- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi eslem_beyda
-
bugun bu evden gitmezseniz polis cagiririm de esinede boyle giderse ailemin yanina giderim de allahim be yuzsuz insanlar var yaya kabul ettiğimi bile anlamıyorum.planlar yapılıyor herkes toplanıyor bize planlarımız soruluyor yaz için .bayrmda ve sonrasında tatil yaptık döndük daha bi yere gitmezsiniz madem biz sizin oralara gelelim diye söylenmeye başlanır. gelene kadar her gün telefonda nasıl gelecekleri filan konuşulur ama bizden müsaade isteyen veya müsait değiliz sözüne takan tek bi insan bulunmaz.müsait değilim derim bi kaç gün sonra yine aranır bi daha bi daha. artık biz ayıp olacağını düşünüp pes ederiz. acayip bi metotları var ve bu grup her yere böyle gider.ben ilgisini dünden önceki gün öğrendim ki kıza olan davranışlarım fena değişti
Onların verilen yemek siparişleri ne olacak ben de gidersem aaa .... Eşim bana planlarini önceden söylese yine ayarlarim bi şekilde ama yok hadi hazırlanın gidiyoruz ben nereyee diyorum işte karar verildi şuraya peki ben !! Sen bilirsin ayarlayabilecegini düşünüyorsan gel diyor eşim bana ve ben sinirden çatlıyorum . Sanki eve kadın tutmus hanim almamış gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?