- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Duruyo.Ama ben sahitlik ysptiktan sonra gerekeni zaten yaparim ama uzasin istemiyorumWhatsapp konuşmaları duruyor mu? Bir de aceleyle yazmışsınız sanırım, düzeltirseniz iyi olur.
Duruyo.Ama ben sahitlik ysptiktan sonra gerekeni zaten yaparim ama uzasin istemiyorum
Majkemede gelip dogruyu soylesin istiyorum.
Aynisini bana yaptilar.6 kisiye sikayet yazisi yazdirmislar.Ben hepsiniBELGE ile curuttumİşini kaybetmek istemiyordur. Whaptapp konuşması daha objektif olduğu için onu değerlendirirler sanırım.
Bir olay anlatayım size. Eski işyerimde bir çalışanı haksız bir şekilde işten attılar, tazminatta vermediler. Herkesten de imza aldılar herkesle kavga ettiği, iş yapmadığı ve kusurlu olduğu için işten çıkarıldı diye. İşverenim buna rağmen davayı kaybetti. Şimdi iş kanunu çalışanın lehine.
Sahitle iletisim kuramam etkilemis oluyorum.isini kaybetmek istemiyo evet...ama o konusmalarda patrona ve sulalesine saydiriyoWhatsapp yazismasini gosterin.
Bir de tuzaga dusurun bence. Tekrar yazin, bak ........ olaylari anlatacaksin degil mi diyin , ayrintilari konusun, arkadasinizi konusturun.
Sahitle iletisim kuramam etkilemis oluyorum.isini kaybetmek istemiyo evet...ama o konusmalarda patrona ve sulalesine saydiriyo
Canim 11 sahit var.Hicbirini cikaramaz karsima.elimde cok delil var.tek bu kizla ilgili olan delil sz.dusun yani....bence bırakın yapsın yalancı şahitği .. zira gözünü korkutursanız gidip patrona yazışmalarımız varmış elinde diyebilir ve patron başka bir yalancı şahit bulabilir ki yalan söylediğini ispatlayamazsınız o zaman..
su anki planim bu benim de...ama uzamasin.maasimi bile odemediler yaSen ne yap biliyon mu? Bırak mahkemede yapsın yalancı tanıklık. o ifadesini verdikten sonra hakim sana tanık beyanına karşı diyeceklerini sorarken, sende elinde ki delili gösterirsin. Elindeki delili de muhtemelen bilirkişi vasıtası ile doküman yaptıracak. Sonrasında da o arkadaşın hakkında yalancı tanıklıktan suç duyurusunda bulunursun. Hatta hakim bile yalancı tanıklık yaptığını anlarsa, suç duyurusunda bulunulması için ara karar oluşturabilir.
Konu ne ki? Hangi konuda sizi mahkemeye verdi patron?su anki planim bu benim de...ama uzamasin.maasimi bile odemediler ya
Zaten bunun sahitligi zurnanin son deligi.....Sukur delillerim varavukatınız yok mu? ona sorsanız daha iyi olur
pek ciddiye alacaklarını sanmıyorum
sakince kendinizi ifade edin
dilerseniz whatsapp konuşmalarını belgeleyebilirim diyin ama whatsapp da dikkate alınmaz resmi değil değiştirilebilir veya silinebilir.bu sebeple işe yaramaz
ama dediğim gibi onu da dikkate almayabilirler
genelde işveren kaybediyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?