Börekler Patlıcanlı Arnavut Böreği & Bahçemizin Organik Sebzeleri Sponsorluğunda

babam arnavut annem boşnak........bizde börekler çok öenmlidir... patlıcanlı böreğe bayılırım,,sizde çok güzel yapmışsınız... canım çekti galibaa ellerinize sağlıkk oyum size

Son düzenleme:
babam arnavut annem boşnak........bizde börekler çok öenmlidir... patlıcanlı böreğe bayılırım,,sizde çok güzel yapmışsınız... canım çekti galibaa ellerinize sağlıkk

Sağol canım sen gibi bu lezeti bilen birinde bunları duymak çok güzel
Eminim sizin anneniz daha güzellerini yapıyordur boşnak ve arnavut diyince akla hamur işi gelir merakla takip etiğim yemek küldürlerindendir
Ahh canım hamilesin sen buralada dolanma

Son düzenleme:

estağfurullah sizin ki de harika görünüyor... anneme gideceğim iş çıkışı bahsederim yapar o bana meraklanma bugün olmaz yarına artıkk =)).. ayrıca oy vereceğim size ama henüz açılmadı mı oylama göremedim

Son düzenleme:
estağfurullah sizin ki de harika görünüyor... anneme gideceğim iş çıkışı bahsederim yapar o bana meraklanma.. ayrıca oy vereceğim size ama henüz açılmadı mı oylama göremedim

Mutlaka söyle yapsın tatlım
Önçelikle çok teşekür ederim
Oylama pazar günü başlıyacak

Ellerinize,emeklerinize sağlık..Harika görünüyor,olsada yesek
Yarışmada başarılar ve bol şanslar diliyorum :13:

çok güzel görünüyor kömbeyi hatırlattı bana. oyum sizindir net :)

ellerinize sağlık.maşallah burda herkes yufka açmayı biliyor
bu iç harcını, aralarına yağ,süt,yumurta harcı sürüp hazır yufkayla da yapabiliriz sanırım :26:
bu arada oyum size

ellerinize sağlık.maşallah burda herkes yufka açmayı biliyor
bu iç harcını, aralarına yağ,süt,yumurta harcı sürüp hazır yufkayla da yapabiliriz sanırım :26:
bu arada oyum size

Canım nevreste arkadaşımız bir konuşmamızda bu harçla saçda gözleme yapıldığını hata çok da güzel olduğunu söyledi bende yapmayıdüşünüyorum
Bu harç çok lezzetli bir harç bence sade bile yenile bilir bence bu harçı hiç birşey koymadan tek yufkaya serilip rulo şeklinde sarılaralak sonra dilimleyip tepsiye dizin üzerinede yoğurt ve yumurta çörek otu sepip yapılabilinir ben ıspanaklı böreği bu şekilde yaparım çok güzel olurtabi dediğiniz gibi de olur
Çok çok teşekür ederim oyunuz için benim için çok değerli

Son düzenleme:
elinize sağlık.bu hafta sonu yaptım tarifinizi.çok güzel oldu.
aslında bende bu sosu makarnanın üzerine yapıyordum.hatta gözlemesini de
yapıyordum ama aklıma hiç patlıcan koymak gelmemişti.

elinize sağlık.bu hafta sonu yaptım tarifinizi.çok güzel oldu.
aslında bende bu sosu makarnanın üzerine yapıyordum.hatta gözlemesini de
yapıyordum ama aklıma hiç patlıcan koymak gelmemişti.

Afiyet olsun canım çok sağol

çok severimm ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…