- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Keşke bende almaSam nasıl almıyosun ki yapı meselesi heraldeBende ne yesem kilo almam.. bendede tam tersi.. gerci fazla yemem ama fazla yesem bile yaramaz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bende almaSam nasıl almıyosun ki yapı meselesi heraldeBende ne yesem kilo almam.. bendede tam tersi.. gerci fazla yemem ama fazla yesem bile yaramaz..
Of off gerçekten öyle insanlar yiyecek ekmek bulamıyor biz çok olduğundan gözümüz donuyoYesem ne faydası varki diye düşün buzdolabının tam ortasına kabak gibi açlıktan ölmek üzere olan ya da savaştan kaçan mültecilerin mesela sahile vuran aylan bebeğin resmini koy o dolabı bi daha zırt pırt açabilio musun
:) sen stokla eşinden gizli yersin :))Eşimde tansiyon hastalığı çıktı, abur cuburu yasaklamıştık eve
Bu akşam bi yere gidecekti
Bende işten gelirken fırsat bu fırsat doldurdum marketten poşeti, koştum eve 'patlayana kadar yedim'
Oh rahatladım![]()
Yok ya işe beraber gidip beraber geliyoruz:) sen stokla eşinden gizli yersin :))
Biliyorum hem maddi hem manevi rahatlıyo insan biliyorum senin gibi düşünüyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli uyuSam keşke is de yapasim yok ama olmuyo bi bebeğim var eşim var düzen lazım ah ah atanSam ne güzel olurdu ama emek lazım yaniO zaman kendini zorluyorsun ciddi ciddi Kpss'ye hazırlanıyorsun, atanırsan seni bambaşka bir hayat bekliyor olucak maddi konuda eşine bağımlı olmicaksın özgüvenin tavan yapıcak daha mutlu daha dolu bir hayatın olucak. Ah şu erkekler çalışan kadın hep bir adım önde inan bana.
Cips falan mı yiyosun:) valla benim oğlum 20 aylık çikolata kraker filan yiyiyo cips vermiyorum da şekeri çok Seviyo ama kasiniyo onu da çok vermiyorum yememesi en güzeli en iyisi almamak zaten ama çikolata olabilirYok ya işe beraber gidip beraber geliyoruz
Bir de kızım var ona da göstermemem lazım, görse ister zararlı bunlar
Cips dahil markette gördüğün her türlü abur cuburu yiyebilme potansiyeline sahibimCips falan mı yiyosun:) valla benim oğlum 20 aylık çikolata kraker filan yiyiyo cips vermiyorum da şekeri çok Seviyo ama kasiniyo onu da çok vermiyorum yememesi en güzeli en iyisi almamak zaten ama çikolata olabilir
Tiroit ve şekerine baktır.Depresyondamıyım acaba ya habire yemek yemek istiyorum cok kilo aldim![]()
Evet yapi meselesi galiba.. ama keske biraz kilo alabilsem diyorum.. yaramiyor yediklerim..Keşke bende almaSam nasıl almıyosun ki yapı meselesi heralde
Baya oldu baktırmistim bişey çıkmadı ama yine gidicem doktora ağız kuruluğu vardı hemen acikiyodum şu an öyle değilim ama sıkıntıdan yiyorum sanirimTiroit ve şekerine baktır.
Kaç kiloydum boy kac gece yemek yiyo musun hicEvet yapi meselesi galiba.. ama keske biraz kilo alabilsem diyorum.. yaramiyor yediklerim..
Saf çikolata da yesin canım doktor bi zararı yok demişti ama diğer abur cubur lari yasaklamisti oğluma ama en iyisi evde yapcan her şeyi gözün gorcek zararlı şeyler hep güzel oluyo zaten:)Cips dahil markette gördüğün her türlü abur cuburu yiyebilme potansiyeline sahibim
Ben kızım benim gibi olmasın diye çubuk kraker dışında bişey vermiyorum eline
Arada annem kek veriyomuş ama
Bu kadar
Eskiden geceleri cok yerdim yine yaramazdi, simdi ufak tefek seyler yerim geceleri ama eskiye nazaran azalttim.. 47 kiloyum boyumda 1.60 .. ama dedigim gibi bazen yemek yemeyi unuttugum zamanlar bile oluyor.. metabolizmadan kaynakli bence.Kaç kiloydum boy kac gece yemek yiyo musun hic
Yemek yemeyi unutmak mi işte o yüzden kilo almıyosun 55 kilo olsan ideal olur heraldeEskiden geceleri cok yerdim yine yaramazdi, simdi ufak tefek seyler yerim geceleri ama eskiye nazaran azalttim.. 47 kiloyum boyumda 1.60 .. ama dedigim gibi bazen yemek yemeyi unuttugum zamanlar bile oluyor.. metabolizmadan kaynakli bence.
Tavsiye. Fazla yemezsiniz. Diyetteyken kullaniyorum![]()