• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patron milleti

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
bugün çalıştığım yerde problemler olduğundan bahsetmiştim size daha önceki konularımda ...patronla hafta sonu konuşmamıza rağmen her şeyin olurunu düşündükten sonra .. bugün mesaim olmadığı halde bir öğrenciye söz verdiğim için bir saatliğine gittim .. ama patron bey benim öğretmeni sahip olduğum branşı küçümsedi bir dershane müdürü bunu yapar mı acaba derdi ne olabilir ki ???

iyi düşünelim şaka yaptı ama yanımda öğrenci vardı ... çok üzüldüm ... motive sıfır :((

bugün çalıştığım yerde problemler olduğundan bahsetmiştim size daha önceki konularımda ...patronla hafta sonu konuşmamıza rağmen her şeyin olurunu düşündükten sonra .. bugün mesaim olmadığı halde bir öğrenciye söz verdiğim için bir saatliğine gittim .. ama patron bey benim öğretmeni sahip olduğum branşı küçümsedi bir dershane müdürü bunu yapar mı acaba derdi ne olabilir ki ???

iyi düşünelim şaka yaptı ama yanımda öğrenci vardı ... çok üzüldüm ... motive sıfır :((

Ne dedi ki?

...................

öğrencinin yanında branşımı küçümsedi ders yaparken ' o da ders mi dedi ' iş veren kişi ....[\QUOTE]
mesai disinda beni cagiracaginiza siz anlativerseydiniz, madem ders degil brans ogretmenine de ihtiyac yok deyip gulseydiniz.Var malesef boyle dengesizler.ama eminim ogrenciye laf dokundurtmaya calismistir, bazilarinin ogrenciye motivasyonu boyle oluyor.sizi kirdigini farketmemistir bence. nee olsa onlar icin ogretmenler figuran hersey ogrnci icin, hatta ben cogu zaman ogretmenleri insan olarak gormediklerini dusunuyorum.

öğrencinin yanında branşımı küçümsedi ders yaparken ' o da ders mi dedi ' iş veren kişi ....[\QUOTE]
mesai disinda beni cagiracaginiza siz anlativerseydiniz, madem ders degil brans ogretmenine de ihtiyac yok deyip gulseydiniz.Var malesef boyle dengesizler.ama eminim ogrenciye laf dokundurtmaya calismistir, bazilarinin ogrenciye motivasyonu boyle oluyor.sizi kirdigini farketmemistir bence. nee olsa onlar icin ogretmenler figuran hersey ogrnci icin, hatta ben cogu zaman ogretmenleri insan olarak gormediklerini dusunuyorum.

Bu açıdan bakmamıştım öğrenciye motive etmek açısından ama orası öğretmenle yürüyen biri kurum son zamanlarda öğretmene hiç değer vermiyor .. bir tepki oluşunca ben sizin tepkinizi ölçmek için yapmıştım demez mi ... çok soğudum .. önümüzdeki sene şartlar maddi açıdan iyileşecekmiş ama .. devam edip etmeme konusunda kararsızım yeri geliyor sekreterin hatalarından kaynaklanan sorunlar da bile biz sekreter suçlu olmuyor biz suçlu oluyoruz

walla dersane mdürleri hep böle sanırsam çünkü bende bi ara dersanede çalıştım adam sigortamı yapmamak için kırk takla attı ayrıca içtiğimizin çayın hesabını yapıodu.. onuda geç mal , gerizekalı gibi laflar sayıoydu bi işi beceremiyonuz diyodu ve bunları sölediği kişiler 40 yaşını geçmiş öğretmenler çok zordu en sonunda ayrıldım ordan hemde param da kaldı almadım o kadar çirkefti ki yüzünü bile görmek istemiyorum :47:

Bu açıdan bakmamıştım öğrenciye motive etmek açısından ama orası öğretmenle yürüyen biri kurum son zamanlarda öğretmene hiç değer vermiyor .. bir tepki oluşunca ben sizin tepkinizi ölçmek için yapmıştım demez mi ... çok soğudum .. önümüzdeki sene şartlar maddi açıdan iyileşecekmiş ama .. devam edip etmeme konusunda kararsızım yeri geliyor sekreterin hatalarından kaynaklanan sorunlar da bile biz sekreter suçlu olmuyor biz suçlu oluyoruz

Daha önce patronla sorunlarınız mı oldu? SİZ KAFA TUTAN ÇALIŞAN---- O PATRON...

