patoloji sonucu dış gebelik..

Bosnali34

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
88
47
8
37
Temmuz ayında sürpriz şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Her şey yolunda ilerlerken birden kahverengi lekelenmeler başladı, çat sağ tüpte şüpheli bir şey! Lekelenmem arttı yavaştan kanamaya döndü. Doktorum rahimde plasenta kalıntıları var kürtaj olman gerek dedi. Kürtaj oldum, parçalar patolojiye gönderildi. Sonuç dün geldi ve dış gebeliğe dair bilgiler var. Kan testi yaptırdım sonuç 12, hala tam olarak gitmemiş. Doktorum kendiliğinden gidecek dedi ama kanamam yok şu an. Aranızda buna benzer bir şey yaşayan var mı? Geçen yıl da kimyasal gebelik yaşadım ama bunun kadar yıkmadı beni.. Sağlıklı bir gebelik yaşayabilir miyim dersiniz? Dış gebelik yaşayan arkadaşlar tecrübelerinden söz eder mi? Teşekkürler!

Ben de dış gebelik geçirdim. Benim betam 12 bine kadar çıkmıştı kese hala görülmeyince ameliyata alındım. Ameliyat esnasında küretajda oldum çünkü rahim kalınlaşmaya çalışıyormuş beta yükseldikçe. Hatta parçalar bile düşürdüm. Küretaj olduysanız sıfırlanması gerekirdi. Ama gerçek bir dış gebelik olsaydı suan 12 de kalmaz daha da yüksek çıkardı. Benim tavsiyem 2 günde bir beta tahlilini tekrarlayın eğer artış gösterirse derhal doktora gidin

Ben de dış gebelik geçirdim. Benim betam 12 bine kadar çıkmıştı kese hala görülmeyince ameliyata alındım. Ameliyat esnasında küretajda oldum çünkü rahim kalınlaşmaya çalışıyormuş beta yükseldikçe. Hatta parçalar bile düşürdüm. Küretaj olduysanız sıfırlanması gerekirdi. Ama gerçek bir dış gebelik olsaydı suan 12 de kalmaz daha da yüksek çıkardı. Benim tavsiyem 2 günde bir beta tahlilini tekrarlayın eğer artış gösterirse derhal doktora gidin
Çok geçmiş olsun. Perşembe günü muayenem var, doktorumla detaylı görüşemedik henüz. Benim rahim duvarım da epey kalınlaşmıştı. 5'in altına düşmesi gerekiyor benim de bildiğim kadarıyla. Peki ne kadar sonra regl oldunuz ve gebe kaldınız?

1,5 yıl once dış gebelık geçirdim metotreksat iğne ile sonlandırıldı kurtajla da rahım için temızlendi onun üstüne
Bır ay once hamıle kaldım onda da 9 haftalık kalp durdu kürtaj oldum

1,5 yıl once dış gebelık geçirdim metotreksat iğne ile sonlandırıldı kurtajla da rahım için temızlendi onun üstüne
Bır ay once hamıle kaldım onda da 9 haftalık kalp durdu kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun :( Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin.

Çok geçmiş olsun. Perşembe günü muayenem var, doktorumla detaylı görüşemedik henüz. Benim rahim duvarım da epey kalınlaşmıştı. 5'in altına düşmesi gerekiyor benim de bildiğim kadarıyla. Peki ne kadar sonra regl oldunuz ve gebe kaldınız?
Tüpüm alındı benim ameliyat esnasnda. Polikistik over olduğum için düzensizleşti adetlerim. Ama 1 aya olunuyor adet.
Tüp bebek ile gebe kaldım ameliyattan 1 yıl sonra

Back
X