- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi cesursincap
3 yıl Patnos'ta öğretmen olarak çalıştım..Apart ortamı çok yaygın..Ben de apartta kalmıştım.. Kaldığım aparttan memnundum..Aile olarak kalınacak, düzgün güvenilir apartlar da var; girenin çıkanın pek kontrol edilmediği, uzak durmak gereken apartlar da var..Sanırım Memurlar.net te Patnos başlığında bununla ilgili bilgiler vardı..Patnoslu kadınların çarşıya pazara pek çıkmadığı doğru, fakat memur kesimin gidip yemek yiyebileceği, yeri geldiğinde kafa dağıtıp sohbet edip sosyalleşebileceği lokantalar, cafeler mevcut..Benim eşim, o zamanlar nişanlıydık, beni ziyarete geldiğinde, kendisi bir dönem Ankara Haymana' da çalışmıştı, Patnos 'u Haymana' dan daha gelişmiş bulmuştu..Memurlara genel olarak saygılılar, çünkü onlar vasıtasıyla para kazandıklarının bilincindeler..Taksiciler, esnaf vs. saygılı, yardımsever davranırlar..Ben çalışırken öyleydi yani..Bence doğuda gidilebilecek iyi ilçelerden..Terör olayı olarak, ben o dönem orada değildim ama sanırım 2014 yılı Kobani olayları zamanı sıkıntılar yaşanmış, Youtube da videoları vardı..Van Erciş' e yakındır, bir daha ne zaman geleceğim kimbilir düşüncesiyle Van, Ahlat, Tatvan' a gitmiştim..Bu tarz geziler düzenleyen turlar var..Ben memnun ayrılmıştım..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Kışından hiç bahsetmemişsiniz?