patlamak üzereyim !!!

yuh artık ya bu nedir. herşeyi geçtim gezilcek yere birlikte gidilir yahu, eşini evde bırakıp gezmeye gitmek ne demek ilk defa duyuyorum bence kesinlikle yemek yapma yardım iste yorgunum de kaldırsınlar bi taraflarını da yardım etsinler bi zahmet. gezmeye de sen de git bu ne böyle ya biraz sert çık lütfen valla sinir hastası olursun

İşin çok zor ben bayramda bile öyle mutfaktan çıkamayınca deliriyorum.
Onlar gezmeye giderken sen de çık onlarla gez toz yemeği de dışarda yiyelim de hep böyle yap ama. Esin bi iki kere on kişinin hesabını oderse aklı başına gelir bi daha gelmelerini istemez. Hiç kendini yorma alemin enayisi sen misin.
Açıktan değil de belli etmeden onları evinde çok rahat ettirme biraz düşüncesiz ol. Kendin gizlice ye onların yemeğini geciktir mesela. Ya da onlar acikip yemek gelsin diye beklerken çay çekirdek getir
Tamam misafir ağırlamak sevaptir, başımızın üstünde yerleri var ama misafirlik de üç gündür daha fazla kalınca ev sahibine eziyet olur.

ıyı dayanıyorsun walla cnm ben kabul etmem.etsem bıle gunu bırlık olur.

Neden sürekli koloni şeklinde gelip 10 gün kalıyorlar ki sizde?
Yazlık bi yerdemisiniz?

Selam.arkadaşlar yeni üye oldum.aranıza katılmak istedim.allah yardimcin olsun canm bilirim öyle gelen ve oturduğu yerden ayağına bekleyen misafirleri..

Esin insan gibi rica etse bir kaç günlük olur. Eşinin hiç umrunda değilsin. Yapma, hastayım de yat bir iki gün. Esin de ev sahibi o doyursun onları. Yüz verme, surat salla bir iki kap yemek koy kusura bakmayın rahatsız im yapamadım de sen de yapmacık yapmacık. Savsakla, ben de gelicem gezmeye bu gün de dışarda yiyiverelim de eşine onların yanında. Enayi misin sen neden kabul ediyorsun ya. Bir buçuk senede 3 kere. Ben şimdiye cinnet geçirip koymustum kapıya. Eşim de dahil.

yani esin o kadar misafiri basina yiktigi icin mahcup olacagina bide yemegi yetistirirsen gel diyor yaniiii... ayy sinir bozucu... bence sende git yaa bosverr gelince biseyler yeriz de corba yap mesela aksama icip zibarsinlar...
aaay ne güldüm yaa zıbarsinlar

Niye o kadar insan gelip 15gun sizde kalıyor nereyi geziyorlar her gün ,eşiniz izinmi alıyor onları gezdirmek için kafamda deli sorular

Yatılı misafire hayır. Kesin çözüm bu bence. Hastalık gibi elzem bir durum yoksa insanlar yatılı kalmamalı. Paralarına kıyıp da bi otele gitsinler mümkünse.

Çok bile dayanmışsın cnm ne o öyle ekmek elden su gölden. Bence sende hizmet etmeyi bırak yapma yemek falan sende çık onlarla dısarı aksama da ne bulurlarsa yesinler. Eşinde bi tuhaf insan hiç mi acımaz karısına yahu

misafirler karaktersiz orası kesin kadın kadına hiç mi yardım etmez yahu? ama bu meselede en az suçlu kesim de onlar. neden derseniz eşiniz öyle güzel çizmiş ki "sülalesine hizmetçi olacak kadın" imajını, onlar da hallerinden memnun tabi.
eşiniz için bir iki sıfat yazdım sildim, buradaki arkadaşlar gibi ben de sinir oldum ona ama okudukça sizi daha haksız buldum kusura bakmayın. 1,5 sene içinde 3 kere günlerce o kadar kişi geliyor ve siz hâlâ aynı şekilde kusursuz hizmete devam! bakın, yerinizi itibarınızı kendiniz belirlersiniz. belli ki eşinizin bu konuda bir gayreti yok hatta köstek oluyor.
çok geç kalmışsınız tepki koymak için...
bu saatten sonra devrim yapacak olursanız biraz sıkıntılı olacak, en başından sınırlarınızı çizmeliydiniz.

