demek ki
O bölümde tartışın, bu bölüme yazın saçmalığı canımı sıkmaya başladı artık
Bdv sitenin en fazla okunan bölümü, o yüzden buraya yazıyor insanlar, mesele o da değil aslında
O yasak , bu yasak can sıkan bu ...

Bundan büyük dert mi var masum insanların ölümüne sessiz mi kalmak gerek? Ha bdv de değil de kk nin başka bir bölümüne taşınıyor konu bilemem.
kimsenin canına malına kastetmeyen Masumlar otobüste durakta evine gezmeye gitmeye çalışan kişiler bunu haketmedi. Bunda siyaset nerde

Back
X