Elektrikli Mutfak Aletleri patlamış mısır makinesi

hmonglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
1.772
0
66
İstanbul
kızlar bişey sormak istiyorum... mısır patlatmak için makine kullanıyo musunuz? ama şöyle yağlı tuzlu patlatsın. şimdi hamile olduğum için dr. cipsi yasakladı. bnim de cnm çok bu tip şeyler istiyo. çareyi mısır da buldum ama tencere başında beklemek çok sıkıcı bi de tencerem de mahvoluyo. siz napıyosunuz bu mısır meselesini bana fikir verebilir misiniz? makine kullanıyosanız ve memnunsanız ne marka kullanıyosunuz?

canım bende tencerede patlatıyorum ama bildiğim kadarıyla o makinalara yağ atılmıyor kaç aylık bebişin de cips istiyor kız diyede içimden geçti şimdi ama

3 aylık daha... cinsiyet belli değil bakalım bi dahaki kontrole inş... ama kız olsun çoooook isterim ne yalan sölimm.

makinalara tuz ve yağ koyulmuyor malesef.bizimde makina var ama kullanmıyoruz tenceredeki daha güzel oluyor

3 aylık daha... cinsiyet belli değil bakalım bi dahaki kontrole inş... ama kız olsun çoooook isterim ne yalan sölimm.

senin gönlünden geçen benimde içime doğdu baksana hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah sen tencere başında beklemeye de devam

bizde de var ama doğrusu hiç kullanmıyoruz öyle duruyo kendisi..çünkü dediğiniz gibi içine yağ ve tuz konulmadığı için tatsız tuzsuz bişey oluyo..patlayan mısırı makineden aldıktan sonra üzerine tuz dökmek de bi işe yaramıyo..kupkuru olduğundan bütün tuzlar üzerinden kayıp tabağın dibinde birikiyo..bizzat deneyimle sabittir

yagsız tuzsuz yıyebılırım dıosan makıne al yagsız tuzsuz sınırsız yıyebılırsın kıloda aldırmaz

çıktı arkadaşım çıktı tuz ve yağ atılabilen mısır patlatma makinesi çıktı arzumun
ARZUM üstündeki şeffaf kapak kase olarak kullnılabiliyormuşş 100 küsüu bişi di fiyatı.....

bana misir patlatma makinesi hep yer kaplayan bir cihaz gibi gelmistir. Ben teflon tencerede patlatiyorum, tenceremde bir zarar gormedi. Lezzeti de cok yerinde oluyor. tembelligim ustumdeyse de mikrodalgada patlatiyorum. Evde bir paket mikrodalga misirlarindan bulunduruyorum. Zaten mutfaga birsey alirken islevselligini ve boyutunu dusunup aliyorum. malum istanbulda mutfaklar kucuk. mutfagimda yer kapladigi halde haftada ikiden az kullaniyorsam almiyorum.

o makinalarda hiç güzel olmuyor tadı yağ ve tuz atamıyosun makinaya ve saman gibi mısır oluyorr hiç tadı olmuyor yani
en iyi yöntem tencere yani
ben mısır patlaırken cam kapaklı çelik tencerede patlatıyorum hem temizlemesi çok kolay oluyor hemde patlarken mısırlar içinden görüyorum çok zevklii

En iyisi tencerede yapılanı. Ona para vericeğine bebişine yoğurt yapma makinesi alırsın, daha çok işine yarar arkadaşım.

Esse'de var öyle bir makine yağlı tuzlu patlatıyor 70-80TL civari olacaktı. Kenwood'un da var Disney serisinin ama fiyatını bilmiyorum.

bende tencerede patlatıyorum daha lezzetli oluyor.Ben bu iş için bi tane tencere ayırdım hep onda yapıyorum.makineler saman gibi yapıyor ne ttadı var ne tuzu

hamilesin madem bence mısırdan da uzak dur çünkü malum GDO meselesi

ayrıca fazla tuzlu yemen de sakıncalı hamileyken

yağ ve tuz konulabilen mısır pat. makineleri çıkmış ama çok büyük geldi bana nereye koyacağım onu diye almadım ama aslında iyi birşey tencereyi temizlemek zor oluyor biraz

açıkcası biz de yapıyoruz arada ama mesela 12 yaşında kızım var bardakta mısırı çok seviyordu artık aldırtmıyorum elimden geldiğince
mümkün olduğunca az yemek gerek mısır özü yağı bile bıraktım ben malesef

Biz de 10 sene evvel bir hevesle almıştık ilk başlarda patlatırdık ama yağ yok tuz yok tatsız tuzsuz bir şeye benzemiyordu mısır sonra yine tencereye döndük geçen atmış hatta annem makinesini yer kaplıyor dyie. Gereksiz bir ürün boşuna paranızı vermeyin tencerede patlayan mısırdan bir farkı yok daha yağsız ve tuzsuz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…