kızlar bişey sormak istiyorum... mısır patlatmak için makine kullanıyo musunuz? ama şöyle yağlı tuzlu patlatsın.şimdi hamile olduğum için dr. cipsi yasakladı. bnim de cnm çok bu tip şeyler istiyo. çareyi mısır da buldum ama tencere başında beklemek çok sıkıcı bi de tencerem de mahvoluyo. siz napıyosunuz bu mısır meselesini bana fikir verebilir misiniz? makine kullanıyosanız ve memnunsanız ne marka kullanıyosunuz?
3 aylık daha... cinsiyet belli değil bakalım bi dahaki kontrole inş...ama kız olsun çoooook isterim ne yalan sölimm.
kızlar bişey sormak istiyorum... mısır patlatmak için makine kullanıyo musunuz? ama şöyle yağlı tuzlu patlatsın.şimdi hamile olduğum için dr. cipsi yasakladı. bnim de cnm çok bu tip şeyler istiyo. çareyi mısır da buldum ama tencere başında beklemek çok sıkıcı bi de tencerem de mahvoluyo. siz napıyosunuz bu mısır meselesini bana fikir verebilir misiniz? makine kullanıyosanız ve memnunsanız ne marka kullanıyosunuz?
ahhhhh bende hamileyım ve her aksam mısır yemek ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahamilesin madem bence mısırdan da uzak dur çünkü malum GDO meselesi
ayrıca fazla tuzlu yemen de sakıncalı hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?