En başta neden kabul ediyorsunuz 10 günlüğüne 10 kişilik misafiri gerçekten merakımdan soruyorum mesela hastayım müsait değilim desen eşinin tepkisi ne olur sonu dayak olur mu mesela ayrıca olsa ne olur yinede çekmezdim heralde o misafirleri ya bu kadın milleti(Yeri gelir bende dahil )hiç bilmiyoruz canımızın kıymetini.Ayrıca ben sizin yerinizde olsaydım hizmet etmekten ziyade kuzenin kocama ilgisini kafaya takardım evime de açık açık eşimden hoşlandığımı bildiğim insanı ömrü billah almazdım

arkadaşlar yazdığınız için hepinize tesekkür ederim cevap yazamadım çünküsü malum.... eşimle biz öğretmen olduğumuz için izin sıkıntımız yaz boyunca yok ve serin bi yerde evimiz,büyük ve müsait. ben eşime olan ilgisini size yazmadan öncki gün öğrendim.daha cok batmaya basladılar bana ve bunaldım . kayınvalidem ile aramız çok iyidir.tansiyonum düştü bugün.beni odaya getirdiler mutfakan tuzlu ayran filan verdi eşim. yeğeni benim ellerim hala titrerken iyidir iyidr istersen biz çıkalım yalnız kalsın deyince arabanın anahtarını fırlattım siz gidin eşim benimle kalacak dedim .eşimden tlf istedim kayınvalideme kötü olduğumu misafirlri ağırlamakta sorun yaşadığımı söyleyerek gelmesini istedim.hemen geldi .ben ne kadar içimde biriktirmişsem artık eşim yanımdayken olan biteni anlatıp ağladım.bünyem de zayıf . eşim böyle vurdumduymaz degildir normalde ama bu defa evde cariye varmış gibi rahatlığı beni mahvetti. kayınvalidem bu kadarı fazla evde gelin var hizmetçi değil böyle olduğunu bilsem hadlerini çoktan bildirmiştim dedi

Son düzenleme:
eşimin dünkü ilgisi ve duyarlılığı daha iyidi ama onu ne affetmeyi düşünüyorum ne de kızgınlığım gececek.yazmaya fırsat bulamadığım şeyler de var içim ona karşı çok soğuk..kayınvalidemin gelmesiyle derin bi nefes aldım gerçekten .sofra beraber kuruluyor yemekler beraber yapılıyor .dün gezmeye gidilmedi ama bugün piknik var .bakalım ne olacak

alttan alttan laf sokuyorum hiç üzerlerine alınmıyorlar ki. bizde misafir ev sahibini bıktırmaz demiştim içlerinden biri biz de de bıktırana kadar kalır deyip güldü. dikkat edin de misafir olduğunuz yerde misafirhane aramayın şimdi herkes anlayışlı değildir dedim .kadın hiç konuşmamışım gibi çevirdi yüzünü.ben kullandırmıyorum onlar yüzsüz esasen

Son düzenleme:
ya kabul ettiğimi bile anlamıyorum.planlar yapılıyor herkes toplanıyor bize planlarımız soruluyor yaz için .bayrmda ve sonrasında tatil yaptık döndük daha bi yere gitmezsiniz madem biz sizin oralara gelelim diye söylenmeye başlanır. gelene kadar her gün telefonda nasıl gelecekleri filan konuşulur ama bizden müsaade isteyen veya müsait değiliz sözüne takan tek bi insan bulunmaz.müsait değilim derim bi kaç gün sonra yine aranır bi daha bi daha. artık biz ayıp olacağını düşünüp pes ederiz. acayip bi metotları var ve bu grup her yere böyle gider.ben ilgisini dünden önceki gün öğrendim ki kıza olan davranışlarım fena değişti

Birde öğretmensiniz çalışıyorsunuz. Devlet bize iki ayı kafa dinlensinler diye veriyor millete hizmet etsinler diye değil. Maalesef herkesin gözüne batan o uzuuuun tatil birçok öğretmen tarafından çeşitli nedenlerle pekde hoş geçmiyor sizde evde durmayı madem. Tek yolu bu galiba.

Bukadarda anlayisiz misafir görmedim, insan en azindan yardim eder utanir...
Bunlar üstüne bide siparis veriyor , birazda suc esinde en azindan yengeniz yoruldu yardim edin diyebilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…