- Konu Sahibi possibleornot
-
1 sene dolmadı henüz.Ne kadar süredir orda çalışıyorsunuz?
Su durumda bence çıkmayın evlenince tazminat alıp çıkarsınız o tazminat sizi bir ay idare eder yeni evliyken başka bir iş bakarsınız.
Tabi bulunduğunuz ilde ki iş imkanlarını bilmeyerek konuşuyorum en doğrusunu siz bilirsiniz
1 yıllık ancak tazminat alabilirim maaşım da 7k zaten alacağım tazminat ancak o kadar olur.Evlenince al tazminatını yoluna bak
Emin misin o kadar olacağından? Bir soruştur bakalım yinede.1 yıllık ancak tazminat alabilirim maaşım da 7k zaten alacağım tazminat ancak o kadar olur.
O halde çalışırken başka iş bakmaya başlayacaksınız daha iyi imkanları olan bir iş bulduğunuzda ayrilcaksiniz bunun başka bir yolu yok.1 sene dolmadı henüz.
Evlenince maalesef işsiz kalamam, maaşlarımız harcamalarımızı ancak bu şekilde ucu ucuna karşılayacak.
Şuan çıkamam,elim kolum bağlı maalesef
brüt maaşı ne kadarsa kıdem tazminatı o kadardır (ki burada sadece 1 yıl) maaş X 1 = alacağı, o kadarEmin misin o kadar olacağından? Bir soruştur bakalım yinede.
Maalesef ..brüt maaşı ne kadarsa kıdem tazminatı o kadardır (ki burada sadece 1 yıl) maaş X 1 = alacağı, o kadar
Sabırla çözüme kavuşacak bir durum değil maalesef burada sistemsizlik kronikleşmiş. Ve çözüm üretilmiyor. Moralim o kadar bozuk ki sabah stresle uyanıyorumAynı durumdayım. 2 yıllık tazminatımı yakmamak için sabrediyorum. Çekip gitmeyi çok isterdim ama sabretmek gerekiyor maalesef.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta istemiyorum. Bakıyorum ilanlara, bu kez daha ince eleyip sık dokuyacağımAllah yardimcin olsun. Sen yeni iş ilanlarına bak bi yandan da . Umarım hersey yoluna girer.
Ben de üzüldüm. Artık iki kişilik düşünmek zorunda olduğum İçin yaş tahtaya bi kez daha basmak istemiyorum.7k maaşa çok yoruluyorsun üzüldüm.
İş yok şu zamanda. Bence ufaktan iş aramaya bak. Mühendistin sanırım sizin iş alanlarınız daha geniş biz iibfliler gibi değil.
Bu arada ben de bunalıyorum valla. Allah evet evlenene yardım edere sığınıyorum ben de ama herkes aşırı acımasız, resmen zulüm görüyorum ben de iş yerimde.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Psikolojisi bozuk boomer amirler yüzünden biz gençler çürüyor, mobbing görüyor, zor şartlar altında çalışıyor, yazık bize.Ben de üzüldüm. Artık iki kişilik düşünmek zorunda olduğum İçin yaş tahtaya bi kez daha basmak istemiyorum.
Şimdi iş bulsam düğün izni vs almakta zorlanacağım. Ama 4 ay da gözümde büyüyor
Ben de bugün ofiste 3 kişinin ayrılacağını öğrendim. Sirkülasyon asla bitmiyor bana da gına geldi şuan. Tekrar baştan özgeçmiş aramalarını yapmak zorunda kalıcam sonra onlara her şeyi ayarla 1 hafta sonra çıksınlar. Çözüm üretilmiyor burada da. Adam demiyor ki sıkıntı nerede bu insanlar niye işten ayrılıyorlar? Yemek paraları da zaten ne zaman yatacağı belli olmuyor yani sorunları sıralasak bitmez. Benim 2 sene olduğundan iş yapmıyorum bazen belki çıkarırlar diye çünkü tek isteğim tazminatımı yedirmemek.Sabırla çözüme kavuşacak bir durum değil maalesef burada sistemsizlik kronikleşmiş. Ve çözüm üretilmiyor. Moralim o kadar bozuk ki sabah stresle uyanıyorum
Maalesef düğün tarihimiz belli. Erteleyemeyizİşten ayrılın, gerekirse evliliği erteleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?