- 1 Ağustos 2012
- 106
- 26
- 298
- Konu Sahibi eslem_beyda
-
Merhaba arkadaşlar . 5 gündür eşimin 10 kişi birden gelen akrabalarını agirliyorum .evlendigimizden bu yana 3. Gelişleri ve hep böyle geliyorlar (1,5 yıl filan oldu evleneli ).kendimi kullanılmış hissediyorum.sabah mutfağa giriyorum gece yatana kadar yemekler ikramlar bulaşık bitmiyor. Üstelik hepsi birlikte kocam dahil gülüp eğlenirken ben hep iş yapiyor oluyorum. Onların o kahkaha sesleri beni deli ediyor.hizmetçi gibi hissediyorum kendimi. Bi yer gezilecekse ben evde yemek yapıyor oluyorum onlar hepsi gitmiş oluyor . Yapmacik yapmacik ayyyy böyle olmadı ama demezler mi gıcık oluyorum . Bi işin ucundan kimse tutmaz . Ayaklarımın altı ağrıyor artık yatağa girince .eşimle evlendigimizden bu yana düzenli yürüyüşler yaparız şimdi bu yürüyüşlere hepsi gidiyor ben yine evde.üstelik yürüyüşe deyip başka başka yerlerde cikmalari çabası. Eşim de yorulacaksin tabi ev sahibisin çok normal diyor.eve gelince ilk sorduklari yemek oluyor . Onca kişiye tek çeşitte yapmıyorum .kendimi onların hizmetçisi gibi hissediyorum .sofraya bile bazen tükenmeyen istekleri yüzünden oturamiyorum .eşim de onlara bağlı gibi ben hiç yokmusum gibi davranmıyor mu boğmak istiyorum onu.Bi an önce gitseler artikkk bunaldimmm .her sene böyle bir kaç defa cekemem bunları içim şişiyor yaa. 5 gün daha burdalar ama ben napcam böyle bilmiyorum ...
yani esin o kadar misafiri basina yiktigi icin mahcup olacagina bide yemegi yetistirirsen gel diyor yaniiii... ayy sinir bozucu... bence sende git yaa bosverr gelince biseyler yeriz de corba yap mesela aksama icip zibarsinlar...
aaay ne güldüm yaa zıbarsinlar
alttan alttan laf sokuyorum hiç üzerlerine alınmıyorlar ki. bizde misafir ev sahibini bıktırmaz demiştim içlerinden biri biz de de bıktırana kadar kalır deyip güldü. dikkat edin de misafir olduğunuz yerde misafirhane aramayın şimdi herkes anlayışlı değildir dedim .kadın hiç konuşmamışım gibi çevirdi yüzünü.ben kullandırmıyorum onlar yüzsüz esasenyok artık
öyle olmaz canım
birincisi sen de onlarla gezeceksin
ikincisi gelince de hadi hep beraber mutfağa kızlar diyeceksin
yok bahane mi ürettiler yemek mi sipariş mi verdiler
açık açık de ya gezdik yorulduk biraz pratik bişeyler hazırlıcam
o ne ya yaranmaya çalışıyorsunuz hem de kendinizi kullandırarak
asla izin vermeyin asla yazık yahu
evimiz serin bir yerde .yazın sıcakları için gayet ideal yani.Neden sürekli koloni şeklinde gelip 10 gün kalıyorlar ki sizde?
Yazlık bi yerdemisiniz?
ya kabul ettiğimi bile anlamıyorum.planlar yapılıyor herkes toplanıyor bize planlarımız soruluyor yaz için .bayrmda ve sonrasında tatil yaptık döndük daha bi yere gitmezsiniz madem biz sizin oralara gelelim diye söylenmeye başlanır. gelene kadar her gün telefonda nasıl gelecekleri filan konuşulur ama bizden müsaade isteyen veya müsait değiliz sözüne takan tek bi insan bulunmaz.müsait değilim derim bi kaç gün sonra yine aranır bi daha bi daha. artık biz ayıp olacağını düşünüp pes ederiz. acayip bi metotları var ve bu grup her yere böyle gider.ben ilgisini dünden önceki gün öğrendim ki kıza olan davranışlarım fena değiştiEn başta neden kabul ediyorsunuz 10 günlüğüne 10 kişilik misafiri gerçekten merakımdan soruyorum mesela hastayım müsait değilim desen eşinin tepkisi ne olur sonu dayak olur mu mesela ayrıca olsa ne olur yinede çekmezdim heralde o misafirleri ya bu kadın milleti(Yeri gelir bende dahil )hiç bilmiyoruz canımızın kıymetini.Ayrıca ben sizin yerinizde olsaydım hizmet etmekten ziyade kuzenin kocama ilgisini kafaya takardım evime de açık açık eşimden hoşlandığımı bildiğim insanı ömrü billah almazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?