- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 73
- 30
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
-
Artık ciddi ciddi dusunecegim gorusmemeyi bana bi terbiyesizlığı daha olmustu çünkü.Görüşmek zorunda mısın bu kızla
bırak başkasına anlatsın Alisini
Bilmiyorum.Çocuk net değil aslında.Dengesiz bi tutumu var.Tamam da Ali onu istemiyor ki. Bu arkadaşın neyin kafasını yaşıyor. Bir de tabii görüşebilirsin falan demiş. Ona ne ?
Konustular.Ali cok dengesiz.Hani direk istemiyorum demiyor.Ona zaten anlam veremiyorum.inan çocukça değil yani çocukça ama senin yaşınla alakası yok. bu tipler her yaşta böyle. arkadaşını aliye açılmaya ikna et bence. o da cevabını alır oturur. yada ali ye söyle bana yazma bidaha desin. kızda ilgisini kaybeder sende kurtulursun.
Uzak dur kesinlikleArtık ciddi ciddi dusunecegim gorusmemeyi bana bi terbiyesizlığı daha olmustu çünkü.
Biz yeni açılan bi cafeye gitmiştik bende cafeyi felan inceledim baya.Sonra eve gelince bana bir mesaj.Ben seni taniyorum ikigomlekbiceket ama bugün resmen aranıyo gibiydin.İnsanlar oyle zanneder dikkat etmek lazım dedi.Benim namusuma dil uzattı yani.Ozaman da ben kendimi biliyorum demiştim.
Seviyorum arkadaşımı gerçekten iyi bir kız ama şu hareketleri soğumama neden oluyor
Aslında sevdigim bi kız ama henüz büyümemiş olarak goruyorum ben.Hani biraz tecrubesizligine veriyorum tavırlarınıAli bir iliski istemedigini daha acik bir sekilde soylemeli. Siz de o arkadasinizla gorusmeyi kesin bence.
Mesafe koyacağım çünkü üzülen ben oluyorum arada kalıyorum.Sen çık aradan Ali kendisi söylesin istemediğini. Belki o zaman anlar.
Densiz konuşmalarını çekmek zorunda değilsin. Arayı aç biraz.
Bilmiyorum.Çocuk net değil aslında.Dengesiz bi tutumu var.
Bende umit veriyorsun konusarak uzme kizi dedim.
Yani ben karışmak istemiyorum banane ki.
Olursa tebrik ederim olmazsa fa haklarında hayırlısı olsun.
Bende sert olmak istemiyorum.Seviyorum kizi iyi biri.Ama artık sinirlendiriyor bu tavırları.Sertçe söyle istemyr bunn neresini anlamıyorsn git âliyle muhattap ol artık de .illa çocukmu terslesin git rezl ol söyle .çok sıkıldım de artık çocukmusn yok dyr ne üstüne düşüryrsn
Bundan sonra baya mesafeli davranacağım.Gerçekten o olaydan sonra soğudm zatenAli'ye söyle o zaman kıza ümit vermesin. Arkadaşının yaptığı diğer terbiyesizlik daha kötü aslında, ben olsam görüşmeyi keserdim o sözlerinden sonra.
Mesafe koyacağım artık cunku bana zarar vermeye başladı bu durum.Ben sinirleniyorum ister istemez.Uzak dur kesinlikle
böylelerinden fayda yerine zarar görürsün
Yapabildiğimce sert çıkıştım ki sert olamayan bi insanım.Bi daha olmayacak böyle bir konu yani artık bunaldımçok sıkıcı yaa...bence bomba artık patlamalı....açıkça söyle siz konuşmadanda benim arkadaşımdı şuan sana her konuştuğumuzu anlatmak zorunda deilim de...
İyi bir kız olduğuna emin misiniz?Artık ciddi ciddi dusunecegim gorusmemeyi bana bi terbiyesizlığı daha olmustu çünkü.
Biz yeni açılan bi cafeye gitmiştik bende cafeyi felan inceledim baya.Sonra eve gelince bana bir mesaj.Ben seni taniyorum ikigomlekbiceket ama bugün resmen aranıyo gibiydin.İnsanlar oyle zanneder dikkat etmek lazım dedi.Benim namusuma dil uzattı yani.Ozaman da ben kendimi biliyorum demiştim.
Seviyorum arkadaşımı gerçekten iyi bir kız ama şu hareketleri soğumama neden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?