- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Patnosa yakınım ben görmedim ama bildiğim kadarıyla küçük kendi halinde bir yer çevre bulur musunz bilmem de orada hayat diğer yerlere göre daha ucuz çoğu memur asker kim varsa çoğunlukla birikim yapabilmek için buraları seçiyor. Sonuçta Temelli kalmayacaksınz kaldığınız süreçte de iyi yönlerine bakıp günlerinizi iyi geçirin derimHerkese iyi geceler. Benim derdim Patnos. Eşimin akademisyenlik hayali gerçek oluyor. Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir bölüme kabul aldı. İkimiz de şaşkınız beklemiyorduk açıkçası. Eşim çok heyecanlı gitmek istiyor. Ben biraz tedirginim. Doğup büyüdüğümüz herşeyimizin olduğu ve şu anda yaşadığımız şehre çok çok uzak. Orada kimseyi tanımıyoruz. 10 aylık bebeğim var. Oraya gidersek işi de bırakmam gerekecek. Gerçi primim doldu yaşı bekliyorum. Kafam çok karışık. Eşim için çok büyük fırsat. Bir daha karşısına böyle bir fırsat çıkmaz büyük ihtimalle. Çok emek etti. Benim içinse zor zamanlar olacak gibi. Kolay arkadaş edinemem. Var mı aranızda bana yol gösterecek ya da Patnos'u bilen birileri. Orada yaşamak nasıl acaba?
Bence gözünüzde çok büyütmeyin hayat çalışanlar için böyle. Bugün burdasın yarın başka yerde. Atanıp tek başına bilmediği şehirlere gidenler de var. Elbet birlerini tanırsınız.Herkese iyi geceler. Benim derdim Patnos. Eşimin akademisyenlik hayali gerçek oluyor. Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir bölüme kabul aldı. İkimiz de şaşkınız beklemiyorduk açıkçası. Eşim çok heyecanlı gitmek istiyor. Ben biraz tedirginim. Doğup büyüdüğümüz herşeyimizin olduğu ve şu anda yaşadığımız şehre çok çok uzak. Orada kimseyi tanımıyoruz. 10 aylık bebeğim var. Oraya gidersek işi de bırakmam gerekecek. Gerçi primim doldu yaşı bekliyorum. Kafam çok karışık. Eşim için çok büyük fırsat. Bir daha karşısına böyle bir fırsat çıkmaz büyük ihtimalle. Çok emek etti. Benim içinse zor zamanlar olacak gibi. Kolay arkadaş edinemem. Var mı aranızda bana yol gösterecek ya da Patnos'u bilen birileri. Orada yaşamak nasıl acaba?
Patnosa yakınım ben görmedim ama bildiğim kadarıyla küçük kendi halinde bir yer çevre bulur musunz bilmem de orada hayat diğer yerlere göre daha ucuz çoğu memur asker kim varsa çoğunlukla birikim yapabilmek için buraları seçiyor. Sonuçta Temelli kalmayacaksınz kaldığınız süreçte de iyi yönlerine bakıp günlerinizi iyi geçirin derim
Bence gözünüzde çok büyütmeyin hayat çalışanlar için böyle. Bugün burdasın yarın başka yerde. Atanıp tek başına bilmediği şehirlere gidenler de var. Elbet birlerini tanırsınız.
Öncelikle hayırlı olsun. Eşinizi tebrik ediyorum bu dönemde akademisyen olarak atanmak çok zor. Ben de Cizre, Hakkari olsa gideceğim ama yok
Gidip bakarsınız. Öğretmenler genelde memnunlar. Çakılı kadro ama belli olmaz zaman ne gösterir. Belki görevlendirme ile başka ile geçer.
Bence güzel arkadaşlık kurarsın, hiç sorun yaşamazsın. Nickin bile patnosfatihi, patnoslular seni bağrına basacaktırHerkese iyi geceler. Benim derdim Patnos. Eşimin akademisyenlik hayali gerçek oluyor. Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir bölüme kabul aldı. İkimiz de şaşkınız beklemiyorduk açıkçası. Eşim çok heyecanlı gitmek istiyor. Ben biraz tedirginim. Doğup büyüdüğümüz herşeyimizin olduğu ve şu anda yaşadığımız şehre çok çok uzak. Orada kimseyi tanımıyoruz. 10 aylık bebeğim var. Oraya gidersek işi de bırakmam gerekecek. Gerçi primim doldu yaşı bekliyorum. Kafam çok karışık. Eşim için çok büyük fırsat. Bir daha karşısına böyle bir fırsat çıkmaz büyük ihtimalle. Çok emek etti. Benim içinse zor zamanlar olacak gibi. Kolay arkadaş edinemem. Var mı aranızda bana yol gösterecek ya da Patnos'u bilen birileri. Orada yaşamak nasıl acaba?
İnşallah hem bebeğiniz küçük orda onunla zaman geçirme imkanı olurEşimin emekliliğine kadar ayrılamayız. İnşallah güzel günler bekliyordur bizi.
Bir akrabam görev için gitti çok sevdiler gelirken üzüldüler diyebilirim.Herkese iyi geceler. Benim derdim Patnos. Eşimin akademisyenlik hayali gerçek oluyor. Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir bölüme kabul aldı. İkimiz de şaşkınız beklemiyorduk açıkçası. Eşim çok heyecanlı gitmek istiyor. Ben biraz tedirginim. Doğup büyüdüğümüz herşeyimizin olduğu ve şu anda yaşadığımız şehre çok çok uzak. Orada kimseyi tanımıyoruz. 10 aylık bebeğim var. Oraya gidersek işi de bırakmam gerekecek. Gerçi primim doldu yaşı bekliyorum. Kafam çok karışık. Eşim için çok büyük fırsat. Bir daha karşısına böyle bir fırsat çıkmaz büyük ihtimalle. Çok emek etti. Benim içinse zor zamanlar olacak gibi. Kolay arkadaş edinemem. Var mı aranızda bana yol gösterecek ya da Patnos'u bilen birileri. Orada yaşamak nasıl acaba?
Orası küçük bir yer havaalanı yok ancak merkeze geçecek buda çok yorucu hem eşindende ayrı olacakAkademisyenlik mesai sistemine göre işlemiyor. Esnek çalışma mümkün. Esiniz derslerini birkaç güne toplasa, gidip gelse olmaz mı? Hatta yaz okulu da yoksa yazi buyuk ölçüde yanınızda geçirir. Bu dediğim elbette bulunduğunuz ilde havalimani varsa mümkün olabilecek bir şey. Bence işinizden ayrilmadan evvel bu seçeneği de düşünebilirsiniz. Aksi takdirde buyuk fedakarlık. Kadınların bu kadar fedakarlık yapması sonrası için hep bir soru işareti yaratıyor bende.
Askeri yönden patnos sıkıntı ama diğer yönlerden bildiğim kadarıyla insanları cok yobaz çarşısında kadın yok denecek kadar az .. inşallah orda cok kalmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?