Adam size haddinizi bildirmeye çalışmış kısaca...Sen de kimsin?Dersin ne kadar önemli ki çalışan olarak önemin ne olacak demeye getirmiş.

Para adamı bozan ilk şey,yada titr...Önce özel de sonra bankada çalıştım.Kendine ve çalışanlarına insanca yaklaşan o kadar az insan tanıdım ki...Ya patronum düdüğü çalarım diyorlar yada ben müdürüm şuyum buyum diye kasılıyorlar.Allah adamı şaşırtmasın:))

Kafanıza takmayın,haklarınızı uygun lisanla savunun,işinize bakın...Her iş yerinde bu tarz adamlar insanlar olacak.İş hayatı böyledir...tek göz ,tek kulak,arada dil bağlanacak ki huzurunuz olsun...

öğrencinin yanında branşımı küçümsedi ders yaparken ' o da ders mi dedi ' iş veren kişi ...

bana, öğrenciyi motive için öyle bir şey söylemiş gibi geldi... hani o da ders mi yani, sen halledersin vb....

takmayın bence, olmamış gibi davranın, dershaneciliği MEB e geçiş sürecinde, kısa süreli düşünüyorsunuz sanırım... işinizi yapıp keyfinize bakın...

Daha önce patronla sorunlarınız mı oldu? SİZ KAFA TUTAN ÇALIŞAN---- O PATRON...

Adam size haddinizi bildirmeye çalışmış kısaca...Sen de kimsin?Dersin ne kadar önemli ki çalışan olarak önemin ne olacak demeye getirmiş.

Para adamı bozan ilk şey,yada titr...Önce özel de sonra bankada çalıştım.Kendine ve çalışanlarına insanca yaklaşan o kadar az insan tanıdım ki...Ya patronum düdüğü çalarım diyorlar yada ben müdürüm şuyum buyum diye kasılıyorlar.Allah adamı şaşırtmasın:))

Kafanıza takmayın,haklarınızı uygun lisanla savunun,işinize bakın...Her iş yerinde bu tarz adamlar insanlar olacak.İş hayatı böyledir...tek göz ,tek kulak,arada dil bağlanacak ki huzurunuz olsun...

Dershanede yürümeyen öğrencilerin bile şene başından beri yaşanan sorun var .. artık öğrencilerde öğretmende bıktı .. müdür bey hepimizi susturdu bir güzel... anlamıyorum derdi ne öğretmen ve öğrencini memnun olmadığı durumu düzeltmek ..bu işi ayarlıyacak kız işleri yoğunmuş ya bu kadar sorun olan bir şey halledilebilir zaten .. ne kıymetli sekretermiş daha 18 yaşında bir kız hani .. profosyenel de değil .. ama sonuç değişmiyor mağdurum .. bu konuda sesimi çıkardım .. suçlu oldum .. huzurum kaçtı bir kere ama başvurduğum yerlerden de ses yok ... buraya imza attıktan sonra ya daha iyi bir yer çıkarsa ya da çıkmazsa çorba gibi aklım ya da oturup kpss kassam ve ücretli mi beklesem berbat durumdayım
patron çok çektircek gibi ki ben burda anca 1.5 ay oldu bulunalı .. daha önce neler olmamış ki .. sen bir şey görmedin diyorlar ..

kızlar moralinizi bozmak istemem ama kamuda da aynı durum mevcut..hakedip gelen,personel değeri bilen amir parmakla sayılır durumda..mobbing denen şeyin ne olduğunu ezberledim.. açıkta 2 yıl beklediğim için atandığımda eşşekler gibi çalışıyordum..abartmıyorum gece saat 1 lere kadar ofisteydim..sakinleştirici kullandım, üst makamlara kötülendim ve 3 yıl içinde tiroit hastası oldum..(fazla da anlatmak istemiyorum çünkü aynı sıkıntıları tekrar yaşıyormuş gibi oluyor)..şimdi müdürümüz değişti çok şükür rahatladım..

konunun özü insan kendini yıpratınca geri dönüşü yok..o yüzden güçlü ol, işini iyi yap ki eline koz verme..kimin ne olduğunu bilen birileri elbet vardır..kimse bilmezse ALLAH bilir de..

Back
X