- 9 Ekim 2016
- 1.293
- 699
- 123
- 34
Kızlar iyice bunalıma girdim.. Malumunuz biliyorsunuz hepiniz. Ama çok bunalıyorum hayattan zevk alamıyorum.. Bazen aşırı mutlu oluyorum bazen dibe çöküyorum. Yanlış adamlara ben sevmesem bile he diyip çay içip muhabbete giriyorum..
Offff çıldırcam. Herkes ayrıldı nişanlısından ama aslında benim asıl derdim o değil.. Tatile de çıksam, gezsem tozsam da yine aynı b..ok gibiyim.
Solup gidecem ya
Bu bunalım da değil başka bişe. Hiç çalışmak istemiyorum evde hep uyumak istiyorum..
Ailem yanımda bir nebze de olsa onlar destek bana. Araba alacağım belki stres atarım sürerim oraya buraya..
Of öyle işte
Ayrıldım diye peşime düşenler var hepsine hayır diyorum. Ama bazen diyorum gez toz bırak salla. Ne yapacağım ben ya
Eskiden konuştuğum bir tiyatrocu vardı şuan onunla takılıyorum ama o da yani ne istediğimi yapacağımı bilmiyorum..
Kızmayın ama bişeyler yaşayıp yaşayıp bırakasım geliyor bazen bana ilgisi olan ve ya benim ilgi duyduğum adamlarla.. Sonra dur kızım diyorum çekiyorum kendimi her şeyden..
Offff çıldırcam. Herkes ayrıldı nişanlısından ama aslında benim asıl derdim o değil.. Tatile de çıksam, gezsem tozsam da yine aynı b..ok gibiyim.
Solup gidecem ya

Ailem yanımda bir nebze de olsa onlar destek bana. Araba alacağım belki stres atarım sürerim oraya buraya..
Of öyle işte

Son düzenleme: