patron arkamdan iş mi çeviriyor yoksaa

leblebitozu_88

Hissikablelvuku
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
368
347
İyi bayramlar arkadaşlar,

Benim sıkıntım sabah saatlerinden bu yana sürmekte, sabah uyandığımda çoğumuzun yaptığı gibi önce telefona baktım, telefonumda bir iş bulma sitesinin mobil uygulaması var( işsizlik zamanlarımdan kalma) o uygulamanın açık olduğunu gördüm belki eşim açmıştır diye düşündüğümü hatırlıyorum uyku sersemi.

sonra şeytan dürttü şu bizim işyerini bi aratim var mı bişiler dedim ve ne göreyim tam da benim pozisyonumu tarif eden bir iş ilanı var. patronla konuşup konuşmama konusunda kararsız kaldım. NAsıl gördün derse ben de böyle böyle desem inanmaz gibi. e evet yerine adam arıyorum derse ne yaparım. Hayır hiç bir sorun da yoktu işimi de severek yaparım gayet de iyi anlaşırız benim gözden kaçırdığım ne olmuş olabilir.

Of uzun oldu ama sabahtan beri kendi kendime konuşup duruyorum kusuruma bakmayın ne olur. BAna bir akıl hanım kızlar :KK43:

Sormayin hicbir sey.
isten cikartilirsaniz tazminat alirsiniz zaten.
bir de sirketlerde tek calisan, her ise kosan insanlar olur. Oyle biriyseniz havuz olusturma amacli genel ilan da olabilir.
ayrilmadan once isimde tek calisiyordum. Tekstilde musteri temsilciligi. Calistigim sirketin aylarca baska temsilcide arayisi surdu. Cok cok iyi birini bulsalar beni postalayabilirlerdi de ama yapamadilar. Ben pes edip ciktim.

bu sefer de içim içimi yiyecek rahat çalışamıcam .ay ben de buluttan nem kapar oldum:110:inşallah öyle bişey yoktur ya yeni evlendik borç gırtlakta pof
Sormayin hicbir sey.
bir de sirketlerde tek calisan, her ise kosan insanlar olur. Oyle biriyseniz havuz olusturma amacli genel ilan da olabilir.
ayrilmadan once isimde tek calisiyordum. Tekstilde musteri temsilciligi. Calistigim sirketin aylarca baska temsilcide arayisi surdu. Cok cok iyi birini bulsalar beni postalayabilirlerdi de ama yapamadilar. Ben pes edip ciktim.

Başıma geleni anlatayım,herşey iyi,tel çaldı muhasebeci Aranıyor,dıye ilan var dedıler,hiç bişey demedim,CV yı yollayın dedım,Patrona sormadım,o saatten sonra sormak salaklık olurdu,sonra iş çıktı ortaya,45 yaşlarında bır bayana demişki senı işe alıcam,ama muhasebeci kız kendı çıkarsa,o kadın da sürekli milleti aratıp bana rahatsızlık verıp gitmemi Sağlıcak,bende gıtmek istiyprum,ama haklarımı alarak,neyse zaten Patrona Demiş kadın,patron baktımki bişey sormuyorum,gıtmıyorumda,haklarımı verdı çıktım,bunları mesai arkadaşım mimara anlatıyor,ordan öğrendım,mımar sabır et Sak'ın gıtme dıyor,aradan 5 yıl geçti,şimdi Konuşuyoruz mimarla,o kadın çok iş etmiş onlara,arada Endülüs gıbısı gelmedi dıyormuş patron ,bence sorma,sadece bekle,belkide başka bişey,hem senı çıkartsa elinden ne gelir tatlım

Başıma geleni anlatayım,herşey iyi,tel çaldı muhasebeci Aranıyor,dıye ilan var dedıler,hiç bişey demedim,CV yı yollayın dedım,Patrona sormadım,o saatten sonra sormak salaklık olurdu,sonra iş çıktı ortaya,45 yaşlarında bır bayana demişki senı işe alıcam,ama muhasebeci kız kendı çıkarsa,o kadın da sürekli milleti aratıp bana rahatsızlık verıp gitmemi Sağlıcak,bende gıtmek istiyprum,ama haklarımı alarak,neyse zaten Patrona Demiş kadın,patron baktımki bişey sormuyorum,gıtmıyorumda,haklarımı verdı çıktım,bunları mesai arkadaşım mimara anlatıyor,ordan öğrendım,mımar sabır et Sak'ın gıtme dıyor,aradan 5 yıl geçti,şimdi Konuşuyoruz mimarla,o kadın çok iş etmiş onlara,arada Endülüs gıbısı gelmedi dıyormuş patron ,bence sorma,sadece bekle,belkide başka bişey,hem senı çıkartsa elinden ne gelir tatlım

İnsanlar ne kadar vicdansız ya çok üzüldüm arkadaşım gelen gideni aratır derler aynı benim iş de muhasebe, zoruma giden yüzüme gülünmesi, varsa bi problem belli et bişi yap ben de bileyim, o da yok gayet güzel geçiniyoruz görüntüde.

canım bizim santralde 2 bayan vardı... onların yerine de böyle buldlar

ik müdürünün hataları yakaladılar müdür göndermek istedi ben gördüm hatta ilanları (ama malum iş sitesinin başka bir yerde ilanını gördüm)
patron memnunum dediği için alamadı(kızlar görüşmeye bile geldi gittiler)
siz de işinizden ne kadar memnuz olursanız olun kendinizi geliştirmeye işsiz kaldığınız da neler yapacağınızı düşünmeye çalışın çünkü özel sektörün en acı gerçeği

selamlar, konuyu açıp kaçmışım resmen özür dilerim :)
dayanamadım gidip sordum bu nedir diye, o kadarla da kalmadım böyle bişi varsa önce benle paylaşmanızı isterim falan diye başladım, güldü "dur dur bi istasyon daha açma durumumuz var o yüzden ilan koyduk cv toplamak için" dedi. ben de "ha tamam o zaman ben fatura kesmeye gidiyorum" dedim çıktım .:KK50:

selamlar, konuyu açıp kaçmışım resmen özür dilerim :)
dayanamadım gidip sordum bu nedir diye, o kadarla da kalmadım böyle bişi varsa önce benle paylaşmanızı isterim falan diye başladım, güldü "dur dur bi istasyon daha açma durumumuz var o yüzden ilan koyduk cv toplamak için" dedi. ben de "ha tamam o zaman ben fatura kesmeye gidiyorum" dedim çıktım .:KK50:
Haha :-) Sevindim sizin adınıza :)

O yaptığın iş çok zor bir iş ve eleman kıtlığı var, şirket salaklık yapmış seni geri çağıracaklarından eminin sözleşme yapmadan işe başlama ücretinide yükselt derim ben
Sormayin hicbir sey.

X