patoloji sonucum:Kordon dolanması...

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
670
344
628
Trabzon
arkadaşlar ben 2 hafta önce bebeğimi spina bifida tanısı konduğundan aldırdım.bugün patoloji sonucu için aradım kordon dolanması olduğunu söyledi.fakat yeterli bilgi vermedi.doktorumla konusacakmsm.kordon dolanması ile ilgili bilgisi olan var mı.spina bifida ile ne alakası var. bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.acaba yanlıs bebeğimi söylediler diye düşündüm.

cnm spina bifidanın kordon dolanmasıyla ne alakası var ki niye böyle birşey demişler acaba sanmam ama kordon dolanması çok farklı spina bifida çok farklı spina bifida ilk ayda omuriliğin kapanmaması çok saçma bir doktorunla görüş cnm o sana daha iyi bir bilgi verir...

cnm hamilelik takvimini kaldırmamışsın bende arada sırada buğün şu kadarlık olacaktım bebeğimin kilosu bu kadar şu kadar kaldı dye bakıyorum ama ne fayda gitti bebeklerimiz bizi öbür tarafta bekleyecekler ama affedeceklermi bilmiyorum yalvarıyorum affetsinler diye keske Allah verdi Allah alsaydı diyorum ama çok geç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…