- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bende tüm güzel zamanları mahvediyorum , böyle saçma sapan düşüncelerleBen sanırım othello sendromu yaşıyorum napıcamı şaşırdım eşimi çok seviyorum ama dünyayı kendime dar ettim
Nekadar üzüldüğümü anlatamam eşimin telefonuna ulaşamadam dünyam yıkılıyor, bi arama yada mesaj gelse hemen kim o diyorum tavır yapıyorum. Sakinken eşim için üzülüyorum sevmese çekmez beni bu haşde diyorum ama takdığım zaman kafama hem onu hem kendimi yıpratıyorum. Sürekli bi yalan arıyorum eşimde gerçi ilk başlarda çok yalanını yakaladım biraz ondan sanırım benimkiBende tüm güzel zamanları mahvediyorum , böyle saçma sapan düşüncelerle
Zaten şuan ki bu kıskanclık durumumuzun sebebide onların yalanlarını yakalamamız. Bir yalanını yakaladığımız insanın bin doğrusunu sorguluyoruz. Böyle nereye kadar sürecek kendim için bilmiyorum. Umarım bunu en yakın zamanda aşarsınız :)Nekadar üzüldüğümü anlatamam eşimin telefonuna ulaşamadam dünyam yıkılıyor, bi arama yada mesaj gelse hemen kim o diyorum tavır yapıyorum. Sakinken eşim için üzülüyorum sevmese çekmez beni bu haşde diyorum ama takdığım zaman kafama hem onu hem kendimi yıpratıyorum. Sürekli bi yalan arıyorum eşimde gerçi ilk başlarda çok yalanını yakaladım biraz ondan sanırım benimki
İnşallah aşabiliriz evlilik ve çocuklar olmasa aşabilmenin süper yolu var ama çocuklar bağlıyor insanın elini ayağını tabi bide sevgiZaten şuan ki bu kıskanclık durumumuzun sebebide onların yalanlarını yakalamamız. Bir yalanını yakaladığımız insanın bin doğrusunu sorguluyoruz. Böyle nereye kadar sürecek kendim için bilmiyorum. Umarım bunu en yakın zamanda aşarsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?